Zub vytržení

18.10.22 04:31

Zub vytržení

Dobrý večer minuli týden v úterý jsem byla trhat zuby 5-6,celou dobu v ranně po vytržení cítím něco ostrého dnes jsem byla u zubaře dělal mi rentgen ale nic mi tam prý nezůstalo že to může být úlomek kosti ale nechtělo se mu otevírat takže počkáme co dál moc se mi v tom nechtěl vrat, ale já tam prostě cítím dost velký kus nečeho co tam nemá být 😀 máte někdo zkušenost jestli se úlomek kosti vytáhne sám nebo co stim pořád mě to poboliva hlavně v noci. děkuji za zkušenosti n

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11873
18.10.22 06:24

Může to být úlomek kosti. Muž to také tak měl. Nakonec to zubař vyndal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
18.10.22 07:03

Měla jsem to tak. Počkala jsem, až se to trochu zhojí a stehy vypadnou a pak si to vyndala párátkem. Dokonce tam těch úlomků bylo víc. Jinak zubařka je v pohodě, chodím k ní celý život a nikdy jsem podobný problém neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
18.10.22 07:53

To jsou trosky kostenyho luzka zubu…ono to nakonec vyleze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.22 11:02

@Tarjei asi ano cítím to tam normálně i přes zub 😀 vypadá že to bude větší kus nakej zubař mi to včera nechtěl otevírat že počkáme co to bude dělat. tak snad to bude v pořádku mám že zubařů fobií 😅 tak mám strach aby se mi to tam nezanítilo a neměla pak třeba zánět. nedal mi ani antibiotika že ty podává jen ve vážných případech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.22 15:54

@mokkk ještě jsem se chtěla zeptat měla jste antibiotika? Bolelo vás to také než se to zahojilo dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
18.10.22 17:09
@Nela kalejova píše:
@mokkk ještě jsem se chtěla zeptat měla jste antibiotika? Bolelo vás to také než se to zahojilo dekuji

No tak jasně, že bolelo - vytržený zub bolí. V tomto případě asi tak týden a docela dost. Ale antibiotika jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.22 17:54

@mokkk jj jasný já mám po trhání dnes 8 den a stále to pravé bolí proto se ptám děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11873
18.10.22 18:26

@Nela kalejova Po trhání osmiček jsem měla bolesti 10-14 dní a to kruté.
Jen tedy při posledním trhání jsem si koupila homeopatika a tam to bolelo jen půl dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.