Zuby a stolička

861
3.1.11 20:22

zuby a stolička

Ahojky, máme takový problém. Naší malé roste zoubek a už asi 4. den pořád kadí. Dneska asi 8krát. Měli jste to někdo taky a jak dlouho to trvalo? Jo a ode dneška má kašel a rýmu, nevím jestli to má souvislost…Díky za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
3.1.11 20:41

Ahoj. U Anežky jsem poznala, že jí roste zub, většinou podle toho, že víc kakala a byla hodně opruzená. Mája kaká hodně od narození, ale někdy mívá stoličku řidší a někdy jí k tomu teče z nosu. Kašel ne :nevim: . Trvá to někdy i víc jak týden. Ale v tvém případě bych asi radši zašla za doktorkou (hlavně kvůli tomu kašli, stejně by měla dítě poslechnout :nevim: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
3.1.11 20:42

Ahoj!
Dcera měla spíš agresivní kakání (fest se oprudila) a také kašlala. Dr. nám řekla, že je to do zubů. Netuším, kolik je tvé dceři a ani který zub to je. Moje malá to měla až už stoliček cca v 10 měsících. A Skoro 3 týdny předem, než zub-stolička vylezla. Do té doby měla při zoubkách jen slinění a kde co si cpala do pusy.
Snad ti to nějak pomůže.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
3.1.11 20:42

řídká stolice je u rostoucích zoubků normální a u naší terezky byla i rýma, u těch prvních zoubků, když dostala z ničeho nic rýmu, tak vylezl zoubek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
3.1.11 20:45

Jeee tak jste mě uklidnily holky. Díky :mavam: Já myslím, že ten kašel má možná z tý rýmy, jak jí to tam teče. Jinak je jí 5 měsíců a je to náš první zoubek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
3.1.11 20:57

neporadím jak dlouho,ale průjem u zoubků být může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí