Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MKSP Klidně bych znovu zavolala. A jinak se muze stat i to, ze to ztrati a i to, ze to spletou a poslou to jinam, uz 2× mi balik procestoval pulku republiky.
@j.a.n.i1 Když ona prodavačka byla docela naštvaná už v tu středu že tam volám respektive mi docela hnusně řekla, že mají moje číslo a až to přijde tak mě budou kontaktovat. No tak to se ho asi nedočkám, což mě štve, protože to potřebuju a je to zaplacený
Asi je holt taky někde na výletě v jiným městě ![]()
@MKSP ať klidně jsou naštvaní jak chtějí, balík ti měl být doručen víc než před týdnem, takže volej. To už bych byla pěkně naštvaná
A mas cislo te zasilky? Protoze pokud je to zbozi, ktery jinde neni dostupny, tak je mozny, ze kecaji a nic neposlali, i reakce prodavacky by tomu bohuzel odpovidala.
@MKSP píše:
Ahoj, do minulé středy mi mělo přijít zboží, které jsem si měla vyzvednout na jedné z poboček. V pátek jsem tam volala a bylo mi řečeno že přijde na začátku tohoto týdne, volala jsem tam ve středu a že na 100% přijde do konce tohoto týdne tzn do dneška, protože o víkendu je zavřeno a že na mě číslo mají a ozvou se oni. Jenže dneska zase nic a já na dnešní odpoledne to zboží potřebuju, protože pak jedu pryč a to co mi má přijít se jinde koupit nedá. Už mi to začíná připadat divný, myslíte si že je možné že se zboží někde ztratilo nebo je tam nějaký jiný problém když jen přesouvají zboží z jiného pobočky? Bude hodně blbý tam zavolat a zeptat se když prodavačka řekla že se ozve ona? Nechci, aby byly naštvaný že pořád otravuju, ale zároveň to potřebuju.
Normálně tam zavolej znovu a urguj to. Ty jsi zákazník a platíš jim, ne oni tobě. Prodavačkou se nenech zastrašit, jednou pracuje se zákazníky, tak se podle toho má chovat. Moje zkušenost je bohužel ta, že když jenom pasivně čekám, až se odněkud ozvou, tak se většinou nedočkám, protože se na to vykašlou nebo na to zapomenou.
Číslo zásilky nemám, protože je to zboží, které ten daný obchod měl posílat z jeho jiné pobočky. Jinak jsem tam volala a nikdo to nebral takže fakt paráda, jela jsem okolo a dneska zavřeno z důvodu inventury. Přijdu si jak úplný blbec když mi řekli že to bude a přitom je zavřeno. Fakt mám teď pocit že žádný zboží ani není, protože pochybuju že nevěděli ve středu že budou mít inventuru.