Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@DonSeladon píše:
Trhani je sranda. Oproti ruznym cistenim kanalku je to hotova legrace. Injekce nejde citit a samotne trhani je o tlaku, nikoli o bolesti. Bolest nastava ve chvili, kdy to prijde k sobe…ale to se da vydrzet uplne v pohode.
Mě čeká čištění kanálků. Takže určitě bolest jako kráva a řekla si 1000 kč plus výpln. ![]()
Jak moc bolíí ta iněkce do dásne? Já sem totiž velká poseroutka ![]()
Aneta
Mě bolí méně jak vrtání zubů. Každá to má jinak. Těžko říct.
Zdravým je mi 14 a idú mi trhať hornú 4 kvôli rovnátkum… Zub sa mi vôbec nekive a tak sa pýtam či to bude bolieť? prosím rýchlo reagujte:) ![]()
Čtyřky nebolí, mají jenom jeden kořen. Neboj se
navíc ti to umrtví, tak nebudeš nic cítit ![]()
Neboli, jen je to neprijemny pocit, ze to rve pryc, ale neboli to.
Mnĕ čistili kanálky a to prý taky nikoho nebolí. Já se mohla posrat. Je lepší být připravená na všechno. Držím akce ![]()
@Rozárka78 ježiši nestraš, já jdu čistit kanálky 25.7. ![]()
Zakladatelko, ne nebolí to, jen to lehce tlačí, není to příjemné, ale nebolí to. Mě to ale bolelo po vytržení až to přišlo k sobě. ale nebylo to nic hroznýho ![]()
Trhání zubu je nepříjemné, ale díky umrtvení to není bolestivé. A jestli bolí umrtvovačka, to se jednoznačně říct nedá. Mně trhali už tři zuby. O první umrtvovačce jsem ani nevěděla. Druhá trošku píchla. Tu třetí mi ale napíchla nějak blbě a docela to bolelo (ale nijak strašně, ale slzy mi do očí vletěly). Naštěstí ta aplikace trvá jen pár sekund. Vydržet se to dá ![]()
@atominnka Nechápu to, prý to opravdu nebolí, ale u mě i přes anestezii neskutečná bolest. Chodila jsem tam s tím 2 měsíce, dávala mi umrtvovací vložky a všechno marný, asi zánět (i když ten zub normálně nebolel). Po třetí jsem řekla, ať to vyčistí i přes tu bolest, že už to znovu nechci absolvovat. Byla jsem zpocená až na zadku, ale dala jsem to
Ale neboj, určitě to nebude tvůj případ. To jen já musím mít vždycky něco extra
Tak držím palce! ![]()
Ide o to že moja zubárka mi trhala jeden mliečny ktorý sa tiež nekýval a asi zle umrtvila tak si budem pitať tu mastičku na ďasna či čo som sa tu dočital a viac tej injekcii:D Toho sa nebojím ![]()
Ide o to že moja zubárka mi trhala jeden mliečny ktorý sa tiež nekýval a asi zle umrtvila tak si budem pitať tu mastičku na ďasna či čo som sa tu dočital a viac tej injekcii:D Toho sa nebojím ![]()