Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky
Chcu se zeptat, máte některá dítě na této škole? Syn je ve třetí třídě a já mám nedostatky s angličtinou
Má paní zástupkyni a na můj vkus je trošku ambiciozní. Hlavně mu ted dala z pracovního sešitu neklasifikován
. Tak bych ráda o osvětu jejího systému a i ostatních učitelů ![]()
No to já právě nevím
Má teda strašnej styl psaní. Tak jestli proto
Chcu to nechat až na hovorový hodiny.Ale furt mi to vrtá hlavou na třetí třídu tohle
Máš s ní zkušenosti??Nebo vcelku i jinak s tou školou??
@bušterka Nedala mu „neklasifikován“ proto, aby mu nemusela dát pětku? To dělám často, prostě když žák novou látku zatím nezvládne, hodnotím děti, které ji zvládly a znovu procvičuju s žákem, který ji nezvládl. Angličtina je předpokládám nový předmět, takže paní zástupkyně syna nehodnotila pětkou, aby mu předmět nezhnusila, ale dala najevo, že látku ještě nezvládl. Podle mě je to v pořádku.
@hanka.br. ne ne, on má v angličtině samý jedničky, testy zvládá
Mě fakt akorát napadlo, že má strašnou úpravu
.Ty tam učíš???
@bušterka Tak já nevím. Možná, že práci odflákl tak, že jí paní učitelka nemínila ani hodnotit.Ono je vždycky nejlepší se zeptat prostě paní učitelky, měla bys jasno hned.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.