Zuby ve třech měsících

rozmary
10.1.11 20:14

Zuby ve třech měsících

Ahoj,malé jsou tři měsíce,máme venku první zoubek a pravděpodobně se jí klube další,má chuděrka hrozně nateklý dásně,když jí je masíruju prstem vypadá spokojená,ale spí dost neklidně,budí jí to.Mažete dásničky na noc nějakým gelem,nebo máte jiný fígle? :?:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16077
10.1.11 20:19

taky nám začaly lézt ve 3m. u nic moc nepomáhalo,ale zkoušeli jsme chladící kousátka, Calgel, Mundisal, homeo Chamomilla vulgaris CH 15(asi, už si moc nepamatuju) no a při nejhorším, když mi brečela už několikatou hodinu, tak jsem dávala Panadol baby sirup..ale ten až ve starším věku..

experimentovat jsme začala až déle, cca tak od půl roku..ale jsou to chudinky, když už s etrápí tak brzy… dobrý je prsťáček, návlek na prst s jemnými štětinkkami a tím jí to masírovat, u nás měl v tomto věku asi nejvěrší uspěch..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.1.11 20:23

Ahojky tak já mám teď objednaná ta homeo Chamomilla vulgaris Ch 15, mažeme Calgelem, Jakoubkem (Nobilis-přírodní), objednala jsem ještě Citrovital - taky přírodní z grapefruitu, existují i jantarové korálky :nevim: víc už mě taky nenapadá, pak jedině vzít kombinačky a trochu jim pomoct :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
10.1.11 20:27

s těma kobinačkama jsem si to taky říkala :mrgreen: myslíte, že ty korálky pomáhají, známá mi říkala, že děti na plavání to měly snad všechny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.1.11 20:30

O těch korálkách jsem slyšela,ale toho bych se trochu bála :oops: Prsťáčka vyzkoušim,je to ten na čistění zoubků?Ani mě to nenapadlo :wink: Sestra říkala kdyby bylo hodně zle dát jí ten panadol,ale tomu bych se zatim raděj vyhla.Mundisal jsme měly u starší na aftíky a byl super,nevěděla jsem že to můžou i takový mimina :wink:

• Citovat
  • Upravit
16077
10.1.11 20:35

rozmary: já přesně nevím od kdy ty gely jsou, ono je to omezený,ale většina léku se orientuje podle váhy a ne věku.. prsťáček..jj takový gumový, čistí se s ním první prořezané zoubky..ale je super i na masáž dásní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
10.1.11 21:29

:palec: No tak je super, že máte zoubky tak brzo :mrgreen: závist. Nám až dnes (15m ) vykoukl první a já jsem se tetelila blahem :D
Ale gely, kousátka jsme nepoužívali jen kartáček - co je na ten prst jenom ten malý, jemný :palec: koupili jsme ho u naší zubařky. A ten ji moc pomáhal, malá si pak sama jezdila po dásnách když ji bolely takže super, kousátek měla a všechny zahrabala do krabic a nedá je do pusy ani když jsou sebe-vychlazeněšjí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
10.1.11 21:31
tehulka_janina píše:
s těma kobinačkama jsem si to taky říkala :mrgreen: myslíte, že ty korálky pomáhají, známá mi říkala, že děti na plavání to měly snad všechny:)

Holky,
nám teda ještě zoubky nerostou - malý jsou 3m, ale ty korálky nám dala jako dárek sousedka, její malá je nosí, ale nevím, jestli se vůbec pozná spokojenost a jestli to pomůže - já na to teda spíš nevěřím, ale kdo ví. Ale mám obavu je malý dát na krk, aby jí nepřekážely, aby se nedostal korálek do pusy…no nevím, spíš jí je nedám. A nemají se vůbec sundavat. Kamarádky taky chválí ty kartáčky do pusinky na prstu a masírování a gel na zklidnění. Tak ať Vám to naroste co nejrychleji a co nejmíň bolestivě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bmw
25905
10.1.11 22:19

My taky pouzivali Mundisal.Maly mel zoubek ve 3a pul mesici a rekla bych ze mu to pomohlo.Ted ma v 7mesici 7zoubku a mazem porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.1.11 22:40

Četla jsem v letáku že Mundisal uleví tak na dvě až tři hodiny,jak často jste ho mazaly?Bojim se aby jí po tom něco nebylo :think:

• Citovat
  • Upravit
963
20.1.11 15:57

Ahojky rozmary,

nám také začaly růst zoubky.
malá má dásně naběhlý, zarudlý, děs. Už jsou vidět pilky zoubků na povrchu, ale ne a ne vzlézt ven. Zkoušeli jsme kousadla, ale nic moc. Mám doma chamomillu - je to extrakt z heřmánku, ale je to naředění, má to v sobě líh, tak nevím. No a manža cestou domů koupí prsťáček, tak uvidíme. Malá si do pusinz rve vše co potká, nejvíc ruce a strká je tak hluboko, až se několikrát za sebou poblindí. Je nevrlá, moc nespí, no děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
16.7.12 14:03

Ahoj holky, dneska mi doktorka taky doporucila extrakt z hermanku, ale kdyz je v nem lih, tak se ho bojim dat, jak jste ho redily k potirani dasni??? Diky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
16.7.12 15:15

No já bych se bála heřmánku a ne lihu, je to velký alergen. snad toho tam nedáš litr ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
16.7.12 15:25

Kdyz ono nic neni pro deti mladsi 3mesicu.....nebo aspon o tom nevim :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcky
30.9.12 13:38

Zoubky ve třech měsících...

Když to tu čtu nemůžu se nepřidat. Naší holčičce jsou tři měsícea kousek a už koukají dva zoubky :)))Malá je přes den protivná a chuděrka pláče. :,(, ale zase čím dříve tím se jí dříve vyklubou. Tak jsem ráda. Máme kousátka a zatím nám to spolu s ručičkama stačí. :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.