Zoubky...

4706
8.1.11 18:44

zoubky...

ahoj holky, chci se zeptet, jestli už taky čistíte zoubky…
**je nám 8m a máme dole 3, nahoře dva a dva na cestě…
**já vim, říká se a píše, že se maj čisti od prvního zubu, gázou nebo vatou a bla bla,, ale na to se neptám,,
**ptám se jestli i vy čistíte zoubky a jak a čím?? ptam se na zkušenosti a né na to co je někde napsaný,.. to už jsem si tady projela..

**máme doma Perličku a nevim jestli je vhodná.. díky za vaše zkušenosti.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aty
7700
8.1.11 18:58

perlička vhodná určitě ještě není, kup si v lékárně Elmex pro děti a kartáček s jemnýma štětinkama, a aspoň jednou za den, večer před spaním a po jídle vyčistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.1.11 19:02
Aty píše:
perlička vhodná určitě ještě není, kup si v lékárně Elmex pro děti a kartáček s jemnýma štětinkama, a aspoň jednou za den, večer před spaním a po jídle vyčistit.

ok elmex.. díky.. taky to zkouším jenom vodou a plenkou noo uvidíme.. na tý perličce je ale napsaný od 0 - nevim kolik roku.. no nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
8.1.11 19:08

proč Elmex? je prověřený, může se polykat, je bez chuti, takže děcka jí necucají schválně, pro tu jahodovou chuť co má perlička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.1.11 19:22

http://www.ma-mi.cz/…st_3/Detail/ já jsem čistila tímhle, kartáčkem a pastou až byly i stoličky /čtyřky/.
Bez pasty, jen tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
8.1.11 19:25

také máme, ale nevyhovoval, je hrozně měkký, já jsem spokojená s tím kartáčkem, děcka mají svůj jenom na okusování, myslím, že to je lepší ta plena, je hrubší, takže ten plak líp setře, než ten silikonový kartáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
8.1.11 19:33
:-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
8.1.11 19:36

Ahojky,ja mam sadu 3.kartacku s DM drogerie.Pokousim se vycistit male zuby kazdej vecer,ale zagrizne se hned do kartacku,protoze ji pasta chutna,takze nevim jestli to ma efekt.
Jinak me doktorka rekla,ze dite muze jakoukoliv deckou pastu,ze se stejne dava uplne malinkate mnozstvi…

• Citovat
  • Upravit
1044
8.1.11 19:38

Ahoj, my máme zubní kartáček s njjemnějšími štětinkami i pastu zn. Elmex sama doktorka nám to doporučila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
8.1.11 20:04
mona.k.79 píše:
ahoj holky, chci se zeptet, jestli už taky čistíte zoubky…
**je nám 8m a máme dole 3, nahoře dva a dva na cestě…
**já vim, říká se a píše, že se maj čisti od prvního zubu, gázou nebo vatou a bla bla,, ale na to se neptám,,
**ptám se jestli i vy čistíte zoubky a jak a čím?? ptam se na zkušenosti a né na to co je někde napsaný,.. to už jsem si tady projela..**máme doma Perličku a nevim jestli je vhodná.. díky za vaše zkušenosti.. :mrgreen:

Ahoj, ja nedavno zalozila podobnou diskuzi a vesmes mi vsichni poradili at nejdriv jen zvykam na kartacek bez pasty, jen namoceny do vody, tak teda cistime tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
8.1.11 20:27

Já mám takovej kartáček na prst silikonovej a pastu mám od Alverde nějakou pro první zoubky. Malej je naprosto spokojenej a držel by klidně hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
8.1.11 20:38
mona.k.79 píše:
**ptám se jestli i vy čistíte zoubky a jak a čím?? ptam se na zkušenosti
Čistím oběma dětem od prořezání prvního zoubku (tj. starší od půlroka, mladšímu od 9. měs.) - dětským kartáčkem, bez pasty.
Starší jsme na radu zubaře začali dávat pastu, až když ji dokázala aspoň trošku vyplivovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
8.1.11 23:31

Ahoj,

tak nám je 6 měsíců a už má 8 zubů, takže čistit už je opravdu co. Zatím čistíme silikonovým prsťáčkem - ráno a večer - občas přidám bezflorovou pastu od weledy. Líbí se mu to moc a drží jak přibitej - krásně mu to namasíruje i dáseň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
9.1.11 20:42

moni… ježiš fakt 8 zubůůů jooo?? no to je teda nářez. ale hlavně že drží… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.1.11 23:22

Tady je rozdělení past dle věku :