Bolí trhání zubu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hodaka
26.8.11 21:01
Jana F píše:
Hodaka píše:
Já jsem takový srab, že když mám jít k zubařce, tak chodím ráno několikrát na velkou.asi před měsícem jsem byla na trhání 8 a 7 nahoře, nejdřív mi dala homeo, potom malého panáka,pak mě sestra mačkala nějaký body na ruce pak mi to potřela dětskou pastičkou na umrtvení, potom píchla injekci a trhala, nic jsem necítila :lol:
fíha hotový obřad :mrgreen: , něco podobného by potřeboval manža, toho čekaj 3 zuby ven. já musím zaťuka zubaře snáším dobře

to jo ještě jsem zapoměla, že když mi sestra mačkala tu ruku, tak mudra měla jedu svoji ruku na mé hrudi a druhou na žaludku :lol: fakt jsem pak byla uplně klidná, moje mudr je mooooc hodná.

• Citovat
  • Upravit
1366
26.8.11 21:25

moje je taky hodná, ale takhle mě teda nerozmazluje :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
26.8.11 21:36

Dobrý večer, zatím mi vysekávala z kosti všechny zuby - zákrok pod injekcí, takže se to samozřejmě dá. Horší je, když má zub plombu, to se pak rád
a často drolí, láme a vůbec se chová jako když člověk tahá shnilý pařez.

Ovšem jednou jsem dostala tzv. „suché lůžko“, což byla síla, stupňující bolest právě po vysekávání zubu z kosti. V noci jsem nespala, ledovala, ale bylo to v létě, takže hned vše roztávalo. Zubař musel ránu znovu otevřít, vyčistit a zašít.

Když to shrnu, vždy když jsem otálela, ve finále to bylo horší.

• Citovat
  • Upravit
Larr
26.8.11 21:39
Hodaka píše:
Jana F píše:
Hodaka píše:
Já jsem takový srab, že když mám jít k zubařce, tak chodím ráno několikrát na velkou.asi před měsícem jsem byla na trhání 8 a 7 nahoře, nejdřív mi dala homeo, potom malého panáka,pak mě sestra mačkala nějaký body na ruce pak mi to potřela dětskou pastičkou na umrtvení, potom píchla injekci a trhala, nic jsem necítila :lol:
fíha hotový obřad :mrgreen: , něco podobného by potřeboval manža, toho čekaj 3 zuby ven. já musím zaťuka zubaře snáším dobře
to jo ještě jsem zapoměla, že když mi sestra mačkala tu ruku, tak mudra měla jedu svoji ruku na mé hrudi a druhou na žaludku :lol: fakt jsem pak byla uplně klidná, moje mudr je mooooc hodná.

Můj přítel nebyl u zubaře asi 18 let, já tam chodím furt a furt mi něco je. Ale zase si říkám, že až tam on jednou vleze, tak mu vyrvou všechny zuby:(

• Citovat
  • Upravit
1366
26.8.11 21:42

třeba nevyrvou, někdo má kliku. já to měla vždy jakž takž dobré, ale po těhotenství a půl roce kojení jsem chodila k zubařce 3 měsíce (vždy co 14 dní) a dávala mi papulu do pořádku. Ještě kojím a plánuju další těhu, se pak chcci vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.8.11 21:56

Taky me to ceka.Jste me trosku uklidnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
26.8.11 21:58

No já chodím 2× ročně, ale jen proto že chci být zodpovědná matka :lol: tak chodím s dětma, možná víc jak 10 let mi nic nedělala, jen očistila zubní kámen, ale mám para která se teď rozjela tak šli 2 ven.

• Citovat
  • Upravit
Larr
26.8.11 21:58

Já myslím, že vyrvou. Abych nebyla tak škaredá - problémky mít určo bude. Má šíleně obnažené krčky atd. Jen ho zatím nic nebolí.
Jasně, v těhotenství, po porodu se mi také pusa celkově zhoršila.

• Citovat
  • Upravit
Larr
26.8.11 22:02
kattkka píše:
Taky me to ceka.Jste me trosku uklidnili.

Zásada je, zásadně neposlouchat, co kdo nakecává:))

Skorotchýně teď byla na té hadičce v zadku
a střevech byla vyklepaná a vystrašená, to jen proto, že nějaká paní v čekárně do ní hustila, jak je to strašné.

V této chvíli je nejlepší jít na záchod, pro čokoládu do automatu, projet se výtahem nebo říct ať do vás nikdo níc nehustí:))) Lidi toho nakecaj.

• Citovat
  • Upravit
14535
26.8.11 22:09
dominikaaa píše:
Prosím mna nič neboli ale sa strasne bojim trhnia normalnej hornej stolicky vobec sa my nekyva a ja sa bojim injekcie prosim za 2 dni idem k zubarovy tak my odpovedajte ja sa tak strsne bojim prosim odpovedzte prosím velmi sa b :-( :-( :-( ojim :( este raz vas velmi prosim velmi velmi velmi sa bojím :)

Já teda měla bolesti zubu už v těhotenství, ale zubařka chtěla počkat po šestinedělí a zub se snažila zachránit. No nakonec musel ven. Taky jsem se bála, zub mi opíchala a pak se dala do trhání. Než jsem se začala připravovat na bolest, byl už venku, takže samotné trhání nebolelo. Jen večer jsem si vzala Paralen, protože to trošku pobolívalo a další dny už to místo bylo jen citlivé na studené. Fakt se nemusíš bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phoxer99
28.3.12 09:12

Injekce

boli injkce kdyz ti ji davaji moc
ale jakoi do zubu ne jako primo do nho ale vy vite jak

• Citovat
  • Upravit
Phoxer99
28.3.12 09:13

Injekce

boli injkce kdyz ti ji davaji moc
ale jakoi do zubu ne jako primo do nho ale vy vite jak

• Citovat
  • Upravit
phoneix
5.5.12 16:46

Dva zuby

Ahoj te dnes jsem skákal na trampolíně v normálním životě se věnuju i skákaním salt a takovyh věci normálně na zemi dnes na trampolíně jsem si vyrazil dva novy zuby jeden vylitl jak nic že mi ležel pod nohou druhej je rozkejvanej a za 3 dny jdu na trhání toho druheho rozkejvaného bojím se moc že to bude bolet je to špičák.Hned co mi ho vytrhnou mi začnoučasem dávat zuby umělí bolí to taky popíšete mi to prosím ?? :((

• Citovat
  • Upravit
mzm
8.7.12 21:06

Já dju k zubaři zítra a hrozně se bojim injekce :,( zubařka už mi kdysy řekla že to do 4řek nebolí ale já newim jak to mam zvládnout

• Citovat
  • Upravit
mzm
8.7.12 21:14

Wow to by se mi taky líbilo jenže moje zubařka proste vezme injekci a bodá a pak jen klště a trhá… a mě zítra čeká horní 4ka vubec newim jestli ta injekce bude bolet nebo ne :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.