Zůstala jsem sama s půlroční dcerou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.11.20 19:48

Zůstala jsem sama

Ahoj,
rozešel se semnou přítel. Dcera má půl roku a jsem na ni zůstala sama. Bydlím zatím u rodičů a díky bohu za ně, protože bych to jinak nezvládla. Přítel zůstal v naše krásném velkém bytě, kde jsme byli doma :,( O malou se od začátku nestaral, měli jsme od porodu dost hádek, až jsme se začali byvit o rozchodu. Pak jsem se dozvěděla, že je semnou celý vztah nešťastný a že sice malou miluje, ale on také vyrůstal bez otce tak ji to určitě nijak nepoškodí. Jsme od sebe měsíc mě to pořád bolí a za malou chodí jednou týdně na procházku v kočárku a pak kj ji vrátí.
Je mi hrozně, mám strach, že zůstanu už navždy sama a hlavně, že malá bude bez táty v životě velmi stradat.
Je tady někdo kdo si zažil něco podobného? Mělo to dobrý konec? Poraďte jak to všechno přežít!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26853
1.11.20 20:05

Aha, tak on chudacek byl celou dobu s tebou nestastny a proto si s tebou poridil dite? :cert:
Neboj, sama nezustanes. Casem si najdete noveho tatu a mozna by bylo lepsi, kdyby to byl soucasne i manzel. Ten, kdo je ve vztahu nespokojeny, se nezeni :nevim:
Ted jsi smutna, ale casem bude lepe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.20 20:21
@cecetka píše:
Aha, tak on chudacek byl celou dobu s tebou nestastny a proto si s tebou poridil dite? :cert:
Neboj, sama nezustanes. Casem si najdete noveho tatu a mozna by bylo lepsi, kdyby to byl soucasne i manzel. Ten, kdo je ve vztahu nespokojeny, se nezeni :nevim:
Ted jsi smutna, ale casem bude lepe :hug:

Jo já si právě myslela, že máme pohodový vztah. Svatba byla v plánu a miminko taky plánované. Měli jsme se spolu hezky, alespoň já si to myslela :( a už vůbec nechápu jak mu může stačit malou vidět tak málo. Myslela jsem, že jen potřebuje čas aby se s tou novou roli otce ztotožnil :,( mám strach, že malá bude bez táty a mužského vzoru :,(

• Citovat
  • Upravit
7333
1.11.20 20:34
@Anonymní píše:
Jo já si právě myslela, že máme pohodový vztah. Svatba byla v plánu a miminko taky plánované. Měli jsme se spolu hezky, alespoň já si to myslela :( a už vůbec nechápu jak mu může stačit malou vidět tak málo. Myslela jsem, že jen potřebuje čas aby se s tou novou roli otce ztotožnil :,( mám strach, že malá bude bez táty a mužského vzoru :,(

Asi chtěl kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.11.20 20:43

Proč si se odstěhovala ty? Pokud má panáček problém tak se má sbalit on a samozřejmě finančně zabezpečit, zvlášť když dítě je plánovaný a chtěl svatbu. Už jen za tyhle kecy by platil. To je strašný. Sama nezůstaneš, ale jemu bych tohle neodpustila, ne kvůli sobě ale kvůli dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
1.11.20 20:50
@Natálka26 píše:
Proč si se odstěhovala ty? Pokud má panáček problém tak se má sbalit on a samozřejmě finančně zabezpečit, zvlášť když dítě je plánovaný a chtěl svatbu. Už jen za tyhle kecy by platil. To je strašný. Sama nezůstaneš, ale jemu bych tohle neodpustila, ne kvůli sobě ale kvůli dítěti.

Ona bydlela u něho a on je vyhnal ze svýho… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slepicinec
1.11.20 20:54
@Natálka26 píše:

Jde o to, jestli se zakladatelka o muže vzorně starala a nešňafala po něm…toto se bude se špatným přístupem žen k mužům stávat čím dál častěji…

• Citovat
  • Upravit
1855
1.11.20 20:59
@Anonymní píše:
Ahoj,
rozešel se semnou přítel. Dcera má půl roku a jsem na ni zůstala sama. Bydlím zatím u rodičů a díky bohu za ně, protože bych to jinak nezvládla. Přítel zůstal v naše krásném velkém bytě, kde jsme byli doma :,( O malou se od začátku nestaral, měli jsme od porodu dost hádek, až jsme se začali byvit o rozchodu. Pak jsem se dozvěděla, že je semnou celý vztah nešťastný a že sice malou miluje, ale on také vyrůstal bez otce tak ji to určitě nijak nepoškodí. Jsme od sebe měsíc mě to pořád bolí a za malou chodí jednou týdně na procházku v kočárku a pak kj ji vrátí.
Je mi hrozně, mám strach, že zůstanu už navždy sama a hlavně, že malá bude bez táty v životě velmi stradat.
Je tady někdo kdo si zažil něco podobného? Mělo to dobrý konec? Poraďte jak to všechno přežít!

Vzpamatuj se a dej se dokupy, takovej by me stal akorát za vysoký alimenty na sebe a na dite, na který máš teď nárok.. Tak toho využij najdeš časem lepšího. Ne blba kterej zdrhne jen proto že se mu to nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76106
1.11.20 21:00

@slepicinec jsi už docela trapný a ubohý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
1.11.20 21:04
@slepicinec píše:
Jde o to, jestli se zakladatelka o muže vzorně starala a nešňafala po něm…toto se bude se špatným přístupem žen k mužům stávat čím dál častěji…

Ontare, ty ses zase zabehl a pokousis se vmisit do kolektivu pod novym krycim jmenem??

• Citovat
  • Upravit
7333
1.11.20 21:04
@stinga píše:
@slepicinec jsi už docela trapný a ubohý

nevšimej si ho. Je to h…o u cesty. když si na něho vyšlápneš budeš mít špínu na botě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.11.20 21:16
@ontarova.stara píše:
Ontare, ty ses zase zabehl a pokousis se vmisit do kolektivu pod novym krycim jmenem??

To je první, co mě napadlo. Ontar se vymknul tvé kontrole a založil si nový profil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.11.20 21:25
@slepicinec píše:

Co prosím? Žena je snad služka co má kolem pana skákat? Jinak držet hubu a krok. Sorry brouku, ale to ses o století minul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slepicinec
2.11.20 00:24
@Natálka26 píše:
Co prosím? Žena je snad služka co má kolem pana skákat? Jinak držet hubu a krok. Sorry brouku, ale to ses o století minul.

Příroda ženě určila, aby se starala o domov, děti a svého muže…ale, jen ať si klidně blafe a vyskakuje…ale pak zůstane navždy sama, jako místní štěkny!!! Nezdá se, že by po tom zakladatelka nějak zvlášť toužila…

• Citovat
  • Upravit
72725
2.11.20 00:28

Hlavně doufám, že bys ho nevzala zpět.. Sama nezůstanes.. Najde se normalni chlap, ne lempl.. Malá bude mít jiný vzor.. Mmchdm, já třeba měla víkendového tátu, pracoval daleko.. Ale to neznamená, že nebyl vzor :think: takze asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat