Mám se jak prase v žitě!

chatwenna
9.9.13 14:05

Mam se jak prase v zite!

:mavam:
Dneska jsem posnidala zbytek dortu z oslavy, poobedvala dovezenou syrovou pizzu, na kterou jsem si vymyslela jeste kukurici a zampiony, maly ma tolik hracek, ze bych potrebovala jeste jednu mistnost… Zmacknu vypinac - sviti svetlo, zvednu paku - tece tepla voda… Zacali konecne topit, takze staci otocit uzaverem a je teplo v celem byte.
Jsem zdrava ja i cela moje rodina a muj syn taky. Mame hezke vztahy.
Kazdy mesic mi stat posle 7600 Kč a navic mi dovoli si privydelat, kolik uznam za vhodne.

Vcera jsem videla Modre z nebe. (poprve a naposledy)

Jeste jednou si tady prectu, ze nekdo nema narok na prispevek na bydleni, ze pojistovny proplaci jen tri pokusy o umele oplodneni a kolik ze je vlastne ta hmotna nouze… A jak je to vsechno nespravedlive, protoze nezvladame platit hypo a nedali nam skolku…

Tak… Tak dostanu dalsi ban :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5342
9.9.13 14:08

Co tam bylo? Ja na to nemam nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342

Jojo, jeste si přečti Kastina blog…to si pak člověk říká díky bohu za to co vsechno mam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

K čemu tahle diskuse :?: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
9.9.13 14:10

Kukuřice a žampiony to se máš fakt jak prase :mrgreen: :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446

Mám se stejne dobre jako ty :-) jsem spokojena matka i manželka a jsem vděčná ta to, ze muzu byt s prckem doma. Můj oběd byl teda nic moc jsem lina, tak jen omeleta s bramborem, ale ke kávě mám pravé italské tiramisu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

@chatwenna já viděla asi tři díly a stačilo

• Citovat
  • Upravit
1663
9.9.13 14:11

@chatwenna :mrgreen:

Já na modré z nebe nekoukám ( raději )… Takže té chápu…

Ale na druhou stranu, problémy jako hypo, hmotná nouze, školka atd. Jsou třeba pro tebe malicherností ( coz oproti jinejm jsou ), ale ty lidi to tak cítí a je to pro ne problém number one… Takže máš dve moznosti : 1 poradit a za 2 neřešit to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
9.9.13 14:11

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
9.9.13 14:16

No chtěla jsem ti napsat abys nemyslela jen na sebe, že jsou opravdu na tom lidé huř a naopak to co tobě se muže zdát bohatstvím je pro někoho malicherností. Pro mě třeba pokoj plný hraček :nevim: A popravdě lidi jako ty nemusím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@Kelsey píše:
K čemu tahle diskuse :?: :think: :nevim:

Asi k tomu, aby si většina z nás uvědomila, že se má dobře..
A má pravdu..

• Citovat
  • Upravit
22590

To bude pekna diskuze :lol:
ja se tak dobre nemam :think:, jsem doma zcela zadarmo :nevim:

ale v podstate s tebou souhlasim ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342

Tak co tam bylo??? Obcas jsou tam nejake postizene deti, ne? Ja to spatne snasim takze se tomuhle poradu vyhybam.
Jo a dneska mi prijela mamka a udelala svestkovy knedliky :jazyk: Mimco po dlouhe dobe usnulo a ja misto abych dohanela spankovy deficit tak krafu na emimi. Achjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
9.9.13 14:18
@78mamina píše:
No chtěla jsem ti napsat abys nemyslela jen na sebe, že jsou opravdu na tom lidé huř a naopak to co tobě se muže zdát bohatstvím je pro někoho malicherností. Pro mě třeba pokoj plný hraček :nevim: A popravdě lidi jako ty nemusím :think:

Ale možná to nebylo myšlené sobecky, ale spíš, že má být každý rád za to co má..
:nevim:

• Citovat
  • Upravit
rachel55
9.9.13 14:19

A pointa je kde??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová