Zůstala jsem sama s půlroční dcerou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.11.20 03:12

Byt byl náš, on ho sice koupil, ještě než mě poznal, ale společně jsme do něj investovali.
Mrzí mě to hlavně kvůli dcery :,( šestinedělí bylo náročné, to ano a myslím, že neunesl tu změnu. Ztráta volnosti, nemohl si dělat co chtěl. Myslela jsem, že jen potřebuje čas aby si zvykl. Dle něho se v našem vztahu dusil. Já myslela, že je vše v pořádku. Neměli jsme žádné šílené hádky a myslela jsem, že jeto můj životní partner :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
26851
2.11.20 07:04
@Anonymní píše:
Byt byl náš, on ho sice koupil, ještě než mě poznal, ale společně jsme do něj investovali.
Mrzí mě to hlavně kvůli dcery :,( šestinedělí bylo náročné, to ano a myslím, že neunesl tu změnu. Ztráta volnosti, nemohl si dělat co chtěl. Myslela jsem, že jen potřebuje čas aby si zvykl. Dle něho se v našem vztahu dusil. Já myslela, že je vše v pořádku. Neměli jsme žádné šílené hádky a myslela jsem, že jeto můj životní partner :( :( :(

Zato ty sis mohla delat, co jsi chtela :cert:
Dej mu cas, mozna mu to docvakne a treba to jeste zkusite. A kdyz ne, casem vytvorite rodinu s jinym muzem :kytka:

Ale jak uz tady nekdo psal. Zacni hned resit vyzivne na dceru i na sebe. A vubec ho nesetri :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.20 08:04

Možná chtěl syna. Soused neunesl, že má dceru a od přítelkyně taky odešel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.20 09:04

On mi tvrdí jak nás miluje, ale už semnou nedokáže žít.
Holky je to hrozné, jsem úplně na dně :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
2033
3.11.20 00:02

Myslím, že v tom bude nějaká jiná dáma.

Mrzí mě to, bohužel se to opravdu stává, měli jsme podobný případ v rodině. A to jsem si donedávna myslela, že ženskou s miminem opustí maximálně chlap, který byl krátkou známosti a dítě byla nehoda/náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20785
3.11.20 08:51

Dobrý den,

nick Slepicinec byl smazán, neboť se jedná o duplicitní nick Olina, shoda s Ontarem nebyla prokázána.

Přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76106
3.11.20 12:51
@admin píše:
Dobrý den,

nick Slepicinec byl smazán, neboť se jedná o duplicitní nick Olina, shoda s Ontarem nebyla prokázána.

Přeji krásný den

Diana :kytka:

děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
5.11.20 08:28

Ale prosím tě je tolik mužů na světě :) taky jsme s malým zůstali u mamky samozřejmě mi něco chybělo ale našli jsme ho nejlepšího muže a tátu na světě :srdce: a za 16 dnů máme termín porodu našeho miminka a malej můj ho úplně miluje prostě důležitý je aby tvoji dceru přijal držím palce ať jsi šťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.11.20 23:59

Zažila jsem podobnou situaci

Připomenulo mi to můj příběh. Před 13 lety. Zůstala jsem s dcerou sama a bydlela u rodičů a přítel pak už jezdil za malou míň a míň a peníze dával už pak jen někdy. Rozešli jsme se úplně a já jen bulela, že jsem představy o rodině měla jiné. Bylo to pro mě nejhlubší dno. Nakonec si našel jinou a já jiného. Ani jednomu ten vztah nevydržel. Bude to znít asi nepochopitelně, ale já v té úzkosti života začala hledat pomoc u Boha, a s brekem k němu volala, aby mi pomohl. A nevím proč, rozpomenula jsem se na Ježíše Krista, že on uzdravoval nemocné a volala jsem k němu, že potřebuji psychicky uzdravit. A přišla mi myšlenka, otevři Bibli. Já se začala uklidňovat. A v jedné modlitbě jsem řekla, ať řídí můj život od teď on. A v tu chvíli se mocně dotkla jeho přítomnost. Nikdy jsem nic podobného nezažila a vím, že to vzal vážně, neboť já vzala vážně jeho. Od té doby můj život začal měnit směr. Začal se ten vztah s otcem mé dcery uzdravovat. Né ze dne na den, ale viděla jsem změny od malých krůčků až po velké. Nikdy jsem už nedávala šanci, že se k sobě vrátíme a teď to šlo nějak samo. Dnes máme po svatbě a narodí se nám čtvrté mimi. Koupili jsme dům a šlo vše nějak samo. A nikomu to nijak neprávím, kdo by tomu mohl uvěřit? Nosím to v srdci, jak to vše bylo a vím, od kdy můj život začal nabírat smysl. A tak mě na závěr napadá biblický verš: Ať se děje cokoliv, láska nikdy nezanikne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.20 19:42

@Paliska opravdu? Já už skoro nemám naději. Je mi hrozně. Není mi ani tak smutno po bývalém jako po tom, že malá nezazije tu úplnou rodinu :,( je mi z toho strašně :,( vyčítá si, že ji nemůžu dát tátu :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.20 19:43

@macek33333 moc děkuji za pěkný životní příběh. Víra vždy pomůže, to máte pravdu. Akorát, můj bývalý již bývalým zůstane. To vím.

• Citovat
  • Upravit
26851
6.11.20 20:02
@Anonymní píše:
@Paliska opravdu? Já už skoro nemám naději. Je mi hrozně. Není mi ani tak smutno po bývalém jako po tom, že malá nezazije tu úplnou rodinu :,( je mi z toho strašně :,( vyčítá si, že ji nemůžu dát tátu :,(

Vzdy, kdyz jsem mela splin a pocit, ze zivot stoji za prd, mi pomohlo precist si knihu o skutecnem trapeni a opravdovych zivotnich tragediich. V ten moment si uvedomim, jak se mam i pres svuj smutek dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.11.20 07:01
@slepicinec píše:
Příroda ženě určila, aby se starala o domov, děti a svého muže…ale, jen ať si klidně blafe a vyskakuje…ale pak zůstane navždy sama, jako místní štěkny!!! Nezdá se, že by po tom zakladatelka nějak zvlášť toužila…
… A to jsi četl kde?… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
13.11.20 07:52
@Anonymní píše:
Ahoj,
rozešel se semnou přítel. Dcera má půl roku a jsem na ni zůstala sama. Bydlím zatím u rodičů a díky bohu za ně, protože bych to jinak nezvládla. Přítel zůstal v naše krásném velkém bytě, kde jsme byli doma :,( O malou se od začátku nestaral, měli jsme od porodu dost hádek, až jsme se začali byvit o rozchodu. Pak jsem se dozvěděla, že je semnou celý vztah nešťastný a že sice malou miluje, ale on také vyrůstal bez otce tak ji to určitě nijak nepoškodí. Jsme od sebe měsíc mě to pořád bolí a za malou chodí jednou týdně na procházku v kočárku a pak kj ji vrátí.
Je mi hrozně, mám strach, že zůstanu už navždy sama a hlavně, že malá bude bez táty v životě velmi stradat.
Je tady někdo kdo si zažil něco podobného? Mělo to dobrý konec? Poraďte jak to všechno přežít!

To je blb, tak proč si to dítě dělal?!
To jako nevěděl předtím, že s tebou nechce být?
Neboj, sama nezůstaneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat