ZŠ Brno - Slatina

68
14.12.13 18:25

ZŠ Brno - Slatina

Ahoj holky, váháme kam napsat dceru do první třídy a nevíme zda zvolit ve Slatině zš Jihomoravské náměstí a nebo Přemyslovo náměstí. Nemáte někdo zkušenosti se svými ratolestmi? A jak jste popřípadě spokojení a podle čeho jste se rozhodovali? Díky Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missy_X
14.12.13 18:49

Ahojky :mavam:
my teda zkušenost zatím nemáme, ale bydlím přímo ve Slatině. A z toho co jsem slyšela bych volila spíš Přemyslovo nám. Je tam méně tříd, méně žáků, víc se jim věnují :nevim: tak asi tak.
Já spíš řeším školky momentálně. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3173
14.12.13 18:50

Ahoj, ja sama jsem chodila na premyslovo nám. je to sice už 11 let, ale volila bych tak určité i u svých děti. je to tam takový víc „rodinný“ nebo jak to říct. na jihomoravským jsem mela par kamarádů, ale nebylo to prosté ono. ty děti tam podle me rychleji dospivaly a zkoušely novy věci, na který je času dost. :-). ale záleží taky na tom, kde bydliš. pokud v sídlišti, asi bych volila Jihomoravský nám, chodí tam většinou prave děti ze sídliště, tak aby měly ty vase kamarády poblíž.

Příspěvek upraven 14.12.13 v 18:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.12.13 18:53

Já chodila na Jihomoravské a jako spokojenost. Hlavně teda s dostupností. Mám ji vedle baráku. Pamatuji si, že jsem kvůli kámošce chtěla přestoupit na Přemyslák ale kvůli silnici a následně větší křižovatce mi to nebylo dovoleno.

teď rodiče chápu, to jediné by mi na té škole taky vadilo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
14.12.13 19:23

Taky ze zkusenosti…obe skoly sly hodne dopredu a jsou vyborny volila bych taky podle polohy ohledne silnic atd. ale mit uz prcka tak nemam obavy ani z jedne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zami
14.12.13 19:26

Záleží, na které ulici ve Slatině bydlíš http://www.brno.cz/…-_OSMT_P.pdf
a jestli se ti líbí škola s prvky daltonské výuky a alternativní výuky (ZŠ Přem. nám.)
nebo školu co má i MŠ, spousta šancí, projektů…

• Citovat
  • Upravit
850
14.12.13 19:41

Ahoj, kluk chodí na jihomoravske nam. a super ja se opravdu nemůzu na nic stezovat, ucitele v pohode co maj lidi keci na vedeni to nezajima, ono vsude je neco, co se tyče přemyslaku dalton tam vedou minimalne at nemas mylnou predstavu, no bude zapis tak si to tam prohlidni a uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
14.12.13 21:43

Bydlíme v sídlišti a tak na jihomoravské by to měla samozřejmě blíž a taky je to naše spádová oblast, ale na to se myslím moc dnes nehraje..nebo ano? Mě se taky moc nelíbí, že na Přemyslák by to měla přes několik frekventovaných křižovatek. Chtěla jsem se jít podívat na den otevřených dveří na přemyslák, ale prý už to proběhlo a tak nemám představu jak to tam vypadá. Možná bych se podle toho rozhodla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
14.12.13 22:09

@carolinee : Jestli se chceš na přemyslovo náměstí podívat, tak když kontaktuješ přímo ředitele, určitě ti to umožní. Nemám s touto školou zkušenosti, ale na jihomoravském náměstí jsem si plnila povinnou praxi a musím říct, že paní ředitelka je skutečně podivná žena :mrgreen: V případě, že bys něco měla řešit s ní, tak to by mohl být problém, protože je to naprostá krá… Učitelé, se kterými jsem se setkala - super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.12.13 08:21

@KKatka23 Souhlasím, že s ředitelkou Jihomoravského není snadná řeč. Já teda zažila jinou, ale tuhle si užívám teď při řešení školky. Naštěstí ji nemusím snad už víckrát vidět :mrgreen: Co se týče učitelů, je tam hodně mých spolužáků nebo lidí co chodili v té době na základku se mnou, fajn lidi, za mě spokojenost a jsem ráda, že syn tam má jisté místo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
7.2.14 14:30

Zdravim,
vidim, ze resite ZS ve Slatine, my jsme troche mladsi a zaciname resime MS ve Slatine. Mate nekdo prosim nejake zkusenosti? Vaham kam to zkusi, tak bych ocenila Vase zkusenosti, rady a nazory :)

Predem moc a moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1rs
8
27.2.14 22:18

Ahoj, co vím já, Přemyslák má více žáků než Jihomoravák a menší prostory, ale běž se podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1rs
8
27.2.14 22:34

Ještě jednu radu posílám - pokud to má ještě cenu - podívejte se na weby obou škol, tam si můžete přečíst, co všechno se v nich děje… Nemůžu si odpustit ještě jeden komentář ke studentce, které ředitelka dovolila vykonávat praxi na Jihomoraváku, určitě bych nechtěla, abys někdy v budoucnu učila moje děti (ta gramatika atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.2.14 10:49

Pises o ZS? Ja resim skolku. Byla jsem se podivat v MS na jihomoravaku 3/5 a vubec me to nezaujalo. Ve tride spoustu deti a malo ucitelek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1rs
8
28.2.14 10:56

Taky se podívej na weby mateřin, ale myslím, že budeš asi ráda, když místo vůbec dostaneš - hodně dětí - místa málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin