Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj..
Je tu někdo, kdo teď nedávno přišel o miminko?
U nás je to 10dni..nechci teď popisovat, co se stalo..porodila jsem na konci 16tt chlapečka..
Jak se s tim budete vyrovnávat, co děláte, kdy se rozloucite s miminkem?
Plánujete pak zkoušení znovu a kdy?
Krvacite ještě nebo už ne..
Je hodně otázek..
Spíš potřebuji s někým sdílet ![]()
@Duhacek je mi to moc líto. Zkus kdyžtak kontaktovat prenatální hospic dítě v srdci. Pak je tu také soukromá skupinka Prázdná náruč
Ahoj,
také jsem si to zažila. Potratila jsem v 18. týdnu. Krvácela jsem 14 dní. Rozloučení dělat chceme, asi jen my s mužem. Zkoušet to budeme hned po šestinedělí.
@Duhacek píše:
Ahoj..
Je tu někdo, kdo teď nedávno přišel o miminko?
U nás je to 10dni..nechci teď popisovat, co se stalo..porodila jsem na konci 16tt chlapečka..
Jak se s tim budete vyrovnávat, co děláte, kdy se rozloucite s miminkem?
Plánujete pak zkoušení znovu a kdy?
Krvacite ještě nebo už ne..
Je hodně otázek..
Spíš potřebuji s někým sdílet
@Vladusxx
Děkuji, dítě v srdci tam jsem..tady nemohu najít soukromou skupinku..
@Anonymní píše:
Ahoj,
také jsem si to zažila. Potratila jsem v 18. týdnu. Krvácela jsem 14 dní. Rozloučení dělat chceme, asi jen my s mužem. Zkoušet to budeme hned po šestinedělí.
Ahoj, děkuji.. Že mě jdou právě asi tři dny kousky sem tam a tmavší krev..je to 12dni..trochu mě sem tam začal pobolivat podbřišek..proto se ptám..
Rozloučit se chceme také až budou výsledky z histologie malého ![]()
6.10.jdu na kontrolu..
Držím palce ať vše zvládáš v rámci možností..
Jak jsi na tom psychicky teď prosím? snad nevadí..
My už děti máme a na Tomáška jsme se všichni moc těšili ![]()
@Duhacek možná tě tam musí někdo pozvat..
nejsem členem… Každopádně hodně sil
@Anonymní píše:
Ahoj,
Děkuji za odpověď, jsem tu až teď…
Rozloučení budeme dělat také, teď mám ko ve čtvrtek na gynde..rozloucime se rovnou i s jedním miminkem, které odešlo před 9lety..ale tenkrát jsem nevěděla nic o rozlouceni se atak..v sobě už jsem se s oběma rozloucilq a poděkovala jim před dvěma dny..ale ještě chceme samy s manželem a dětmi udělat rozloučení po svém..
My se zkoušením uvidíme..asi to necháme po šestinedělí jak to půjde..my teď měli miminko po inseminaci..tak buď to teď půjde samo nebo zas za pár měsíců přes Pronatal..
Za jak dlouho máte po šestinedělí? my teď ve čtvrtek tři týdny..
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.