Bolí trhání zubu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verisek12
9.11.12 14:02

extrakce

Bolela mě asi měsíc v kuse spodní sedmička, jelikož se mi zlomila na půl, takže každej den ibalginy, nic moc teda. No ale už to bolelo, opravdu hrozně tak jsem se odhodlala jít k zubaři. Měla jsem nehorázný strach z toho trhání :roll: Včera jsem tam byla, a hned mi vytrhl 2 zuby. Injekce nebolela, jen to bylo nepříjemné a trhání? O tom vůbec nevím :) vůbec to nebolelo, jen divný tlak… horší je teda vrtání :lol: Takže se nebojte :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kubis996
30.1.13 19:15

Trhání zubů

Ahojte, v pondělí jdu na trhání 1 a pak asi za týden druhého zubu a chci se zeptat jak moc to bolí.. :oops: díky všem za odpověď

• Citovat
  • Upravit
1715
30.1.13 19:20
@Kubis996 píše:
Ahojte, v pondělí jdu na trhání 1 a pak asi za týden druhého zubu a chci se zeptat jak moc to bolí.. :oops: díky všem za odpověď

mě trhali naposledy stoličky a víc mě bolely injekce, jak samotné trhání, to trhání je spíš jen takový tlak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
30.1.13 19:21

Záleží jaký zub a jestli nahoře nebo dole.
Mě trhala zubařka nahoře obě sedmičky a dole obě šestky. Po injekci to bylo v pohodě, jen u horních sedmiček mě bolela pusa jak jsem ji musela mít celou dokořán.
Když to přišlo k sobě tak taky ok. Hodně jsem to chladila.
Pro mě musím říct, že raději trhat, než vrtat zub :)

• Citovat
  • Upravit
482
30.1.13 19:24

Ahoj mě trhali 2 zuby naráz spodní 8…bolelo to akorád trošku když píchali injekci, pak trochu tlak a bylo to venku…horší potom bylo než se ten oblbovák vypařil :) měla jsem úplně nehybnou spodní čelist a nevědomě mě tekly i kaně naštěstí jsem byl doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
30.1.13 19:25
@Kubis996 píše:

V pohodě, maximálně jsem cítila tlak. Ani pak nic nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 19:42

Me trhani nebolelo, ale byl neprijemny ten tah, jak ho rve z celisti, to jsem myslela, ze mi ji zlomi. jak byl venku zub, uffff, obrovska uleva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
30.1.13 19:47

Ahojky, nech si bodnout injekci a nic neucítíš, opravdu pouze tlak, jak ho páčí. Pak si zobni Valetol (ten jediný na zuby mi pomáhá). A bude to dobrý… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
30.1.13 20:30

Jak píšou holky, injekce mě bolela víc než samotné trahání. Jen pak trošku křupání, tlak a byl venku :-) Až odezní injekce trochu to bolí, ale v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kubis996
30.1.13 20:45

Tak vám všem moc děkuju, velice jste mě uklidnili :) :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1265
31.1.13 10:21

Mě trhání nebolelo. Měla jsem umrtvenou pusu. Bolelo mě to, až když to přišlo k sobě…ale zase je fakt, že jsem pod zubem měla hnisavý váček…fuj. Raději nevzpomínat. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stanley76
5.3.13 08:45

Dnes mi zubařka tahala kořen sedmičky a vůbec jsem to necítil :lol: Napřed jsem byl docela nervózní, ale pak jsem paní zubařce oznámil ať mi vytrhá rovnou i osmičky :palec:

• Citovat
  • Upravit
Kinimod
9.3.13 14:17

Trhání zubu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli bolí to trhání zubu.. Mě totíž budou trhat jeden, a dost mám strach :-D no co by jste chtěli :-D.. A jakej je ten zákrok atak dále předem díky. :lol: :oops:

• Citovat
  • Upravit
1265
9.3.13 15:19
@Kinimod píše:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli bolí to trhání zubu.. Mě totíž budou trhat jeden, a dost mám strach :-D no co by jste chtěli :-D.. A jakej je ten zákrok atak dále předem díky. :lol: :oops:

Mě ho trhali kdysi dávno. Trhání nebolí. To ti umrtví. Mně to hodně bolelo, když to místo přišlo k sobě. Měla jsem pod tím zubem totiž mega váček… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DonSeladon
10.3.13 20:30

Trhani je sranda. Oproti ruznym cistenim kanalku je to hotova legrace. Injekce nejde citit a samotne trhani je o tlaku, nikoli o bolesti. Bolest nastava ve chvili, kdy to prijde k sobe…ale to se da vydrzet uplne v pohode.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.