Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu, dnes naše malá ztratila v bazénu zlatou náušnici - je po babičce a je to starožitnost už přes 70let
…Byl tam s ní přítel, měl jí naušničky sundat. Teď nadává on mě, že jsem je měla sundat já, než tam šli… Každopádně za to můžeme oba. Myslíte, že by šla naušnička přidělat např. ve zlatnictví?? Jsem z toho docela špatná. Né pro to, že je to zlato ( toho už člověk poztrácel…), ale pro to, že už je to taková památka rodu a mě to neskutečně trápí.. Poraďte
Moje malá taky ztratila náušnici. Nebyla teda tak stará, jako ta tvoje, ale byly to náušnice po mně (staré 31 let), tak mě to taky hodně mrzelo.
Ve zlatnictví nám jí bez problémů podle té druhé udělaly.
A to byl velký bazén? Nejde tam někde poprosit, aby vám třeba zavolali, až jí vyloví při čištění?
To bych byla neskutečně ráda. A kolik to tak stálo? Jako kompletně nový pár? Nebo jen za ten jeden ks??
My chodíme na plavání pro děti a kamarádky dcerka taky ztratila naušnici, tak se naše instruktorka pro ní potopila a našla jí. Ale my máme bazén asi 3×5m, asi 140 cm hlubokej. Druhá instruktorka říkala, že se najde při čištění, že jí schová. Ale známe se tam…
@sisi 1111 platila se jenom ta jedna, cenu ale nevím, vyzvedával to manžel a teď není doma, abych se ho zeptala.
jo, jen to byla náušnice s kamínkem a protože zlatnice nesehnala ten samý (už se nejspíš nedělá), tak v té druhé vyměnila kamínek, aby byly obě náušnice stejné…
Ahoj také se mi to stalo… Jestli to malá vytratila ve vodě, bude určitě ve filtru. Nam jí také tam našli…!!!
Dcerka ztratila zlatou náušnici. Mám úplně zkažený den.
Už jsem hledala, kde jsem mohla. Malá je nemocná, a byla jen doma, a jednou autem u babičky. A stejně jí asi nenajdeme.
Nevíte, jaká je šance, že tam, kde jsme je kupovali, že by nám vyrobily jen jednu? (Prodávají je tam pořád.) Na mail mi zatím neodepsali.
Tak jednu ti vyrobí kdekoliv. Oni by ti spíš mohli hned jednu prodat a druhou si vyrobit časem.
@WaIl Nespěchej na to já jednou taky přišla o naušnici když jsem byla malá a o 3 dny déle jí mamka našla zapíchnutou v koberci když luxovala ![]()
Dcerka taky ztratila zlatou náušnici a už jsme jí nenašli. Nebyl jí ani rok, další zlaté jsme nekupovali, šli jsme do stříbrných i ty vypadají pěkně.