Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, snažím se sehnat nějaké zkušenosti od někoho komu dítě dochází do ZŠ Na Beránku v Modřanech. Najde se někdo? Nebo máte dítě v ZŠ na prvním stupni která je Montessori?
Také mě zajímají zkušenosti se ZŠ Na Beránku. Konkrétně program Začít spolu.
Ahoj, na beránku mám dítě v začít spolu. Maximální spokojenost, přešli jsme z jiné školy a nesrovnatelné. Nikde to asi nebude dokonalé bez chybičky, ale doporučuji.
A pokud bych chtěla Montessori, rozhodně bych volila tuto školu. Zde se tomu věnují již dlouho a umí to učit, což je důležité. Za mne - v tuto školu mám důvěru.
Dobrý den, nenašla by se zde maminka, která má dítě v 5.třídě Montessori a přechází na víceleté gymnázium, resp. se připravují na přijímací zkoušky? Potřebovala bych respondenta pro svojí bakalářskou práci. Jedná se o krátký rozhovor, či vyplnění krátkého dotazníku. Předem děkuji za ochotu.
Zkousim opet ozivit tuto „diskusi“ - nemate nekdo, prosim, realnou zkušenost se ZS Na Beranku - montessori ci zacit spolu? Pripadne i ten prechod z „monte“ na vicelete gymnazium je zajimave tema… Predem diky za případné reakce!
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.