Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
plodnost je o velmi vela faktoroch. ked to zoberiem komplexne, tak odpoved znie, skor nie, ako ano.
a nezabudaj, ze ide aj o partnera ![]()
Presne,taky zalezi,jak to jde vam dvoum,ja se byvalym partnerem snazila 2 roky a ted jsem teda rada,ze to nevyslo,s manzelem jsem otehotnela hned…
to neni duvod k panice
to si myslim ze je jeste mladej.....a zkusili jste spermiogram????aby jsi vedela,kde je,ci neni problem…nas tam posilali po roce,ale ten muj bejvalej idiot to odmitl ![]()
K tomu, abys otěhotněla, potřebuješ ještě chlapa. Takže ikdyž jakoby jde o dva, jde tam ale o mnohem víc. Bylo by moc jednoduché a zcestné říct, chyba je u něj … monžá jo, ale třeba by s jinou problém neměl a … to se prostě takhle říct nedá. ![]()
Některé faktory dědičné určitě jsou..... Teď si dělám rodokmen, no a v jedné větvi se tři generace po sobě narodily dvojčata, z toho jednou opakovaně… ![]()
Ale zrovna tak může mít vliv potravinová intoxikace organismu - víme houby o tom, co všechno konzumujeme… Třeba by pomohlo nějaké to pročištění organismu - teď honem nevím, jak se tomu správně říká…
Podle mě dědičná určitě je, ale nikdo ti nezaručí, že zrovna ty jsi ji zdědila. Víš jak - ségra ji zdědí, druhá ségra ji zdědí a zrovna ty ne. ![]()
Navíc polovinu snažení ovlivňuje partner..
Mám otázku snad mě neukamenujete mám 7 sourozencu!!!!!moje matka má dvě sestry jedna 2 děti druha 5 děti!! já mam dcerku a další už nejde:-(