Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi by to chtělo dopsat město, nebo na co ta jízdenka byla, myslím že ne všude budou mít stejné podmínky
To je teda dost blba situace
Nechci byt prorok spatnych zprav, ale podle me ti jinou nedaji. To by mohl rict kazdy, ze ji ztratil. I kdyz dohledaji platbu, dokazuje to jen, ze sis jednu koupila. Ale treba se mylim…
@Anonymní píše:
Včera jsem koupila synovi roční jízdenku na mhd, bohužel musela jsem ji někde vytrousit, prostě nikde není, není možné to třeba od dopravce někde dohledat, aby mi vytiskl jinou?
Jizdenka nebo tramvajenka? Pokud jde o tramvajenku ktera je registrovana na jmeno tak se za poplatek da vystavit nova..
Pcha tramvajenka, šalinkarta to je! Jinak v Brne to problem neni. Ale to vam bude k prdu, jestli to je nekde z horni-dolni.
@Cenarius píše:
Pcha tramvajenka, šalinkarta to je! Jinak v Brne to problem neni. Ale to vam bude k prdu, jestli to je nekde z horni-dolni.
Tak saliny jezdí jen v Brně, v ostatních městech je to tramvaj, brněnský slang(hantec) se treba v Olomouci nepoužívá.
Pokud jde o jízdenku spojenou s prukazkou na jméno, která je neprenosna, tak by to neměl být problém. Za poplatek vystaví novou.
Včera jsem koupila synovi roční jízdenku na mhd, bohužel musela jsem ji někde vytrousit, prostě nikde není, není možné to třeba od dopravce někde dohledat, aby mi vytiskl jinou?