Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj dnes ráno jsem odvedla dceru do školky v šatně jsem ji sundala bundu a když ji babička vyzvedávala bunda tam nebyla. Učitelky také o ni neví, vypadá to, že ji tam sebral (ukradl) jiný rodič. Musí mi školka tuto bundu nehradit, když k ní mám účtenku.
@petruska2013 počkej do zítra, zatím nic neřeš. Mohlo v ní odejít jiné dítě ![]()
U nas se to stava zcela bezne. Pak se vylepi na skolku papir s popisem bundy…
On kdyz u nas vyzvedava tatinek, tak ten by si kolikrat nevsiml, ze nase dite odejde v cizi bunde… ![]()
jinak na tyhle pripady by mela byt skolka pojistena…
Jestli ji nekdo vzal omylem, tak ji zitra vrati. Nebo nemate tam nejake ztraty a nalezy? U nas ve. skolce maji misto, kam davaji jak ucitelky tak rodice veci, ktere se tam najdou a rodice je hledaji nejdriv tam
To si mohl někdo odnést omylem a zítra se třeba objeví. Nám se takhle vždycky všechno druhý den našlo.
Nám takhle odnesla sousedka omylem dceři zimní boty. Manžel musel odnést dceru v mrazech v náručí…druhý den tam byli…počkej do zítra a pak to řeš.
No taky bych počkala do zítra. U nás je bedna kam se ztracené/nalezené věci dávají. Když jsou podepsané hned se ví koho co je:-).
První vycházka ven a já pohřešovala jedny tepláky ze skříňky, takže jsem udělala prohlídku a našla v jiné, asi si je půjčilo jiné dítko na písek
zatím bych počkala ![]()
Taky si myslím, že se určitě vrátí..Někdo ji odnesl omylem..U nás ve školce se to taky stává..
@donaga píše:
Počkat, nahlásit to ve školce a doufat, že to je jen omyl. Na tohle jsou prý experti tatínkové, kteří když vyzvedávají dítě, tak netuší, které oblečení dítěti vlastně patří
Tak to potvrzuji.
![]()
Je dobré mít věci popsané, jinak jak píší holky většina věcí se do týdne najde- omylem si odnese domů jiné dítko.
Jak píší holky, normální záležitost. Zítra ji pohledej, kdyžtak řekni učitelce, třeba ji někdo vrátí. Pokud né, tak řešit přes školku, měli by být pojištěni.
V naší školce se stalo loni to samé, maminka ráno dovedla dítě a odpoledne, že byla v práci dítě vyzvedávala babička a omylem vzala dítěti jinou bundu, bylo to velké nedorozumnění, druhý den ji donesla zpět, pak se taky tak omylem vyměnily stejné boty.
Počkej do zítra, promluv si z učitelkou, snad se najde.
Jednou jsem takhle v zimě hledala punčocháče a po dotazu se našly - v šatně už na sušáku nebylo místo, tak je učitelka dala sušit do třídy na topení.
Taky radím zítra se zeptat a pokud by se nic nezjistilo, tak dát na nástěnku popis bundy. Nejspíš jí vzal nějaký tatínek nebo babička omylem.