Zamlklé těhotenství - 3 týden?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5178
8.8.18 09:05
@Anonymní píše:
jasné, děkuji. Nic si z toho neberu. O těhotenství se v mém pripade nemusí vůbec jednat. Ale je mi opravdu divně. Nikdy jsem tohle nezažila. Cely den mám žaludek na vodě. A je to přesně 3tyden od nechraneneho pohl. styku. Tak nevím. Na test je podle me brzy.

3. týden těhotenství je 3. týden od poslední menstruace. Pokud by nechráněný styk před 3 týdny byl v době ovulace a vedl k těhotenství, byla by jsi v 5. týdnu těhotenství.
Ale když nevíš, kdy máš ovulaci a my nevíme, kdy jsi měla poslední MS, tak je jakékoliv počítání holý nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.18 09:20
@histep píše:
3. týden těhotenství je 3. týden od poslední menstruace. Pokud by nechráněný styk před 3 týdny byl v době ovulace a vedl k těhotenství, byla by jsi v 5. týdnu těhotenství.
Ale když nevíš, kdy máš ovulaci a my nevíme, kdy jsi měla poslední MS, tak je jakékoliv počítání holý nesmysl.

Tak takhle omlouvam se.. Styk jsem mela přibližně 14,15,16 den po poslední MS. Nevím přesně ale vim ze to bylo kolem toho 14dnu od poslední MS. A mate pravdu ze nemohu rikat od ovulace kdyz nevim kdy ji mam. Ale cetla jsem ze byva vetsinou ten 14den po ms. Tudíž mate pravdu. Byla bych momentálně od poslední MS priblizne v 5tydnu. To už jsou možné příznaky jake jsem popisovala? Prsa nic necitim vubec. A je vůbec možné těhotenství? Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
1884
8.8.18 09:33
@Anonymní píše:
Tak takhle omlouvam se.. Styk jsem mela přibližně 14,15,16 den po poslední MS. Nevím přesně ale vim ze to bylo kolem toho 14dnu od poslední MS. A mate pravdu ze nemohu rikat od ovulace kdyz nevim kdy ji mam. Ale cetla jsem ze byva vetsinou ten 14den po ms. Tudíž mate pravdu. Byla bych momentálně od poslední MS priblizne v 5tydnu. To už jsou možné příznaky jake jsem popisovala? Prsa nic necitim vubec. A je vůbec možné těhotenství? Děkuji moc

To uz bys hlavne mela pozitivni test. 3tydny od sexu uz bych vysledek testu brala jako 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.18 09:41
@1mila2 píše:
To uz bys hlavne mela pozitivni test. 3tydny od sexu uz bych vysledek testu brala jako 100%.

Testovala jsem se asi týden a pak další týden po. A nic.

• Citovat
  • Upravit
5178
8.8.18 09:52
@Anonymní píše:
Tak takhle omlouvam se.. Styk jsem mela přibližně 14,15,16 den po poslední MS. Nevím přesně ale vim ze to bylo kolem toho 14dnu od poslední MS. A mate pravdu ze nemohu rikat od ovulace kdyz nevim kdy ji mam. Ale cetla jsem ze byva vetsinou ten 14den po ms. Tudíž mate pravdu. Byla bych momentálně od poslední MS priblizne v 5tydnu. To už jsou možné příznaky jake jsem popisovala? Prsa nic necitim vubec. A je vůbec možné těhotenství? Děkuji moc

3 týdny po oplodnění bys už měla pozitivní test. Máš už vynechanou další MS? Udělej test, v této době už je průkazný (po týdnu od styku fakt průkazný není, po 14 dnech od styku už může být, ale nemusí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.8.18 10:21

Jak pisou holky, jestli jsi 5 tyden od zacatku posledni ms, tak bys byla v patem tydnu tehotenstvi a to uz byva pozitivni test, I kdyz zalezi, pokud je ovulace pozdeji v cyklu, jeste nemusi. Co se tyce priznaku, z tech se vesti blbe, nekdo ma driv, nekdo pozdeji, nekdo temer vubec, nekdo takove, nekdo makove…pokud se nedostavi ms, opakuj test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
8.8.18 10:26

3tt těhotenství tedy 6 dní po ovulce jsem cítila asi 4× křeč, když jsem se prudce zvedla a asi dva dny za sebou bolesti, které mívám první den ms…normálně to nemívám :nevim: , trošku mě to zarazilo, ale jinak mi nebylo nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.18 11:13

Holky moc děkuji za příspěvky. Test si určitě udělám az se dostanu do města hned ho koupim. Jinak už jsem jednou zvracela z ničeho nic. Ale spise mám pocity na zvracení jen. Ale to pobolivani podbřišku cítím místa má hodně. Jinak MS jeste vynechanou nemam zatím. Ale jde jeste o to ze jsem začala slabe krvácet ten 1tyden po styku. Bylo to skoro jako MS ale slabší a celkove jinaci i bolesti byli jinaci trvalo to 3 dny. Normalne mám pravidelnou MS. Přitom MS jsem mela dostat az tento týden. Tak nevím jak si to mám vysvětlit :nevim: ma s tím někdo zkušenost? Myslite ze jsem mohla potratit nebo vůbec nebýt těhotná.

• Citovat
  • Upravit
21091
8.8.18 11:28

Neřeš, počkej do vynechání a pak testuj. Na 50% těhotná jsi, na 50%ne. Křišťálovou kouli tady nikdo nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.18 11:30

Jenom ještě poprosim zkusenosti s bolenim prsou? Kdy začalo u vas? Já nic takového nepocituji :) dekuji

• Citovat
  • Upravit
1184
8.8.18 12:22
@Anonymní píše:
Jenom ještě poprosim zkusenosti s bolenim prsou? Kdy začalo u vas? Já nic takového nepocituji :) dekuji

mě všechny příznaky, jako prsa, nevolnosti únava začaly vždycky až 8-9 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
8.8.18 12:30
@Anonymní píše:
Jenom ještě poprosim zkusenosti s bolenim prsou? Kdy začalo u vas? Já nic takového nepocituji :) dekuji

Prsa mě bolely hned den po vynechání ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.8.18 12:51
@Anonymní píše:

Jako, že čím víc příznaků máš, tím víc jsi těhotná? :lol:

Fakt už blbneš. Počkej na to, jestli se zpozdí MŠ, a pak testuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.8.18 11:04

Jestli jsi jeste nemela mit menstruaci, tak jsi rozhodne nepotratila. Ale tim padem jsem uz tech tvych tydnu uplne jelen. V kazdem pripade tyhle spekulace fakt nemaji cenu, pockej, zda dorazi ms v ocekavanem terminu a jestli ne, tak testuj. A myslim to fakt v dobrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.18 11:58
@beruska9 píše:
Jestli jsi jeste nemela mit menstruaci, tak jsi rozhodne nepotratila. Ale tim padem jsem uz tech tvych tydnu uplne jelen. V kazdem pripade tyhle spekulace fakt nemaji cenu, pockej, zda dorazi ms v ocekavanem terminu a jestli ne, tak testuj. A myslim to fakt v dobrem.

Ano pockam. Nic jiného nezbývá. Sama už se v tom ztracim :D raději to prozatím hodin za hlavu a pockam. Kazdopadne dekuji. Jinak včera se mi k tomu přidal bílý hustý výtok, ale není ho tolik. Nemuze se jednat o zanet? I s tím pobolivanim podbrisku? Me napadlo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky