Zamlklé těhotenství - 3 týden?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
9.8.18 12:30
@Anonymní píše:
Jenom ještě poprosim zkusenosti s bolenim prsou? Kdy začalo u vas? Já nic takového nepocituji :) dekuji

Nebolely mě nikdy. Jen byly v těhotenství citlivé. A rozhodně ne hned po oplodnění. Cca v tom týdnu, co jsem šla zjistit na gyndu, jestli se těhotenský test neplete. Bylo to 5+5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
9.8.18 14:25
@Anonymní píše:
Ano pockam. Nic jiného nezbývá. Sama už se v tom ztracim :D raději to prozatím hodin za hlavu a pockam. Kazdopadne dekuji. Jinak včera se mi k tomu přidal bílý hustý výtok, ale není ho tolik. Nemuze se jednat o zanet? I s tím pobolivanim podbrisku? Me napadlo

Koukám dost hypochondr, proč nejdeš k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
9.8.18 15:24
@Anonymní píše:
Ano pockam. Nic jiného nezbývá. Sama už se v tom ztracim :D raději to prozatím hodin za hlavu a pockam. Kazdopadne dekuji. Jinak včera se mi k tomu přidal bílý hustý výtok, ale není ho tolik. Nemuze se jednat o zanet? I s tím pobolivanim podbrisku? Me napadlo

Ježiši, chtělo by to ten test, bez něho tvé příznaky mohou být těhotenství a taky nemusí. Ono hodně ženských ti napíše, že příznaky mělo a testy negativní a ms došla. A pak jsou ty, jako já,které neměly dlouho příznaky žádné, tak čuměly na ty dvě čárky jak puk a už si myslely, že jim přeskočilo. :-D Jinak slabé krvácen pár dnů po ovulaci může být uhnízdění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí