Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevím jestli jsem slepá, ale existuje tady někde tlačítko kudy se dostanu do receptů, a taky do mých receptů? něco jako tady je bazar, můj bazar, fotoalba a pak je tam moje fotoalba..ale recepty nikde nevidim..jedině snad přes hlavní stránku když se tam zrovna zveřejnil nějaký ten nový recept, nevím ![]()
Tak to se vetru - taky to nemůžu najít. Nedávno jsem i u jednoho receptu zkusila dat oblíbené, ale stejně ho nevidím ![]()
@Tichošlápek píše:
Tak to se vetru - taky to nemůžu najít. Nedávno jsem i u jednoho receptu zkusila dat oblíbené, ale stejně ho nevidím
když si ten recept dáš do oblýbených tak pak stačí najet na svuj profil a tam kde máš ty záložky oblíbené diskuze , kde diskutuji atd.. tak ti tam přibide záložka oblíbené recepty.
@Pennya píše:
Ahoj, nevím jestli jsem slepá, ale existuje tady někde tlačítko kudy se dostanu do receptů, a taky do mých receptů? něco jako tady je bazar, můj bazar, fotoalba a pak je tam moje fotoalba..ale recepty nikde nevidim..jedině snad přes hlavní stránku když se tam zrovna zveřejnil nějaký ten nový recept, nevím
ty recepty co přidáš ty sama zkus se juknout taky na svuj profil třeba tam máš nějakou založku jako moje recpty nebo něco takovýho.. já zatím žádný recept nepřidávala takže nevím a jen tipuji že by to tam mohlo být ![]()
@Pennya tak jsem to tipla dobře i když se cizí člověk koukne na tvuj profil tak tam vidí záložku moje recepty. takže to tam musím mít taky
![]()
Aha tak já na telefonu tuhle část vůbec nevidím viz @Kotatko03 počítač nepoužívám, tak to bude tím ![]()
Tak já jsem zase přidávala 2 recepty bez fotky, neboť jsem ji neměla a teď koukám do receptů a někdo tam nějaké fotky přiřadil ![]()
Jinak já jsem asi taky tupec, nikde to v liště taky nevidím. Umím se dostat do receptů pouze, že napíšu do rámečku"hledat na emimino"recepty
Dobrý den,
zatím jsou recepty na hlavní stránce eMimino.cz, a to v pravém sloupci pod facebookem. Dostanou ale letos prostor v hlavním menu.
Na recepty se dostanete také přímo z adresy emimino.cz/recept
Nebo posílám rovnou odkaz, odkud rovnou můžete přidat recept.
Příjemné vaření přeje
admin Monika ![]()