Může být plodnost dědičná?

Anonymní
31.1.12 20:07

Muže být plodnost dědičná?!!

Mám otázku snad mě neukamenujete mám 7 sourozencu!!!!!moje matka má dvě sestry jedna 2 děti druha 5 děti!! já mam dcerku a další už nejde:-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
31.1.12 20:13

plodnost je o velmi vela faktoroch. ked to zoberiem komplexne, tak odpoved znie, skor nie, ako ano.
a nezabudaj, ze ide aj o partnera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
31.1.12 20:17

Tak ono záleží i na otci dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.1.12 20:20

Presne,taky zalezi,jak to jde vam dvoum,ja se byvalym partnerem snazila 2 roky a ted jsem teda rada,ze to nevyslo,s manzelem jsem otehotnela hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 20:22

přitelovi je 42

• Citovat
  • Upravit
3478
31.1.12 20:25

to neni duvod k panice :) to si myslim ze je jeste mladej.....a zkusili jste spermiogram????aby jsi vedela,kde je,ci neni problem…nas tam posilali po roce,ale ten muj bejvalej idiot to odmitl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.1.12 20:44

K tomu, abys otěhotněla, potřebuješ ještě chlapa. Takže ikdyž jakoby jde o dva, jde tam ale o mnohem víc. Bylo by moc jednoduché a zcestné říct, chyba je u něj … monžá jo, ale třeba by s jinou problém neměl a … to se prostě takhle říct nedá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
31.1.12 20:56

Taky si myslím že dědičnost hraje malou roli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.1.12 21:09

Některé faktory dědičné určitě jsou..... Teď si dělám rodokmen, no a v jedné větvi se tři generace po sobě narodily dvojčata, z toho jednou opakovaně… ;)
Ale zrovna tak může mít vliv potravinová intoxikace organismu - víme houby o tom, co všechno konzumujeme… Třeba by pomohlo nějaké to pročištění organismu - teď honem nevím, jak se tomu správně říká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.2.12 07:19

Podle mě dědičná určitě je, ale nikdo ti nezaručí, že zrovna ty jsi ji zdědila. Víš jak - ségra ji zdědí, druhá ségra ji zdědí a zrovna ty ne. :mrgreen:
Navíc polovinu snažení ovlivňuje partner..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová