Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na to je lepší udělat těhotensky test. Z prsou se to blbě věští.
A… Voilà!
Tvoje prsa jsou navěky na těch internetech!
Tip: Zeptej se svého spolunocležníka, jestli pozoruje nějaký rozdíl. Já na té druhé fotce vidím max nějaké otlačení od podprsenky a vliv okolní teploty.
Ještě lepší tip: Udělat si ten test. Jestli je na něj moc brzy, je dost možná brzy i na nějaké významné příznaky, ale třeba to vyšlo.
Obávám se že ti docela hráblo.
Právě posílánš na internet svoje nahé kozy. A to ne milenci, ale na mamaserver.
Ještě prosímě přidej vulvu, podle změn prokrvení stydkých pysků se mimísek zaručeně pozná, aby zdejší honiči taky měli radost.
jinak čím víc budeš vyvádět, že teď musíš zabřeznout a jinak je konec světa, tak tím víc stresových hormonů ti bude kolovat v krvi.
A stresové hormony co? Zhoršijí šanci na početí, protože evoluce.
Je množný že jsou to klidně chlapský prsa s gynekomastií a nějakej tydýt to zkouší
@Ou píše:
Obávám se že ti docela hráblo.Právě posílánš na internet svoje nahé kozy. A to ne milenci, ale na mamaserver.
Ještě prosímě přidej vulvu, podle změn prokrvení stydkých pysků se mimísek zaručeně pozná, aby zdejší honiči taky měli radost.
jinak čím víc budeš vyvádět, že teď musíš zabřeznout a jinak je konec světa, tak tím víc stresových hormonů ti bude kolovat v krvi.
A stresové hormony co? Zhoršijí šanci na početí, protože evoluce.
Dobrý den,
děkuji za upozornění. Fotku jsem odstranila.
Hezký den
Terka ![]()
Dobrý den, snažíme se o mimi, strasně mě teď bolí prsa, mám pocit, že se mi změninilini prsa? nejsou tmavsi? prosim o nazor?