Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, můžete se se mnou někdo podělit o vaši zkušenost se ZŠ Chmelnice na Praze 3? Moc Vám děkuji.
Chci se s vámi podelit o mé zkušenosti s touto školou. Je mi 16 a tuto školu jsem už dokončila ( jsem na této stránce jen kvůli tomuto příspěvku- jen aby se někdo nedivil )
. Na tuto školu mám jen samé dobré věci. Doopravdy bych jí jen chválila a chválila
tato škola mi hodně dala a jsem strašně ráda, že jsem na ní chodila. Chodila jsem tam jen na druhý stupeň, takže budu hodnotit jen ten druhý stupně, ale myslím si, že se to moc v podstatě neliší
jsou tam skvělí, hodní a vstřícní učitelé, kteří nejen že umí učit, ale jsou všichni strašně v pohodě. Je tam doopravdy dobrý kolektiv učitelů a já tam s žádným neměla nikdy problém. Je tam také skvělí ředitel, díky kterému se tato škola postupně vylepšuje. Jinak je tam také skvělá jídelna, kde výborně vaří
Prostě na té škole jsem nenašla za ty 4 roky nic negativního ![]()
Zkusím obnovit diskuzi. Má někdo s touto školou tady zkušenosti? Děkuji.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.