Zrušit profil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9935
7.6.16 15:55

@StrelenaLenka bože nedělej z toho dráma, napiš adminům a oni tě bez zbytečného protahování smažou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
7.6.16 15:56
@admin píše:
Dobrý den,
nick Vám samozřejmě na žádost zrušíme, v SZ ale píšete o jiném důvodu. :think:Monika

Taky dobrý, že by to nakonec zakladatelko bylo trochu jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
7.6.16 16:04
@Bora-Bora píše:
Tak to je snad jedno, ne, jaký k tomu má zakl důvody? :zed:

Ale samozřemě, že je to jedno ;) Zakladatelka nemusí nikomu obhajovat, proč chce profil smazat, ale když už to má potřebu ventilovat, tak mi přijde přinejmenším úsměvné, že tady zbrojí proti Babišovi (také ho nemusím, ale o to vůbec nejde) a jak zmínila Monika, v SZ udává jiné důvody, tak se sama sebe ptám, proč, že by jádro problému bylo jinde? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
7.6.16 16:13
@Bora-Bora píše:
@Kotatko03 však ona psala, že je těch dlvodů víc. Pro mě taky bylo nepříjemný přuznat, že profil ruším kvůli stalkingu

To ano, nepříjemné může být leccos, ale pokud vím adminky nikdy netrvají na tom, aby daná osoba uváděla důvod, myslím, že stačí napsat něco ve stylu: prosím o smazání profilu z osobních dovodů. ( @admin Adminky mohu požádat o ujasnění, že netrváte na uvádění důvodů, proč chce daná osoba smazat profil? Pokud se pletu, tak se omlouvám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
7.6.16 16:18
@Bora-Bora píše:
Já ti mám pocit, že se mě ptaly, ale už si to nepamatuju :think:

tak zeptat se mohou, pro zajímavost (aby samy věděly, proč lidé odcházejí), ale věřím, že pokud někdo nechce, nutit ho nebudou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StrelenaLenka
7.6.16 16:22

Důvodů je více tento jeden jsem přiznala…abych zároven odpověděla na případné dotazy proč…a zároveň sem se chtěla vyhnout nějakému řešení…jak jsem psala dřív…tento důvod jsem uvedla veřejně…ty osobnější soukromě…děkuji za pochopení
:oops:

• Citovat
  • Upravit
StrelenaLenka
7.6.16 16:29
@Bora-Bora píše:
Já myslím, že se tu v diskuzi vůbec nemusíš zpovídat.

děkuji :-) :palec:

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
7.6.16 17:39
@StrelenaLenka píše:
Důvodů je více tento jeden jsem přiznala…abych zároven odpověděla na případné dotazy proč…a zároveň sem se chtěla vyhnout nějakému řešení…jak jsem psala dřív…tento důvod jsem uvedla veřejně…ty osobnější soukromě…děkuji za pochopen :oops:

Proc na to tema zakladas diskuzi? Jako debatu o Babisovi? S 28 prispeky te tu nikdo postradat nebude, takze kvuli tomu to asi neni.

• Citovat
  • Upravit
StrelenaLenka
7.6.16 18:46
@Poison Eve píše:
Proc na to tema zakladas diskuzi? Jako debatu o Babisovi? S 28 prispeky te tu nikdo postradat nebude, takze kvuli tomu to asi neni.

byla diskuze pro adminy a všimla jsem si že i jiní takto žádali o zrušení profilu…omlouvám se za nevědomost…

• Citovat
  • Upravit
2150
7.6.16 18:54

@StrelenaLenka a kam že tě to střelili Lenko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
7.6.16 19:13

Spíš mi teda přijde od adminů dost hloupé tady zveřejňovat, že v sz zakladatelka psala něco jiného… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21064
7.6.16 19:25

Zdravím,

rozhodnutí zrušit profil na eMiminu samozřejmě respektujeme. Ptáme se, protože často lze problém řešit jinak než smazáním. :kytka:

adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StrelenaLenka
7.6.16 19:53
@strýček sally píše:
@StrelenaLenka a kam že tě to střelili Lenko? :)
:-D asi do šíši..jsem trochu potrefená :-)
  • Citovat
  • Upravit
StrelenaLenka
7.6.16 19:55
@Salvaje píše:
Spíš mi teda přijde od adminů dost hloupé tady zveřejňovat, že v sz zakladatelka psala něco jiného… :roll:

tak třeba se dřív setkali se lží a bludy…proto možná

• Citovat
  • Upravit
StrelenaLenka
7.6.16 19:56
@JayLee píše:
vidíš to a ja jsem za to moc rada pac jeho firmy jsou naši velice dobrý zakaznici :mrgreen: :P

no tak to vám mohu jen přát…ovšem já se řadím do jiné skupinky… a jeho marketingové vedení se mi moc nezamlouvá…ale to je věc jiná…zkrátka nechci jej podporovat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová