ZŠ Chmelnice

3
22.10.15 10:10

ZŠ Chmelnice

Dobrý den, můžete se se mnou někdo podělit o vaši zkušenost se ZŠ Chmelnice na Praze 3? Moc Vám děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.6.17 22:55

Zš Chmelnice

Chci se s vámi podelit o mé zkušenosti s touto školou. Je mi 16 a tuto školu jsem už dokončila ( jsem na této stránce jen kvůli tomuto příspěvku- jen aby se někdo nedivil ) :). Na tuto školu mám jen samé dobré věci. Doopravdy bych jí jen chválila a chválila :) tato škola mi hodně dala a jsem strašně ráda, že jsem na ní chodila. Chodila jsem tam jen na druhý stupeň, takže budu hodnotit jen ten druhý stupně, ale myslím si, že se to moc v podstatě neliší :) jsou tam skvělí, hodní a vstřícní učitelé, kteří nejen že umí učit, ale jsou všichni strašně v pohodě. Je tam doopravdy dobrý kolektiv učitelů a já tam s žádným neměla nikdy problém. Je tam také skvělí ředitel, díky kterému se tato škola postupně vylepšuje. Jinak je tam také skvělá jídelna, kde výborně vaří :) Prostě na té škole jsem nenašla za ty 4 roky nic negativního :)

• Citovat
  • Upravit
77
27.2.20 14:55

Zkusím obnovit diskuzi. Má někdo s touto školou tady zkušenosti? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin