Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Návštěvu bych nerušila, rozhodně bych zrušila uklízení. Hnůj v obýváku jistě nemáš, takže bych nakoupila, dala jim kus uzenýho a víc se nevzrušovala ![]()
Nerušila, pokud u vás jsou jen sporadicky… však proč štráchy ala uklízení? ![]()
Tak se vykašli na milion věcí, dej jim uzený a trochu uklid jako aby se neřeklo. Pokud jsou rozumný, tak budou brát ohled na to, že jsi těhule a máš všeho až po ![]()
Já vím no.. Máte pravdu. Jezdí fakt málo, tak jednou za měsíc…
No, uklízení, oni jsou takové píďalky:) Hned vidí támhle smítko, támhle smítko… vždycky je mi trapně.. ![]()
Jestli nejezdí často a je to domluvená návštěva, přežila bych to a vysvětlila, že byl fofr a nestíháš. No a nákup, dej jim to uzený, nebo běžte někam na oběd, pošli manžela, u toho nemusíš být.
Jestli má být pěkné počasí, tak je domů nepouštěj, venku jim předhoď to uzené a chlazený nápoj a je to, pobyt na vzduchu je zdravý a nemusíš uklízet ![]()
@Anonymní píše:
Já vím no.. Máte pravdu. Jezdí fakt málo, tak jednou za měsíc…
No, uklízení, oni jsou takové píďalky:) Hned vidí támhle smítko, támhle smítko… vždycky je mi trapně..
Já mám taky takovou tchýni a vždycky jí řeknu: Ale panímámo (jinak už si normálně tykáme), vždyť je vám u nás dobře, ne? Tak nač ty řeči o úklidu ![]()
Hele zrusila bych, pokud by se mi jooo nechtelo a byla unavena. Co jako. Ale zalezi kdo by mel prijet. Pokud nekdo, koho vidim jednou za rok, nerusila bych, pokud nekdo, koho vidim jednou za 14 dni az mesic, zrusila bych klidne. Proste stylem jsem tehotna a unavena, nezlobte se.
Tak jim dej uzený a nech je venku a zdůvodni to tím, že je krásně a je škoda být ve uvnitř
Že ty máš strach, že Vám to uzený sežerou ![]()
Nerušila bych to. U mě platí, že na co se málo těším, se většinou vydaří. Tak třeba to bude fajn.
No nevím, příjde mi to trošku sprosté rušit návštěvu, jen proto že se mi nechce, a že jsem si to líp nenaplánovala. Vžij se do jejich kůže, určitě se těší, možná kvůli tomu odmítli jiný program… Já sama takové rušení nesnáším, když s něčím počítám.. Nerušila bych.
@Mava píše: Že ty máš strach, že Vám to uzený sežerou
Nerušila bych to. U mě platí, že na co se málo těším, se většinou vydaří. Tak třeba to bude fajn.
Přesně, tyhle akce, kdy se netěším, vždy dopadnou bezvadně + neplánované akce.
Ahoj, trápí mě kravina. V sobotu čekáme na návštěvu manželovu mamku s přítelem. Nejezdí nijak často, takže se to snažím zohlednit. Ale dali jsme se dneska do uzení a celý den strávili venku, protože bylo krásně a nechtělo se mi být zalezlá doma a uklízet. Do toho mají zítra na návštěvu přijet sourozenci, jakože na vytahování toho uzenýho.. Takže zabitej celej půl den, ještě bysme museli na tu sobotu zajet nakoupit a uklidit a milion věcí.. A já jsem prostě asi jen líná celej víkend lítat jako blbec a ani si nesednout s dvouleťákem za zády a těhotenským břichem k tomu
.. Rušili byste návštěvu „jen“ proto, že se vám nechce nebo nemáte náladu? Díky. Nechat anonym prosím.