Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo, jeste si přečti Kastina blog…to si pak člověk říká díky bohu za to co vsechno mam:-)
Mám se stejne dobre jako ty
jsem spokojena matka i manželka a jsem vděčná ta to, ze muzu byt s prckem doma. Můj oběd byl teda nic moc jsem lina, tak jen omeleta s bramborem, ale ke kávě mám pravé italské tiramisu ![]()
Já na modré z nebe nekoukám ( raději )… Takže té chápu…
Ale na druhou stranu, problémy jako hypo, hmotná nouze, školka atd. Jsou třeba pro tebe malicherností ( coz oproti jinejm jsou ), ale ty lidi to tak cítí a je to pro ne problém number one… Takže máš dve moznosti : 1 poradit a za 2 neřešit to…
No chtěla jsem ti napsat abys nemyslela jen na sebe, že jsou opravdu na tom lidé huř a naopak to co tobě se muže zdát bohatstvím je pro někoho malicherností. Pro mě třeba pokoj plný hraček
A popravdě lidi jako ty nemusím ![]()
@Kelsey píše:
K čemu tahle diskuse![]()
![]()
Asi k tomu, aby si většina z nás uvědomila, že se má dobře..
A má pravdu..
To bude pekna diskuze ![]()
ja se tak dobre nemam
, jsem doma zcela zadarmo ![]()
ale v podstate s tebou souhlasim ![]()
Tak co tam bylo??? Obcas jsou tam nejake postizene deti, ne? Ja to spatne snasim takze se tomuhle poradu vyhybam.
Jo a dneska mi prijela mamka a udelala svestkovy knedliky
Mimco po dlouhe dobe usnulo a ja misto abych dohanela spankovy deficit tak krafu na emimi. Achjo.
@78mamina píše:
No chtěla jsem ti napsat abys nemyslela jen na sebe, že jsou opravdu na tom lidé huř a naopak to co tobě se muže zdát bohatstvím je pro někoho malicherností. Pro mě třeba pokoj plný hračekA popravdě lidi jako ty nemusím
Ale možná to nebylo myšlené sobecky, ale spíš, že má být každý rád za to co má..
![]()
Dneska jsem posnidala zbytek dortu z oslavy, poobedvala dovezenou syrovou pizzu, na kterou jsem si vymyslela jeste kukurici a zampiony, maly ma tolik hracek, ze bych potrebovala jeste jednu mistnost… Zmacknu vypinac - sviti svetlo, zvednu paku - tece tepla voda… Zacali konecne topit, takze staci otocit uzaverem a je teplo v celem byte.
Jsem zdrava ja i cela moje rodina a muj syn taky. Mame hezke vztahy.
Kazdy mesic mi stat posle 7600 Kč a navic mi dovoli si privydelat, kolik uznam za vhodne.
Vcera jsem videla Modre z nebe. (poprve a naposledy)
Jeste jednou si tady prectu, ze nekdo nema narok na prispevek na bydleni, ze pojistovny proplaci jen tri pokusy o umele oplodneni a kolik ze je vlastne ta hmotna nouze… A jak je to vsechno nespravedlive, protoze nezvladame platit hypo a nedali nam skolku…
Tak… Tak dostanu dalsi ban