ZŠ Vedlejší Brno

38
11.10.14 10:52

ZŠ Vedlejší Brno

Ahoj maminky :mavam: :mavam: Chcu se zeptat, máte některá dítě na této škole? Syn je ve třetí třídě a já mám nedostatky s angličtinou :oops: Má paní zástupkyni a na můj vkus je trošku ambiciozní. Hlavně mu ted dala z pracovního sešitu neklasifikován 8o. Tak bych ráda o osvětu jejího systému a i ostatních učitelů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
11.10.14 10:56

Proč mu dala „neklasifikován“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.10.14 11:00

No to já právě nevím :zed: :zed: Má teda strašnej styl psaní. Tak jestli proto :think: Chcu to nechat až na hovorový hodiny.Ale furt mi to vrtá hlavou na třetí třídu tohle :zed: Máš s ní zkušenosti??Nebo vcelku i jinak s tou školou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
11.10.14 11:13

@bušterka Nedala mu „neklasifikován“ proto, aby mu nemusela dát pětku? To dělám často, prostě když žák novou látku zatím nezvládne, hodnotím děti, které ji zvládly a znovu procvičuju s žákem, který ji nezvládl. Angličtina je předpokládám nový předmět, takže paní zástupkyně syna nehodnotila pětkou, aby mu předmět nezhnusila, ale dala najevo, že látku ještě nezvládl. Podle mě je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.10.14 11:33

@hanka.br. ne ne, on má v angličtině samý jedničky, testy zvládá :pankac: :pankac: Mě fakt akorát napadlo, že má strašnou úpravu :think:.Ty tam učíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
11.10.14 11:46

@bušterka Tak já nevím. Možná, že práci odflákl tak, že jí paní učitelka nemínila ani hodnotit.Ono je vždycky nejlepší se zeptat prostě paní učitelky, měla bys jasno hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin