Bolí trhání zubu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
8.7.12 21:22

Neboj injekce nebolí, ja si ji nechám dávat i při vrtaní, bez ni jsem už pokousala dvě zubařky, tak je to pro ně bezpečnější :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TerkaZv
2.10.12 11:14

Tak lidičky, já Vám nevim, pozítří jdu na trhání 2 moudráků. Hrozně ale HROOOZNĚ se bojim těch injekcí!!! :oops: před půl rokem mi trhali přední jedničku, při injekcích jsem omdlela ale trhání jsme necítila. takže z těch injekcí mám totální panickou hrůůůzu… :zed: držte mi palečky prosííím :(

• Citovat
  • Upravit
12895
2.10.12 11:18

Radši bych se nechala 100× bodnout injekcí než vytrhnout zub! :mrgreen: Ale chápu, že z toho máš hrůzu. Nebudu ti radit, protože když máš paniku tak je to stejně k ničemu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.10.12 11:19

Chápu, inejkce byly nepříjemné. Ale mysli na to, že stokrát lepší než trhání a trvá to jen pár vteřin. Držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.12 11:19

Terko, neboj, mě trhali 2 moudráky před rokem. Zákrok nebolí, dají ti injekci, horší je to potom. Ale když si necháš předespat Aulin nebo léky které ti zabírají na bolest tak to zvládneš levou zadní. A taky hodně jíst zmrzliny a zkrátka ledovat…
Mě trhali sedmičku v 8. týdnu těhotenství, to byla síla. Nemohla jsem krom paralenu žádné jiné léky na bolest a taky jsem to zvládla. Budu držet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
2.10.12 11:20

Tahle diskuze mě potěšila…jdu si nechat vyškubnout 8, protože se mi jednou za 3-4 měsíce pod dáseň dostane jídlo a pak to hooodně bolí…přežít se to bez prášků nedá a v těhotenství bych se pak vzteky zbláznila…tak dík za útěchu, že ani ty 8 nejsou taková hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
2.10.12 11:23

@kaculkadraculka Jaktože sedmičku? Nedala se už zachránit? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
2.10.12 11:26

Injekce trochu štípe, ale není to nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TerkaZv
2.10.12 11:32

Tak děkuji za snahu mě uklidnit :lol: slyšela jsem o nějakém gelu, který umrtví dáseň a pak ta injekce není cítit tak si ho nechám dát a hnedka zítra běžim do lékárny pro nalgesin a ibalgin abych měla do zálohy… no tak to bude krutej týden. 8o pokud ty injekce bolej vzadu stejně jak vepředu tak je po mě :D já bych snad radši rodila, ale to jen proto že mi je 24 a miminko ještě nečekám, až budu rodit, budu říkat: radši bych si nechala trhat zuby :D :D :oops:

• Citovat
  • Upravit
16906
2.10.12 11:33

Mě teda ta injekce nebolela vůbec…jen jsem tam po ní omdlela, protože jsem nebyla najedená. Dostala jsem hadr na hlavu a lízátko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TerkaZv
2.10.12 11:35

:palec: a obrázek né??? to je bordel!! :D

• Citovat
  • Upravit
Sylviii
2.10.12 11:38

Jednou mi doktorka trhala zub co se mi nekejval, kvuli rovnatkum. To bylo neco uz nikdy vic :D. A nejlepsi je kdyz cekate v cekarne az ordinace je slyset rev pacienta:D. To vas povzbudi :D.

Příspěvek upraven 02.10.12 v 12:01

• Citovat
  • Upravit
13141
2.10.12 11:40

Injekce fakt jenom šťípne a nic to není. Myslím, že daleko horší je ta panika kolem toho.
Trhali mi vrchní moudrák, druhý den ráno jsem kojila, tak jsem si večer dala jenom 2 ibalginy a pak už jsem nic nepotřebovala. Zvládla jsem to docela dobře na to, jak jsem se toho obávala. V některých případech má fakt strach velké oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
2.10.12 11:53
@TerkaZv píše:
Tak lidičky, já Vám nevim, pozítří jdu na trhání 2 moudráků. Hrozně ale HROOOZNĚ se bojim těch injekcí!!! :oops: před půl rokem mi trhali přední jedničku, při injekcích jsem omdlela ale trhání jsme necítila. takže z těch injekcí mám totální panickou hrůůůzu… :zed: držte mi palečky prosííím :(

Terko neboj :kytka: Tisíckrát lepší včelička než trhání bez umrtvení! Já potřebovala vyndat všechny čtyři :roll: Využila jsem možnosti objednat se na čelistní chirurgii a tam dávají žůžo oblbovák do žíly :andel: byla jsem tak mimo že když odložili nástroje a já se ptala jestli už je jeden venku, řekli mi že už všechny čtyři :mrgreen: A když mě opichují před vrtáním, opakuju si u toho stále dokola třeba „Jsem nejlepší, jsem nejlepší…“ nebo " Mám na to, to zvládnu, mám na to, to zvládnu…" a než se naději je po všem ;) Prostě trochu odvést myšlenky jinam. Držím pěsti, to zvládneš :hug: Pak se nezapomeň pochlubit až budou zoubci venku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.10.12 11:58

Jéé, to je diskuse pro mě. V listopadu mi chce doktorka vytrhnout dvě osmičky, mám je uvnitř zkažené. S tím jsem se už smířila, na injekce jsem zvyklá (nechávám si píchat i na vrtání), ale bojím se, že až to bude bolet potom, co to přijde k sobě, tak se pos*. Totiž kojím a asi nemůžu jen tak halabala zobat brufeny, co? :? Co si můžu vzít nebo to trhání mám radši odložit po kojení??

Ségře totiž před rokem trhali osmičky, dostala pak do toho zánět a týden v bolestech přežívala na Ibalginu. To já bych přece nemohla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.