Zubař Plzeň 2015

8
18.9.15 16:48

Zubař Plzeň 2015

Ahojky všem Plzeňákům, prosím poraďte dobrého zubaře zubařku, citlivého vhodného i pro děti, tudíž že bychom k němu mohli přejít celá rodina. Už toto téma bylo ale podle mě je to dlouho zpátky, jsem v situaci kdy chci přestoupit od své zubařky jinam. Cenově při zemi, ochota, příjemný personál. Poradíte? Zoubky jsou pro nás velmi důležité, pravidelně chodíme na preventivky. Děkuji všem :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6
30.1.17 14:47

Dobrý den,
také nyní hledám pro svoji roční dceru vhodného citlivého zubaře, který to s dětmi umí, možná lépe zubařku… podařilo se Vám někoho najít? Budu ráda za doporučení, pokud chodíte k někomu, s kým jste spokojena :-) moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
31.1.17 11:56

Zdravím, chodíme celá rodina k paní doktorce Fictumové. Je moc milá a citlivá, chodí k ní i syn (8 let) a vždy se k ní těší :) Mladšímu synovi je teprve 8 měsíců, ale jen co vylezou zoubky, taky ho objednám. Jen tedy ordinuje v Kozolupech a v Plasích, přímo v Plzni ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.1.17 12:58

Děkuji za doporučení, ale sháníme někoho přímo v Plzni, v podstatě kdekoliv mimo Lochotína třeba, to už je pro nás na dojezd daleko, bydlíme za Plzní. Nechodíte s dětmi někdo k MUDr. Krejsovi? Mám recenze jen na dospělé, ale na děti ne, jestli to umí i s nejmenšími batolaty? Tam bychom měli možnost případně chodit… děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.2.17 11:52

Dobrý den, Taky sháním zubaře, zubařku v plzni a nemuzu sehnat.. Mám ročního syna a vůbec nevím kam s nim jit.. Sama chci změnit zubare tak ke svému s nim nechci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.2.17 12:05

Já jsem nakonec zvolila MUDr. Tomčíkovou, jdeme tam prvně za týden, tak jsem zvědavá. Přibírá nové pacienty a má dobré recenze na netu. Také se tam budu registrovat s dcerou, mám svého zubaře daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.17 14:26

@janakopa Tak jsem dala na vás, pročetla jsem recenze a snad to bude ok :) jdeme k mudr. Tomčíkové taky, ale až v dubnu.. Tak dejte příští týden vědět jak na vás pani doktorka zapůsobila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.2.17 14:40

@zuza.sch. Tak snad jsme vybraly dobře, já jí vybrala opravdu jen podle recenzí na netu a díky tomu, že přibírá nové pacienty, jinak jsem také nevěděla kam… Chtěla jsem hlavně ženského zubaře, tak snad nás nezklame :-) Dám pak určitě vědět, jdeme tam 23.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.2.17 11:21

@zuza.sch. Zdravím Vás, včera jsme byly s malou u paní zubařky a jsem moc spokojená, paní je hrozně milá, měla k malé hezký přístup, registrovala jsem se i já. Myslím, že budete také spokojená ???? Jen bude asi nekompromisní k pravidelným půlročním prohlídkám, já totiž dosud trochu hřešila na to, že mám zdravé zuby bez jediné plomby, nebo jineho zakroku, takže jsem chodila k zubaři jen nárazově a paní zubařka mi s úsměvem řekla, že u ní tedy takto ne ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.2.17 11:23

Ty otazniky tam byt nemaji, pisu pres mobil a mely to byt smajlici, nevim proc se to zmenilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.2.17 13:16

Dobrý den :) tak to je super a děkuju moc ze jste se ozvala :) no ja jsem na tom se zubarem celkem podobne jako vy.. tak uvidíme :) zase bychom měli jit tem detem prikladem, tak proc by oni měli chodit pravidelne a my ne, ze jo :). zase jednou za pul roku není tak hrozne ne :D Preji hezky zbytek dne a ještě jednou moc dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.