Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím, mám 4 měsíce potahovku v pytlíku ve špajzu a přesto mi úplně ztvrdla. Zkoušela jsem nahrát v troubě (mikrovlnnou nemám), propracovat mokrýma rukama, ale i když změkla, není hladká jako modelína, ale jsou v ní tvrdé kusy a celá se rozpadá. Nevíte, zda to jde ještě nějak zachránit??? Nevím přesně jaký je to druh hmoty, ale mám i jiný kousek a ta neztvrdla, ta je ok. Poraďte, díky
@lussinka1984 Myslím, že už to moc zachránit nepůjde. Já vždycky, když mi ztrdne ořežu nožem tak cca 1 cm ze všech stran a ten vyhodím. Zbytek už jde rozehřát a rozpracovat. Ty ztvrdlé kusy tam máš právě z těch okrajů. Jedině to teď vybrat rukama a pořádně prohňátat. No zkus ještě, než to vyhodíš ![]()
V mikrovlnce to vždy nahřeju a namočím si ruce do vody a pořádně prohnětu a rozpadnou se i ty tvrdší kousky…ale chce to opravdu dlouho a pořádně prodělat…
@LenkaN26 Tak super!!! Hmota je zachráněna
Díky moc! Dala jsem to na pařák chvilku a krásně změkla a po rozpracování je jako předtím ![]()
@lussinka1984 no hurá! Mně tohle poradila kamarádka, co dělá dorty profi ![]()
Jé super, tak příště to taky zkusím. Taky s tím občas bojuju. Taky díky
@Luisiana mně naposledy všechny zbytky sežrali psi. Nedala jsem je ve špajzu dostatečně vysoko ![]()