Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
hm mě ta injekce taky moc nebolela,tak snad nebude ani to trhání moc bolet.Tak za chvíli jedu tak mi držte palce. ![]()
tak už to mám za sebou.Samotné trhání nebolelo,jen to bylo nepříjemné.Ale asi po půl hodině to přišlo k sobě a to bolelo jako blázen tak sem si vzala prášky a začala ledovat a ted to nebolí takže čekám až přestanou působit prášky a začne to bolet znova.Všem dkuji za podporu.A co se chystaj také na trhání držím palečky
![]()
ahoj tak doufám že budu taky takhle v klidu po trhání.
Mě mají trhat tři osmičky a klepu se jak ratlík ale to jdu až v půlce ledna.Radši bych znovu rodila (56hodin) než jít k zubaři,ale ta bolest zubů neustupuje tak mě to čeká taky.
Jinak přeji příjemný pěkný večer
jo tak ti budu držet palce at to máš vše v klidu.Mě manžel řekl(a hodně lidí okolo)že jsem divná když mě to trhání nebolelo).No ted to pořád cítím na dotek ale dnes v noci to bolelo jako předtím tak doufám že už to bude dobrý.Tak všem co jdou na trhání držím palce.Také přeji příjemný večer. ![]()
mě už bolí asi tři měsíce a prášky už nezabírají,nevíte co udělá ibalgin s tělem když ho jim každý den už asi dva měsíce?
jo tak to teda nevím ,ale asi to moc dobrý proto tělo nebude.Co skusit něco jiného?Už ti třeba ani nemusí zabírat,ne?
no právě že už nezabírá,ale dnes to vyřešila za mě synova zubařka.Dala mi tam umrtvovací vložky abych vydržela ke svému zubaři. ![]()
Dobré ráno,taky si říkám že je dobrá zubařka.Jen je škoda že dospělí už nenabírá ![]()
Prosím mna nič neboli ale sa strasne bojim trhnia normalnej hornej stolicky vobec sa my nekyva a ja sa bojim injekcie prosim za 2 dni idem k zubarovy tak my odpovedajte ja sa tak strsne bojim prosim odpovedzte prosím velmi sa b
ojim
este raz vas velmi prosim velmi velmi velmi sa bojím ![]()
Ahoj na trhání jsem byla už 4× a mě to teda vůbec nebolelo. Injekce do dásní kolem stoliček taky nebolí(přední zuby to už je horší) a při trhání jsem cítila spíš jen takový tlak a strach, že přijde bolest-nepřišla
takže já si říkám, že trhání je i lepší, než vrtání. A to mi jeden zub vysekával z kosti,takže žádná klasika
Neboj ![]()
Já jsem takový srab, že když mám jít k zubařce, tak chodím ráno několikrát na velkou.asi před měsícem jsem byla na trhání 8 a 7 nahoře, nejdřív mi dala homeo, potom malého panáka,pak mě sestra mačkala nějaký body na ruce pak mi to potřela dětskou pastičkou na umrtvení, potom píchla injekci a trhala, nic jsem necítila ![]()
Hodaka píše:
Já jsem takový srab, že když mám jít k zubařce, tak chodím ráno několikrát na velkou.asi před měsícem jsem byla na trhání 8 a 7 nahoře, nejdřív mi dala homeo, potom malého panáka,pak mě sestra mačkala nějaký body na ruce pak mi to potřela dětskou pastičkou na umrtvení, potom píchla injekci a trhala, nic jsem necítila
fíha hotový obřad
, něco podobného by potřeboval manža, toho čekaj 3 zuby ven. já musím zaťuka zubaře snáším dobře