Bolí trhání zubu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
3.1.11 10:53

hm mě ta injekce taky moc nebolela,tak snad nebude ani to trhání moc bolet.Tak za chvíli jedu tak mi držte palce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.1.11 16:08

tak už to mám za sebou.Samotné trhání nebolelo,jen to bylo nepříjemné.Ale asi po půl hodině to přišlo k sobě a to bolelo jako blázen tak sem si vzala prášky a začala ledovat a ted to nebolí takže čekám až přestanou působit prášky a začne to bolet znova.Všem dkuji za podporu.A co se chystaj také na trhání držím palečky :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
5.1.11 19:41

ahoj tak doufám že budu taky takhle v klidu po trhání. :palec: Mě mají trhat tři osmičky a klepu se jak ratlík ale to jdu až v půlce ledna.Radši bych znovu rodila (56hodin) než jít k zubaři,ale ta bolest zubů neustupuje tak mě to čeká taky.
Jinak přeji příjemný pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.1.11 20:04

jo tak ti budu držet palce at to máš vše v klidu.Mě manžel řekl(a hodně lidí okolo)že jsem divná když mě to trhání nebolelo).No ted to pořád cítím na dotek ale dnes v noci to bolelo jako předtím tak doufám že už to bude dobrý.Tak všem co jdou na trhání držím palce.Také přeji příjemný večer. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
5.1.11 20:15

Holky fuj mě z toho rozbolel zub :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
5.1.11 20:24

mě už bolí asi tři měsíce a prášky už nezabírají,nevíte co udělá ibalgin s tělem když ho jim každý den už asi dva měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.1.11 08:23

jo tak to teda nevím ,ale asi to moc dobrý proto tělo nebude.Co skusit něco jiného?Už ti třeba ani nemusí zabírat,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
6.1.11 16:38

no právě že už nezabírá,ale dnes to vyřešila za mě synova zubařka.Dala mi tam umrtvovací vložky abych vydržela ke svému zubaři. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.1.11 17:35

tak to je super teda,dobrá zubařka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
7.1.11 07:35

Dobré ráno,taky si říkám že je dobrá zubařka.Jen je škoda že dospělí už nenabírá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.1.11 09:05

Také přeji krásné ráno :-) Jo dobrých zubařů je bohužel málo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dominikaaa
26.8.11 13:18

trhat stoličku hornu :(

Prosím mna nič neboli ale sa strasne bojim trhnia normalnej hornej stolicky vobec sa my nekyva a ja sa bojim injekcie prosim za 2 dni idem k zubarovy tak my odpovedajte ja sa tak strsne bojim prosim odpovedzte prosím velmi sa b :-( :-( :-( ojim :( este raz vas velmi prosim velmi velmi velmi sa bojím :)

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
26.8.11 13:23

Ahoj na trhání jsem byla už 4× a mě to teda vůbec nebolelo. Injekce do dásní kolem stoliček taky nebolí(přední zuby to už je horší) a při trhání jsem cítila spíš jen takový tlak a strach, že přijde bolest-nepřišla :mrgreen: takže já si říkám, že trhání je i lepší, než vrtání. A to mi jeden zub vysekával z kosti,takže žádná klasika :mrgreen: Neboj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
26.8.11 13:26

Já jsem takový srab, že když mám jít k zubařce, tak chodím ráno několikrát na velkou.asi před měsícem jsem byla na trhání 8 a 7 nahoře, nejdřív mi dala homeo, potom malého panáka,pak mě sestra mačkala nějaký body na ruce pak mi to potřela dětskou pastičkou na umrtvení, potom píchla injekci a trhala, nic jsem necítila :lol:

• Citovat
  • Upravit
1366
26.8.11 14:42
Hodaka píše:
Já jsem takový srab, že když mám jít k zubařce, tak chodím ráno několikrát na velkou.asi před měsícem jsem byla na trhání 8 a 7 nahoře, nejdřív mi dala homeo, potom malého panáka,pak mě sestra mačkala nějaký body na ruce pak mi to potřela dětskou pastičkou na umrtvení, potom píchla injekci a trhala, nic jsem necítila :lol:

fíha hotový obřad :mrgreen: , něco podobného by potřeboval manža, toho čekaj 3 zuby ven. já musím zaťuka zubaře snáším dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.