Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky..Tak já tam byla na začátku těhotenství a když se budu cítit tak tam skočím i před porodem..Ony když pak začnou bolet zuby tak tam člověk musí chodit a poč tomu nezabránit… ![]()
Jinak jestli se tak moc bojíš a nechceš jít tak jak tu psali ostatní..z porodního sálu tě nevyhodí… ![]()
Anička 17 píše:
Prosím vas musím jit na vyšetření k zubařce za tyden budu v 9 měsící,myslite ze když pujdu do porodnice že mi to budou kontrolovat že tam nemam razitko.Dneska sem byla u zubařky se zeptat jestli mi da razítko a neda mi ho musim přijit na vyšetření a ja se šíleně bojim zubaře nechci tam jit
Být tebou tak si zajdu, můžou se pak na tebe divně dívat lékaři,že jsi nešla aspon na kontrolu. Ze zubaře strach máš a z porodu ne?
Věř,že ten bude o 100× horší ![]()
Azurinka píše:Anička 17 píše:Být tebou tak si zajdu, můžou se pak na tebe divně dívat lékaři,že jsi nešla aspon na kontrolu. Ze zubaře strach máš a z porodu ne?
Prosím vas musím jit na vyšetření k zubařce za tyden budu v 9 měsící,myslite ze když pujdu do porodnice že mi to budou kontrolovat že tam nemam razitko.Dneska sem byla u zubařky se zeptat jestli mi da razítko a neda mi ho musim přijit na vyšetření a ja se šíleně bojim zubaře nechci tam jit
Věř,že ten bude o 100× horší
No to bych netvrdila. Radši stokrát odrodit, než chytit zubaře, jakého jsem měla já.. ![]()
Raduš.ka44 píše:Azurinka píše:No to bych netvrdila. Radši stokrát odrodit, než chytit zubaře, jakého jsem měla já..Anička 17 píše:Být tebou tak si zajdu, můžou se pak na tebe divně dívat lékaři,že jsi nešla aspon na kontrolu. Ze zubaře strach máš a z porodu ne?
Já bych si teda někdy radši nechala řezat nohu bez umrtvení, než vrtat zub, jsem strašně citlivá na hubu a krk… kdyby se děti rodily horem, tak do toho nikdy nepudu. ![]()
Vivik píše:Raduš.ka44 píše:Já bych si teda někdy radši nechala řezat nohu bez umrtvení, než vrtat zub, jsem strašně citlivá na hubu a krk… kdyby se děti rodily horem, tak do toho nikdy nepudu.Azurinka píše:No to bych netvrdila. Radši stokrát odrodit, než chytit zubaře, jakého jsem měla já..Anička 17 píše:Být tebou tak si zajdu, můžou se pak na tebe divně dívat lékaři,že jsi nešla aspon na kontrolu. Ze zubaře strach máš a z porodu ne?
Kdyby se deti rodily horem, ale opichali by mi predtim dasne, abych nic necitila, tak to beru ![]()
Ja bych si tam zasla spis az po porodu ted je mi porad spatne a asi budu rodit i driv
holky asi blby dotaz, ale kam vam zubar dava to razitko?
Ja jsem v 17tt a u zubare jsem nebyla dva roky. Ziji tedy mimo CR, ale i tak chodim k zubari jen kdyz neco boli. Naposledy jsem byla pred dvema lety, kdy mi delali mustek a to jem byla v UK…
V CR jsem u zubare nebyla aspon pet let.. Je to povinnost jit k zubari behem tehotenstvi?
Ja tam opravdu chodim jen kdyz neco boli…
![]()
Ahoj,k zubaři se jít doporučuje. Když se zanedbá kaz, může se z toho po porodu při změně hormonální hladiny vyklubat zánět, na který se pak musí nasazovat ATB a při tom se nemůže kojit…Prohlídky se nebojte, žádný zubař vám v těhotenství nebude dělat žádné velké zákroky,ale ta kontrola je důležitá…
MMch, trpíte taky v těhotenství krvácením dásní?
Tak k zubaři se doporučuje chodit minimálně jednou ročně, lépe 2×, takže pokud chodím pravidelně na kontroly, tak nemusím řešit, zda tam „musím“ jít jako těhotná.
Teri88 píše:
Ahoj,k zubaři se jít doporučuje. Když se zanedbá kaz, může se z toho po porodu při změně hormonální hladiny vyklubat zánět, na který se pak musí nasazovat ATB a při tom se nemůže kojit…Prohlídky se nebojte, žádný zubař vám v těhotenství nebude dělat žádné velké zákroky,ale ta kontrola je důležitá…MMch, trpíte taky v těhotenství krvácením dásní?
I když chodím pravidelně k zubaři tak jsem na kontrole byla a mám jít ještě před porodem .Takže jdu.A dásně mi krvácejí jako blázen.
K zubaři by se mělo chodit 2× ročně, ne jen když něco bolí.Ale třeba já jsem razítko v průkazce neměla.Byla jsem u zubaře měsíc před tím než mi dr. vystavila průkazku než jsem vůbec věděla že jsem těhotná a pak jsme se stěhovali a mě nikde nechtěli vzít a nikdo mi na to nic neřekl.Ale určitě je lepší tam 2× za to těhotenství jít…