Zrušit návštěvu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3549
7.5.15 20:18

Nerušila bych a hlavně bych se nestresovala a užila si to. Nákup zvládne manžel a úklid neřeš. Buď to udělej klouzavý úklid (k tomu se hodí nejlépe ložnice a já ho praktikuju, když je doma fakt svinčík a návštěva už zvoní, vše poberu a hážu do ložnice na postel, tam návštěvy nechodí.)Druhá možnost (tu praktikuju, když je relativně uklizena, ale žádná sláva),když má někdo narážku na neuklizenost mého bytu, prach, drobky, apod. ukážu jim, kde je náčiní, které potřebují kúklidu a s úsměvem jim řeknu, že pokud se jim chce, mohou si posloužit, že se zlobit nebudu, věř mi, že podruhé už nic neřeknou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.15 20:21

@Mava
:lol: ty jsi na to kápla… :lol:

Uzený dostanou každopádně:) asi to tedy nakonec rušit nebudem, i když se mi fakt děsně nechce.. Určitě se mi nebude chtít ani jindy, ale teď je to navíc bohužel takové hektické..:-/
Nejvíc mě štve, že vždycky nachystám jídla a oni si zobnou jak vrabci, když nachystám málo, tak je toho podle nich zas málo (to mi samozřejmě neřeknou do očí), když rozdělám brambůrky atd, tak je to zas že na to, že jsem nemusela nic chystat, zas nemám nijak extra naklizeno.. Prostě člověk se nezavděčí :|.. Hlavně jsou to takové ty návštěvy, kt. probíhají pokaždé úúúúplně stejně a jsou na celý den.. A tentokrát na to jaksi nemám.. ale asi se tedy překonám :)

• Citovat
  • Upravit
30408
7.5.15 20:25

Rušit návštěvu manželovy maminky kvůli lenosti mi přijde hodně neomalené. Kolem sourozenců lítat s těhotenským břichem můžeš a nabídnout mámě kafe ne. Navíc je v neděli Den matek - manžel jí jistě bude chtít něčím potěšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.15 20:29

@hanka.br.
No, to je právě to, že kolem sourozenců lítat vůbec nemusím :) jsou samoobslužní :-D proto mi to nijak neva

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.15 20:29

@hanka.br.
ale máš pravdu jinak, no..

• Citovat
  • Upravit
10351
7.5.15 20:31

Když jsme bývali v baráku, říkávala jsem od jara do podzimu Ne že bych nestihla uklidit, já na to jen tak nějak se.ru. Stejně jsme byli pořád na zahradě :nevim: Ono ti ještě přijde vhod, až budeš „povinně“ sedět s návštěvou a klábosit, odpočineš si, bez návštěvy by ses třeba honila tohle dělat, tamto honem stihnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.5.15 20:44

Hodila bych za hlavu, že nemám uklizeno. Nahlásila to zrovna ve dveřích. Jako když se nezavděčíš ničím, tak proč to nějak hluboce řešit? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
7.5.15 20:49

Ja osobne bych nerusila, ale ja jsem ten typ kterej uklizi jako blb treba do 3 do rana jen abych si neudelala ostudu. Ale naopak kdyz k nekomu prijedu a ma neporadek je mi to jedno a ani me to nepohorsuje. Vzdycky si reknu, ze to je jejich bordel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.5.15 21:36
@Anonymní píše:
Já vím no.. Máte pravdu. Jezdí fakt málo, tak jednou za měsíc…
No, uklízení, oni jsou takové píďalky:) Hned vidí támhle smítko, támhle smítko… vždycky je mi trapně.. :roll:

proč? tak jim řekni o pomoc něco jako hele vážení mám vás ráda ráda vás vidím ale nebylo mi tyhle dny ok.. pojdte já vám otevřu lahvinku a vy mi prosím pomote umýt okna… nazdar! já si s tím hlavu nelámu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.15 00:23

Tchýně a uzený, nejlepší jsou studený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.15 08:14
@Anonymní píše:
Tchýně a uzený, nejlepší jsou studený :mrgreen:

vtipný…
holky, tak nakonec návštěva byla a vydařila se :)
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová