Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím má někdo s touto školou zkušenost? Ze stránek jsem nadšena.
Ahoj, sestra tam chodila od 1 do 5 třídy. Teď je jí 15. Spousta dětí z té školy odešla kvůli špatné výuce- žádné znalosti,když se hlásila na gympl,tak byli děsně pozadu a vlastně se všechno musela doučit sama. Ale třeba se to změnilo.
Tak to je již opravdu stará informace
a ani lichotivá
myslím že se změnila, jenže já našla jinou
Mnohokrát děkuji za ochotu.
Dobrý den, hledáme dobrou Základní školu v lokalitě Libuš, Kamýk…
Může nám někdo něco doporučit? Podle stránek se mi taky líbila ZŠ Meteorologická, ale ohlasy na ní mě spíš odrazují.
Díky ![]()
Já si myslím, že jsou dobří. Bylo u nich Montesori centrum. Asi je to jedna z lepších škol.
NO to je právě o tom, co rodiče chtějí. Jestli chtějí, aby se žáci naučili dovednosti a nebo, aby se naučili vědomosti. Z dobrých škol, někteří snaživí rodiče dávají děti pryč, protože úspěch nevidí rychle, ale tyhle školy vytváří často víc a v skrytu.
Dobry den, rada by som ozivila diskusiu. Najde sa tu niekto, kto by dokazal ohodnotit ZS Meteorologicka? P%ripadne niekto, kto by mal osobne skusenosti so ZS v Pisnici? Daujem
Na naší školu jsem chodil a není to vůbec dlouhá doba. Přístup učitelů a personálu je naprosto otřesný stejně jako kvalita výuky a všeho ostatního (záchody, jídlo, žáci, atd…) Pro dobro vašeho dítěte rozhodně ne! Z vlastní zkušenosti: HRŮZA
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.