Trhání zubu v zánětu

Anonymní
6.1.11 08:15

trhání zubu v zánětu

Ahoj, zítra jdu trhat zub, který je v zánětu, beru už antibiotika, ale i tak jsem se dočetla, že moc nezabírá injekce a tím pádem je zákrok dost bolestivý. Máte někdo zkušenost?
 Míša

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
6.1.11 08:20

a proč nejdřív ten zánět nevyléčej a netrhnou to potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.11 08:31
Gabinka1 píše:
a proč nejdřív ten zánět nevyléčej a netrhnou to potom?

tak mám zato, že jsem dostala ty atb nato, aby to ten zánět vyléčilo, ale bolí to pořád :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1315
6.1.11 08:35

Ahoj, taky mám zkušenost s trháním zubu v zánětu.Docela nepříjemné,ale nechci vůbec strašit - to ne.Injekce zabrala asi až třetí.Byl to moudrák, a ne celý venku, tak že spíš páčili než trhali.Horší bylo, že mně celou hlavu přikryli a nechali jen otvor pro otevřenou pusu a to byl kámen úrazu.Já musím vidět všechno, jinak se mi okamžitě udělá špatně a je mi na omdlení.Do toho strach a nervozita.Ale ta úleva po vytažení se dostavila taky,sice to trvalo měsíc,ale ano.Byl to opravdu velký zánět a čekat až zánět vyléčí nešlo.Držím moc pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
6.1.11 08:55

Tak mi trhali zub v zánětu a protože to nešlo vytrhnout naráz tak ho rozvrtali na tři díly bylo to v poho a jak trhali tu část, ve které byl ten zánět, protože jeden kanálek byl zahnisaný tak jsem cítila jen úlevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
6.1.11 09:06

Také mi takto trhali…přišlo mi to spíš jen nepříjemné, bolestivé určitě ne. Co bylo ovšem daleko horší, že tu díru pak nemohli zašít kvůli tomu zánětu…tak to bylo týden hodně hodně nepříjemné.
No na konci ledna jdu nejspíše na to úplně stejné, ale fakt se těším, ta bolest, kterou zažívám teď už po tři měsíce je horší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
6.1.11 10:29

Ahoj, mě trhali osmičku v zánětu v 22tt, nemohli mi kvůli mimískovi dát pořádnej umrtvovák, ale bolelo to míň, než jsem očekávala. Možná to taky bude doktorem :lol: před rokem mi trhali osmičku s normálním umrtvovákem, taky v zánětu a bolelo to jako čert, na sále jsem ležela skoro hodinu a doktorka pak řekla, že takový trhání už dlouho nezažila. :mrgreen: takže se neboj, vždycky je to hop nebo trop… a jak jsem říkala, záleží taky hodně na šikovnosti doktora. Někdo to páčí jak ďas a někdo si s tím pohraje a skoro nic necítíš :palec:
Každopádně hlavně ať ti to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21622
6.1.11 10:33

trhali mi taky osmičku v zánětu. nejdřív jsem byla u svojí doktorky, dostala jsem dvě injekce a doktorka se to snažila vytáhnout. zub se jí rozpadl, pořád to bolelo… no nakonec mě s tím rozbitým zubem poslala na zubní chirurgii. tam jsem dostala ještě jednu ijekci, doktor přišel, jednou zatáhl a zub byl venku a vůbec to nebolelo. takže fakt záleží na doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Robec
27.1.12 18:09

po trhání

prosím vás nevíte někdo jak dlouho po vytržení zubu modrosti se nesmí kouřit? četl jsem hodně názorů a každý říká něco jineho, jeden doktor psal že 24 hodin druhý že týden poradte prosím ,bojím se o zánět =(

• Citovat
  • Upravit
nevsik
27.1.12 18:13

právě má 4 dny po trhání osmy,mě dr řekla že 24 hodin,vydržela jsem 38 a dneska jsem byla na vyčištění protože se mi udělalo suché lůžko :D :zed: ale dnes dr řekl že kouřit můžu normálně ;)

• Citovat
  • Upravit
238
27.1.12 21:29

No jo suché lůžko není žádná sranda, je to hodně nepříjenmé takže doporučuju vydrřet co to jde, nejlépe dokud se to nezacelý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stanucha
27.1.12 21:51

Tak mě trhala zub osmičku v zánětu a něco tak strašnýho jsem snad v životě nezažila(zlatý porody). Zub jsem měla zdravý,leč se mi udělal zánět pod dásní a šlo to až pod jazyk.Napíchala mi injekci nějakou pistolí,zub opíchla kolem dokola,ale stejně to bolelo jako sv..ě,kdybych se nestyděla tak tam řvu jako tur.Tímto nechci strašit protože každý to má jinak,někoho to bolí a druhýho ne.
Zuby jsou pro mě největší zlo,pořád mě bolej jako čert,během půl roku mám venku obě osmy nahoře i dole,mrtvou pětku a dvojku nahoře a až teď přišla na to,že to vše bylo od sedmy dole,no prostě na palici.
Držím palce ať to nebolí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.13 18:50

Když to tady čtu, tak mám děsnej strach…mám jít na trhání dvou zubu, u jednoho mám jen kořeny a druhej je celej zaplombovanej, takže se určitě ulomí…nevím jestli v tom mám zanět, dřív boleli, ale ted zuby nebolí. Myslíte, že mi injekce klasicky zabere, nebo když tam je zánět tak to bude bolet i když zub samotnej nebolí? Díky

• Citovat
  • Upravit
3696
18.12.13 18:58
@Anonymní píše:
Když to tady čtu, tak mám děsnej strach…mám jít na trhání dvou zubu, u jednoho mám jen kořeny a druhej je celej zaplombovanej, takže se určitě ulomí…nevím jestli v tom mám zanět, dřív boleli, ale ted zuby nebolí. Myslíte, že mi injekce klasicky zabere, nebo když tam je zánět tak to bude bolet i když zub samotnej nebolí? Díky

Mně injekce zabrala úplně normálně i se zánětem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 19:18

@zulitvi
Mě zubař minule říkal, že mě to asi bude bolet, ale nic…takže na mě asi působí injekce taky dobře…jelikož toho chci zfouknout víc, přemýšlím nad a nalgosedací

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.