Zubař a razítko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1609
12.4.11 17:56

Ahojky..Tak já tam byla na začátku těhotenství a když se budu cítit tak tam skočím i před porodem..Ony když pak začnou bolet zuby tak tam člověk musí chodit a poč tomu nezabránit… :lol:
Jinak jestli se tak moc bojíš a nechceš jít tak jak tu psali ostatní..z porodního sálu tě nevyhodí… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.4.11 18:43
Anička 17 píše:
Prosím vas musím jit na vyšetření k zubařce za tyden budu v 9 měsící,myslite ze když pujdu do porodnice že mi to budou kontrolovat že tam nemam razitko.Dneska sem byla u zubařky se zeptat jestli mi da razítko a neda mi ho musim přijit na vyšetření a ja se šíleně bojim zubaře nechci tam jit :-(

Být tebou tak si zajdu, můžou se pak na tebe divně dívat lékaři,že jsi nešla aspon na kontrolu. Ze zubaře strach máš a z porodu ne?
Věř,že ten bude o 100× horší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
12.4.11 21:47
Azurinka píše:
Anička 17 píše:
Prosím vas musím jit na vyšetření k zubařce za tyden budu v 9 měsící,myslite ze když pujdu do porodnice že mi to budou kontrolovat že tam nemam razitko.Dneska sem byla u zubařky se zeptat jestli mi da razítko a neda mi ho musim přijit na vyšetření a ja se šíleně bojim zubaře nechci tam jit :-(
Být tebou tak si zajdu, můžou se pak na tebe divně dívat lékaři,že jsi nešla aspon na kontrolu. Ze zubaře strach máš a z porodu ne?
Věř,že ten bude o 100× horší :palec:

No to bych netvrdila. Radši stokrát odrodit, než chytit zubaře, jakého jsem měla já.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.4.11 21:51
Raduš.ka44 píše:
Azurinka píše:
Anička 17 píše:
No to bych netvrdila. Radši stokrát odrodit, než chytit zubaře, jakého jsem měla já.. :zed:

Já bych si teda někdy radši nechala řezat nohu bez umrtvení, než vrtat zub, jsem strašně citlivá na hubu a krk… kdyby se děti rodily horem, tak do toho nikdy nepudu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
13.4.11 19:02
Vivik píše:
Raduš.ka44 píše:
Azurinka píše:
Anička 17 píše:
No to bych netvrdila. Radši stokrát odrodit, než chytit zubaře, jakého jsem měla já.. :zed:
Já bych si teda někdy radši nechala řezat nohu bez umrtvení, než vrtat zub, jsem strašně citlivá na hubu a krk… kdyby se děti rodily horem, tak do toho nikdy nepudu. :lol:

Kdyby se deti rodily horem, ale opichali by mi predtim dasne, abych nic necitila, tak to beru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.4.11 19:56

Ja bych si tam zasla spis az po porodu ted je mi porad spatne a asi budu rodit i driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
8.11.11 16:26

holky asi blby dotaz, ale kam vam zubar dava to razitko?
Ja jsem v 17tt a u zubare jsem nebyla dva roky. Ziji tedy mimo CR, ale i tak chodim k zubari jen kdyz neco boli. Naposledy jsem byla pred dvema lety, kdy mi delali mustek a to jem byla v UK…
V CR jsem u zubare nebyla aspon pet let.. Je to povinnost jit k zubari behem tehotenstvi?

Ja tam opravdu chodim jen kdyz neco boli… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
2.1.12 16:08

Ahoj,k zubaři se jít doporučuje. Když se zanedbá kaz, může se z toho po porodu při změně hormonální hladiny vyklubat zánět, na který se pak musí nasazovat ATB a při tom se nemůže kojit…Prohlídky se nebojte, žádný zubař vám v těhotenství nebude dělat žádné velké zákroky,ale ta kontrola je důležitá…

MMch, trpíte taky v těhotenství krvácením dásní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
2.1.12 16:11

Tak k zubaři se doporučuje chodit minimálně jednou ročně, lépe 2×, takže pokud chodím pravidelně na kontroly, tak nemusím řešit, zda tam „musím“ jít jako těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.1.12 16:27
Teri88 píše:
Ahoj,k zubaři se jít doporučuje. Když se zanedbá kaz, může se z toho po porodu při změně hormonální hladiny vyklubat zánět, na který se pak musí nasazovat ATB a při tom se nemůže kojit…Prohlídky se nebojte, žádný zubař vám v těhotenství nebude dělat žádné velké zákroky,ale ta kontrola je důležitá…MMch, trpíte taky v těhotenství krvácením dásní?

I když chodím pravidelně k zubaři tak jsem na kontrole byla a mám jít ještě před porodem .Takže jdu.A dásně mi krvácejí jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.1.12 22:04

K zubaři by se mělo chodit 2× ročně, ne jen když něco bolí.Ale třeba já jsem razítko v průkazce neměla.Byla jsem u zubaře měsíc před tím než mi dr. vystavila průkazku než jsem vůbec věděla že jsem těhotná a pak jsme se stěhovali a mě nikde nechtěli vzít a nikdo mi na to nic neřekl.Ale určitě je lepší tam 2× za to těhotenství jít…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky