Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den okolí Ostrava zubař volné místa? Děkuju za odpověď
Předpokládám, že hledáš zubního lékaře, že se neptáš na volné pracovní místo, ani plat ![]()
Pokud nemůžeš nikoho sehnat, napiš na svoji zdravotní pojišťovnu. Měli by ti sdělit, který lékař přijímá pacienty.
@UrticaUrens Ne tak to není, ano takové rady čteme, obraťte se na svoji pojišťovnu, když nemůžete sehnat lékaře. Ve skutečnosti pojišťovna pošle seznam všech s ní spolupracujících zubařů ( pediatrů, gynekologů, očních…) s dovětkem, že jim není známo zda přijímají nové pacienty..Skoro čerstvá zkušenost.
@alun-ka píše: Více
Moje zkušenost je jiná
Moje pojišťovna mi poslala seznam několika lékařů, se kterými předem projednala, že mě vezmou.
Pokud máš trvalé bydliště v Ostrava-Jih, tak tam radnice zřídila zubní ordinaci pro své občany. Myslím, že ještě nejsou kapacitně naplněni. Normálně spolupracují s pojišťovnama.
Pojišťovna je k ničemu. Slyšela jsem, že berou v Porubě u Bytostavu. Ale je to starší informace, tak nevím, jestli ještě platí.
@Lucie008 ještě před 2 měsíci brali. Je to TREEDK Nad Porubkou. Syn tam byl na zákroku v narkóze, přístup super.