Bolí trhání zubu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1265
11.3.13 10:29
@DonSeladon píše:
Trhani je sranda. Oproti ruznym cistenim kanalku je to hotova legrace. Injekce nejde citit a samotne trhani je o tlaku, nikoli o bolesti. Bolest nastava ve chvili, kdy to prijde k sobe…ale to se da vydrzet uplne v pohode.

Mě čeká čištění kanálků. Takže určitě bolest jako kráva a řekla si 1000 kč plus výpln. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anettaa
28.5.13 18:22

Jak moc bolíí ta iněkce do dásne? Já sem totiž velká poseroutka :,(

Aneta

• Citovat
  • Upravit
1265
29.5.13 07:54

Mě bolí méně jak vrtání zubů. Každá to má jinak. Těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lapiko
4.7.13 22:33

Zdravým je mi 14 a idú mi trhať hornú 4 kvôli rovnátkum… Zub sa mi vôbec nekive a tak sa pýtam či to bude bolieť? prosím rýchlo reagujte:) :zed:

• Citovat
  • Upravit
54030
4.7.13 22:40

Čtyřky nebolí, mají jenom jeden kořen. Neboj se :hug: :kytka: navíc ti to umrtví, tak nebudeš nic cítit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.7.13 22:42

Neboli, jen je to neprijemny pocit, ze to rve pryc, ale neboli to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.7.13 22:52

Ne. lechtá to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
5.7.13 00:25

Mnĕ čistili kanálky a to prý taky nikoho nebolí. Já se mohla posrat. Je lepší být připravená na všechno. Držím akce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.7.13 01:42

@Rozárka78 ježiši nestraš, já jdu čistit kanálky 25.7. :poblion:

Zakladatelko, ne nebolí to, jen to lehce tlačí, není to příjemné, ale nebolí to. Mě to ale bolelo po vytržení až to přišlo k sobě. ale nebylo to nic hroznýho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
5.7.13 01:51

Trhání zubu je nepříjemné, ale díky umrtvení to není bolestivé. A jestli bolí umrtvovačka, to se jednoznačně říct nedá. Mně trhali už tři zuby. O první umrtvovačce jsem ani nevěděla. Druhá trošku píchla. Tu třetí mi ale napíchla nějak blbě a docela to bolelo (ale nijak strašně, ale slzy mi do očí vletěly). Naštěstí ta aplikace trvá jen pár sekund. Vydržet se to dá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.7.13 05:58
@berry4 píše:
Ne. lechtá to :lol:
:P :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
5.7.13 07:54

@atominnka Nechápu to, prý to opravdu nebolí, ale u mě i přes anestezii neskutečná bolest. Chodila jsem tam s tím 2 měsíce, dávala mi umrtvovací vložky a všechno marný, asi zánět (i když ten zub normálně nebolel). Po třetí jsem řekla, ať to vyčistí i přes tu bolest, že už to znovu nechci absolvovat. Byla jsem zpocená až na zadku, ale dala jsem to :mrgreen: Ale neboj, určitě to nebude tvůj případ. To jen já musím mít vždycky něco extra :mrgreen: Tak držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lapiko
5.7.13 09:51

Ide o to že moja zubárka mi trhala jeden mliečny ktorý sa tiež nekýval a asi zle umrtvila tak si budem pitať tu mastičku na ďasna či čo som sa tu dočital a viac tej injekcii:D Toho sa nebojím :D

• Citovat
  • Upravit
Lapiko

Ide o to že moja zubárka mi trhala jeden mliečny ktorý sa tiež nekýval a asi zle umrtvila tak si budem pitať tu mastičku na ďasna či čo som sa tu dočital a viac tej injekcii:D Toho sa nebojím :D

• Citovat
  • Upravit
Lapiko

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.