Ztracená bunda ve školce

117
9.9.13 15:42

Ztracená bunda ve školce

Ahoj dnes ráno jsem odvedla dceru do školky v šatně jsem ji sundala bundu a když ji babička vyzvedávala bunda tam nebyla. Učitelky také o ni neví, vypadá to, že ji tam sebral (ukradl) jiný rodič. Musí mi školka tuto bundu nehradit, když k ní mám účtenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
9.9.13 15:43

@petruska2013 počkej do zítra, zatím nic neřeš. Mohlo v ní odejít jiné dítě ;)

• Citovat
  • Upravit
1654
9.9.13 15:45

Třeba to někdo popletl a omylem ji odnesl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.9.13 15:46

U nas se to stava zcela bezne. Pak se vylepi na skolku papir s popisem bundy…

On kdyz u nas vyzvedava tatinek, tak ten by si kolikrat nevsiml, ze nase dite odejde v cizi bunde… :mrgreen:

jinak na tyhle pripady by mela byt skolka pojistena…

• Citovat
  • Upravit
3175

Jestli ji nekdo vzal omylem, tak ji zitra vrati. Nebo nemate tam nejake ztraty a nalezy? U nas ve. skolce maji misto, kam davaji jak ucitelky tak rodice veci, ktere se tam najdou a rodice je hledaji nejdriv tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864

To si mohl někdo odnést omylem a zítra se třeba objeví. Nám se takhle vždycky všechno druhý den našlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
9.9.13 15:47

Nám takhle odnesla sousedka omylem dceři zimní boty. Manžel musel odnést dceru v mrazech v náručí…druhý den tam byli…počkej do zítra a pak to řeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
9.9.13 15:48

No taky bych počkala do zítra. U nás je bedna kam se ztracené/nalezené věci dávají. Když jsou podepsané hned se ví koho co je:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.9.13 15:51

První vycházka ven a já pohřešovala jedny tepláky ze skříňky, takže jsem udělala prohlídku a našla v jiné, asi si je půjčilo jiné dítko na písek :lol: zatím bych počkala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
9.9.13 15:51

Taky si myslím, že se určitě vrátí..Někdo ji odnesl omylem..U nás ve školce se to taky stává..

• Citovat
  • Upravit
23864
9.9.13 15:52
@donaga píše:
Počkat, nahlásit to ve školce a doufat, že to je jen omyl. Na tohle jsou prý experti tatínkové, kteří když vyzvedávají dítě, tak netuší, které oblečení dítěti vlastně patří :mrgreen:

Tak to potvrzuji. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.9.13 15:57

Je dobré mít věci popsané, jinak jak píší holky většina věcí se do týdne najde- omylem si odnese domů jiné dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.9.13 16:12

Jak píší holky, normální záležitost. Zítra ji pohledej, kdyžtak řekni učitelce, třeba ji někdo vrátí. Pokud né, tak řešit přes školku, měli by být pojištěni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.9.13 16:31

V naší školce se stalo loni to samé, maminka ráno dovedla dítě a odpoledne, že byla v práci dítě vyzvedávala babička a omylem vzala dítěti jinou bundu, bylo to velké nedorozumnění, druhý den ji donesla zpět, pak se taky tak omylem vyměnily stejné boty.
Počkej do zítra, promluv si z učitelkou, snad se najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
9.9.13 16:33

Jednou jsem takhle v zimě hledala punčocháče a po dotazu se našly - v šatně už na sušáku nebylo místo, tak je učitelka dala sušit do třídy na topení.
Taky radím zítra se zeptat a pokud by se nic nezjistilo, tak dát na nástěnku popis bundy. Nejspíš jí vzal nějaký tatínek nebo babička omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová