Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, máme takový problém. Naší malé roste zoubek a už asi 4. den pořád kadí. Dneska asi 8krát. Měli jste to někdo taky a jak dlouho to trvalo? Jo a ode dneška má kašel a rýmu, nevím jestli to má souvislost…Díky za příspěvky
Ahoj. U Anežky jsem poznala, že jí roste zub, většinou podle toho, že víc kakala a byla hodně opruzená. Mája kaká hodně od narození, ale někdy mívá stoličku řidší a někdy jí k tomu teče z nosu. Kašel ne
. Trvá to někdy i víc jak týden. Ale v tvém případě bych asi radši zašla za doktorkou (hlavně kvůli tomu kašli, stejně by měla dítě poslechnout
).
Ahoj!
Dcera měla spíš agresivní kakání (fest se oprudila) a také kašlala. Dr. nám řekla, že je to do zubů. Netuším, kolik je tvé dceři a ani který zub to je. Moje malá to měla až už stoliček cca v 10 měsících. A Skoro 3 týdny předem, než zub-stolička vylezla. Do té doby měla při zoubkách jen slinění a kde co si cpala do pusy.
Snad ti to nějak pomůže.
R.
řídká stolice je u rostoucích zoubků normální a u naší terezky byla i rýma, u těch prvních zoubků, když dostala z ničeho nic rýmu, tak vylezl zoubek
Jeee tak jste mě uklidnily holky. Díky
Já myslím, že ten kašel má možná z tý rýmy, jak jí to tam teče. Jinak je jí 5 měsíců a je to náš první zoubek ![]()