Bolí trhání zubu?

18
3.1.11 08:39

bolí trhání zubu?

ahoj dnes jdu na trhání 7 tlačí mi do ní 8 a hrozně se bojím.Je to ostuda ale sem hrozný posera :oops: .Můžete mi říct jak moc to bolí?Poslední dny mě to bolí celý noci,přes den o tom moc nevím ale jakmile nastoupí večír tak bych se zbláznila.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
3.1.11 08:44

Myslím, že díky anestezii to nebolí… Mi se zubař vrtá snad až v kosti, drnčí mi půl hlavy, ale po injekci to nebolí.
Bolet to může asi až potom, až ta injekce odezní, ale to si asi zas můžeš vzít léky na bolest a utěšovat se, že už to bude jen lepší :palec:
Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
3.1.11 08:45

počkej bude ti trhat sedmičku nebo osmičku? logičtější by bylo dát pryč osmičku, ta se ráda kazí. Já byla na osmičkách minulé jaro, s injkecí jsem zvládla dvě najednou :wink: šly dobře ven takže bych řekla, že trhání zubu se dá přežít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.1.11 08:47

Manželovi trhali před týdnem šestku a tvrdil, že to nebolelo vůbec (po injekci) a ani, když to přišlo k sobě. Myslím, že porod je 100× horší :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
3.1.11 08:51

Patsy tak to si momentálně říkám taky, protže mě porod čeká :-D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
3.1.11 08:51

Mě vysekávali osmičky z kosti(ležely a nedostaly by se ven, taky mi tlačily na sedmičky) a nebylo to nic hrozného, akorát jsem pak měla hubu jak buldok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
3.1.11 08:52

nejvíc na trhání bolí injekce, jinak se to dá zvládnout.

taky bych to logičtěji viděla na trhání 8, ta není důležitá a ještě když tak zlobí jinej zub

• Citovat
  • Upravit
18
3.1.11 08:57

bolí trhání zubu?

Bude mi trhat 7 je už asi špatná,protože se mi v ní už několikrát rejpala(nervi mi trhala,čistila kanálky..)tak snad to přežiju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
3.1.11 08:59

Jsem čerstvě po osmičkách - trhání nebolí vůbec, ani žádný tlak. Nejvíc z toho zákroku bolí to píchání umrtvovačky. Jak to přijde k sobě, je to horší :-? Nechá se to ale zahnat Ibuprofenem, nemělo by tě to budit. Trošku pak taky bolí, jak si zuby „sedají“ k sobě - chvíli člověku přijde, že na sebe vůbec nedosedají a lehce se viklají, ale to se spraví. Pocit úplného komfortu (že nic nebolí, netlačí, neštípe) jsem ale měla až tak po 14dnech, Ibalgin byl nutný jen 2dny.

Jo a po trhání bacha na „malé“ potraviny - oříšky, rýži, atd. Jak to zaleze do rány, je to špatný. Já si dělala dva dny jen bramborovou kaši :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.1.11 08:59

V dětství mi trhali čtyři zuby kvůli rovnátkům, tedy postupně :wink: Ani jednou to nebolelo, spíš je to nepříjemný pocit, když je doktorka páčí :-? Jednou jsem u toho tedy omdlela, ale nevím proč :nevim:
Ale chápu obavy, mě hrozí v nejbližší době trhání osmičky a taky se bojím :oops:

• Citovat
  • Upravit
18
3.1.11 09:04

No já už s tím bojuju asi půl roku takže si užívám.Ale poslední dny mě to bolí hlavě v noci.Si říkám že jsem přežila 2 porody tak snad přežiju i tohle.Ale prostě co se týče zubaře sem hroznej posera. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
3.1.11 09:04

ahoj, ja v tehu prisla o 5zubu taky mi je musela trhat :-) a muzu rict ze mam radsi trhani nez vrtani. umrtvi ti to a jen citis malinko tlak a tot vse me ani nebolelo pak kdyz to prislo k sobe. rozhodne se ti ulevi, neni snad nic horsiho nez bolest zubu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
3.1.11 09:05

držím palečky,mě to čeká na konci ledna,trhání osmičky,pak sedmičky na levé straně a pak za 14 dní trhání osmičky na pravé straně :pocitac: taky si užiju ale co se dá dělat ,to musíme zvládnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.1.11 09:07

no tak to je teda síla tolik zubů 8-o tak budu taky držet palce at to máte bez bolestí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
3.1.11 10:26

jsem taky posera, zubaře se bojím jak čert kříže a raděj půjdu rodit než vrtat zub :pankac: (i když zubařka byla fakt příjemná milá, a její nástupce mladý pan doktor je taky fajn)
Bez injekce nedám ránu :D Injekce bolí dle toho jak je dr šikovný, a nejvíc nepříjemná je asi dozadu mezi čelisti.Ale paní dr. se už klepaly ruce a bylo to fakt nepříjemný (ale porád lepší než vrtání za živa že) a pan dr. to tam prdnul a cítila jsem jen ten pích a tlak.
Trhání pak nebolí, jen je nepříjemný jak to rve ven.
Mi trhali zuby už v cca 8miletech kvůli rovnátkům, nejprve špičáky a pak druhý třenový (první stoličky, nemám je nahoře vůbec)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.