Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky všem Plzeňákům, prosím poraďte dobrého zubaře zubařku, citlivého vhodného i pro děti, tudíž že bychom k němu mohli přejít celá rodina. Už toto téma bylo ale podle mě je to dlouho zpátky, jsem v situaci kdy chci přestoupit od své zubařky jinam. Cenově při zemi, ochota, příjemný personál. Poradíte? Zoubky jsou pro nás velmi důležité, pravidelně chodíme na preventivky. Děkuji všem
.
Dobrý den,
také nyní hledám pro svoji roční dceru vhodného citlivého zubaře, který to s dětmi umí, možná lépe zubařku… podařilo se Vám někoho najít? Budu ráda za doporučení, pokud chodíte k někomu, s kým jste spokojena
moc děkuji
Zdravím, chodíme celá rodina k paní doktorce Fictumové. Je moc milá a citlivá, chodí k ní i syn (8 let) a vždy se k ní těší
Mladšímu synovi je teprve 8 měsíců, ale jen co vylezou zoubky, taky ho objednám. Jen tedy ordinuje v Kozolupech a v Plasích, přímo v Plzni ne…
Děkuji za doporučení, ale sháníme někoho přímo v Plzni, v podstatě kdekoliv mimo Lochotína třeba, to už je pro nás na dojezd daleko, bydlíme za Plzní. Nechodíte s dětmi někdo k MUDr. Krejsovi? Mám recenze jen na dospělé, ale na děti ne, jestli to umí i s nejmenšími batolaty? Tam bychom měli možnost případně chodit… děkuji.
Dobrý den, Taky sháním zubaře, zubařku v plzni a nemuzu sehnat.. Mám ročního syna a vůbec nevím kam s nim jit.. Sama chci změnit zubare tak ke svému s nim nechci..
Já jsem nakonec zvolila MUDr. Tomčíkovou, jdeme tam prvně za týden, tak jsem zvědavá. Přibírá nové pacienty a má dobré recenze na netu. Také se tam budu registrovat s dcerou, mám svého zubaře daleko.
@janakopa Tak jsem dala na vás, pročetla jsem recenze a snad to bude ok
jdeme k mudr. Tomčíkové taky, ale až v dubnu.. Tak dejte příští týden vědět jak na vás pani doktorka zapůsobila. ![]()
@zuza.sch. Tak snad jsme vybraly dobře, já jí vybrala opravdu jen podle recenzí na netu a díky tomu, že přibírá nové pacienty, jinak jsem také nevěděla kam… Chtěla jsem hlavně ženského zubaře, tak snad nás nezklame
Dám pak určitě vědět, jdeme tam 23.2.
@zuza.sch. Zdravím Vás, včera jsme byly s malou u paní zubařky a jsem moc spokojená, paní je hrozně milá, měla k malé hezký přístup, registrovala jsem se i já. Myslím, že budete také spokojená ???? Jen bude asi nekompromisní k pravidelným půlročním prohlídkám, já totiž dosud trochu hřešila na to, že mám zdravé zuby bez jediné plomby, nebo jineho zakroku, takže jsem chodila k zubaři jen nárazově a paní zubařka mi s úsměvem řekla, že u ní tedy takto ne ????
Ty otazniky tam byt nemaji, pisu pres mobil a mely to byt smajlici, nevim proc se to zmenilo…
Dobrý den
tak to je super a děkuju moc ze jste se ozvala
no ja jsem na tom se zubarem celkem podobne jako vy.. tak uvidíme
zase bychom měli jit tem detem prikladem, tak proc by oni měli chodit pravidelne a my ne, ze jo
. zase jednou za pul roku není tak hrozne ne
Preji hezky zbytek dne a ještě jednou moc dekuji ![]()