Bolí trhání zubu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
5.7.13 10:33

@Rozárka78 ježišiii, auuuuu :cert: já byla minulý týden, dali mi do zubu tu umrtvovací vložku, pakmi vrtala jinej zub - špatně to umrtvila, takže zaživa a ještě mě 2× vrtačku řízla do jazyka :poblion: Takže ne jen ty musíš mít něco extra, to i já :mrgreen: Hlavně teda u zubvaře :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
5.7.13 12:40

Trhání nebolí protože to umrtví, mě minulý týden trhali sedmičku, je pravda že jsem musela dostat 4 umrtvovací injekce a dokonce ta čtvrtá byla silnější než ty předchozí, ale v pohodě, spíše je to takové nepříjemné když to trhaj - nevím jak to popsat, každopádně zubař který mi to trhal v nemocnici tak se na ten zub musel pořádně „pověsit“ aby ho dostal ven a to nejsem nějaký obr, měřím cca 157cm a pusu mám fakt malou :mrgreen: ale šlo to…jedinné co tak až to přicházelo k sobě tak to bolelo a taky mě bolela pusa jak jsem ji měla otevřenou, jinak v pohodě, chvíli jsem měla oteklou pusu ale šlo to snést :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ninka38
29.10.13 18:04

trhanie zubu

Trhanie zubu je ta najbolestivejsia vec aku som zazila. mam za sebou, porod, niekolko opetracii, boilestivych vysetreni, ale trhanie zubu je to najhorsie co som doteraz zazila. ma 40 a viem co pisem. Odteraz ak bude treba, len v narkoze. NIKDY VIAC ZAZIVA

• Citovat
  • Upravit
pavel1111ify
7.11.13 14:30

Ahojky dnes jsem byl u doktorky vůbec to nebolí po 2 injekci měl jsem celkem 4 :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
6051
7.11.13 14:34

Trhali mi horní dva moudráky - a to nebolelo vůbec…
spodní dva mi museli vysekávat z čelisti - a taky to nebolelo, jen bylo nepříjemné mít celou dobu obličej pod prostěradlem, trvalo to dlouho a nedobře se mi to hojilo - ale nepřišlo mi to jako nic hroznýho :nevim: :nevim: třeba „nemoudré“ zuby bolí víc - ale nechce se mi tomu věřit, přeci když se píchne anestezie…ledaže by zubař byl nějaký blb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
7.11.13 20:34

Ahoj, chtěla bych se ještě zeptat, za jak dlouhou dobu po píchnutí injekce jde trhat zub..ptám se, protože mi oblbovácí injekce zabírá trochu později než by asi měla…a kdyby mi začal trhat zub zaživa, asi bych ho pěkně pokousala :-) májí mi trhat dvě osmičky naráz tak se dost bojím…ještě mi zub netrhali:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
8.11.13 07:06

Injekce zabere za pár minut - zubař to otestuje, jestli to cítíš neboj - zrovna moudráky mi přišel úplně v pohodě - injekce byla to nejnepříjemnější z celý akce - pak jen zubařka vzala kleštičky a zub prostě vytáhla, nebolelo to ani když to přišlo k sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.11.13 09:39

Moc děkuji, no ať už to mám za sebou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
13.11.13 17:29

Zdravím, tak mám za sebou trhání dvou osmiček vpravo nahoře a dole i s injekcí oba zuby trvali cca deset minut, nejhorší byla opravdu ta injekce…zuby šli ven dobře a rychle…pan doktor šikovný…jen jsem zvědavá, co bude, až to přijde k sobě…ale snad to nebude nic hrozného…tak toť má první zkušenost s trháním osmiček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.15 08:27

Vytržení zubu

Ahoj zdravím v Pátek jsem byl trhat zub stoličku. Zubař mi to musel řezat protože tam něco zůstalo. Ale teď to strašně bolí mám to napuchlé jak ropucha. Nedal mi ant.. nic. Máte někdo stým zkušenosti? Děkují :-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.10.15 08:32

Otok je po extrakci největší 2.-3. den, pak by měl ustupovat.Na bolest ti nic nepředepsal?
Záleží i na tom, proč se zub trhal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.15 09:56

Nene nepředepsal. :? zub se trhal skrz to že byl na pul ulomenej a nemělo cenu ho tam nechávat ale zhnisané nebo něco takového jsem to neměl. Ale ted e to druhý den a bolí to furt stejně jak v pátek když jsem měl po zákroku. Dal mi tam dreny ale neřekl mi kdy mám jít na vythování drenu. Docela trpím no. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.10.15 11:04

@malej klučina dal ti drény? tak to nejspíš zhnisané bylo, jinak se spíš rány po extrakcích šijí…a zkoušel jsi vzít Ibalgin? je proti bolesti i zánětu.
Rozhodně nic teplého, spíše ledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.10.15 15:47

Zítřejší trhání pětek

Takže ahoj nebo spíše dobrý den :kytka:
Zítra jdu poprvé na trhání zubů s injekcí a strašně se bojím :,( mám strašný strach, že to bude strašně bolet…já vím, že každého to bolí jinak, ale jen potřebuji vědět jestli to opravdu tolik bolí, abych nebyla tak vystresovaná den dopředu jako jsem teď. Moc Vám děkuji předem za vaše odpovědi a všem přeji pěkný zbytek dne :hug: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.1.16 19:27

Zajimave jak to nikoho neboli :? inekce nebolela nijak me trosku to bylo citet ale to trhani sem citel a je to jo bolest az me stoho litaly hvezdicky kolem hlavy :( jak to priserne BOLI zrejme sem mel zase stesti na ambulanci na doktory 22 stoleti z praktikami muceni jinak to nevidim kdyz si procitam sechny komentare jak to nikoho nebolelo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.