Hlídání dětí - Říčany

18000
6.5.15 10:31

Hlídání dětí-Říčany

Ahoj holky,
nemáte někdo v Říčanech či okolí někoho spolehlivého na hlídání? Nechce se mi brát někoho nevyzkoušeného z agentur-nevim do jaké míry jim můžu věřit :oops:
Budu moc ráda za jakékoliv tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9578
6.5.15 11:37

@Liszane zrovna dneska jsem narazila na hlídačky, tak třeba tam vybereš. Doporučení bohužel nemám. https://www.hlidacky.cz/…/5657-ricany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
6.5.15 15:23

@jowana děkuji! taky už jsem koukala. Jen mě nějak děsí svěřit děti někomu o kom nevim nic víc než to co o sobě sám napsal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
6.5.15 16:23

@Liszane no, je u toho hodnocení, tak to je jak doporučení tady, kdyby ti někdo napsal..Pak jedině ta agentura, že jde zodpovědnost na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.5.15 09:30

@Liszane Dobrý den. Jsem maminka na mateřské dovolené a ráda bych ke své 18 měsíční dceři hlídala ještě jedno děťátko. Nejsem sice z agentury, ale před mateřskou jsem hlídala dvě děti a pracovala jsem jako zdravotní sestra u dětí. Kdybyste měla zájem, budu ráda, když se ozvete :-) Bydlím 5 km od Říčan. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
17.5.15 13:49

@Vaspetka Dobrý den, Já mám „bohužel“ dvě děti a potřebuju ohlídat obě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.5.15 19:35

@Liszane
Pokud by Vám nevadilo, že bych hlídala u nás doma a společně s mou dcerkou, tak se můžeme domluvit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
19.5.15 20:30

@Vaspetka Já bych potřebovala spíš hlídání u nás :oops: nebudu mít čas je nikam vozit. Navíc si myslím, že moje dvě děti + vaše dohromady by byla sebevražda :mrgreen: ale děkuji za nabídku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.5.15 20:55

@Liszane Jasně, tak se mějte moc hezky. Ať brzy někoho najdete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.8.15 13:49

hlidani deti Říčany

Dobry den, pisete, ze byste rada nejake dite na hlidani. Hledam v Říčanech fajn chuvu pro 16-ti mesicni dceru. Auto mam, takze dovoz i odvoz neni problem. potrebuji pravidelne hlidani 2× v tydnu na cely den. Diky za odpoved. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.8.15 17:24

@Anabelen
Napsala jsem Vám zprávu, budu ráda, když se domluvíme. Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.2.16 14:12

chůva Říčany u Prahy

Ahoj holky, již jsem sem psala poptávku na hlídání mladší dcery. Nakonec jsem vše vyřešila jesličkami Landie. Protože se ale od září vracím na plný úvazek, hledám pro své dvě dcery (4 a 2 roky) nějakou fajn chůvu, která je bude téměř každý den vyzvedávat ze školky v 15:00 a postará se o ně ca do 17:30-18:00 hodin. Hledám ji již s předstihem, protože již teď chodím na pár dnů do práce a hodil by se mi někdo zatím nárazově na odpolední hlídání, popř. hlídání, když děti onemocní.
Bydlíme v centru Říčan. Pokud by si chtěla přivydělat i úklid, budu jedině ráda. :) Díky moc za tipy a doporučení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.16 18:14

Ahojky ;) hmenuji se Veronika a jsem na materske dovolene a rada vam pohlidam vase milacky :) za hlidani si beru jen 100kc jsme z Pacova to je kousicek od Rican;) jedina podminka ze hlidani by bylo u nas doma;) pisnete na email **** i ted prea prazdniny ;)

22.7.2016 - edit admin: kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.16 18:15

@Anabelen dobry den;) rada pohlidam ;) pisnete email 00veronika@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.8.16 22:33

Dobrý den Verčo, díky moc za nabídku. Chůvu jsem si už sehnala. Náhodou jsem objevila inzerát v Albertu a když jsme k paní přijeli, zjistili jsme, že je to kamarádka mojí tchýně. Dobrá náhoda. :-) Kontakt na Vás si uložím. Mám pár známých, kteří také řeší hlídání. Díky Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová