Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám po letech a už 4 tou komisy. Jen nevím jestli mě to dají už na furt nebo ne. Tím myslím invalidní důchod. pacient v péči naší psychiatrické ambulanci od 04/2017 dg. Smíšená porucha osobnosti. K vyšetření byl odeslán PhDr. Partyšovou.
V péči psychiatra od děctví, v letech 1990-1994 doházel do děcké PA v Českém Krumlově, ve věku 6-10 v letech šikana na ZŠ, problémy doma,2000-2002 soudem nařízena ambulatní ochraná sexuologická léčba MUDr. Hrdlička České Budějovice, která zrušená v r. 2017.
2* hospitalizovaní na našem odělenní 8/22 a 6-7/23 s dg. F61 - dekompenzace stavu, jednalo se o režimový pobyt s řešením socialní situace.
Anammesticky opakovaně intoixikace medikamenty.
Psyvchologické vyšetření 12/2016 anamnéza dysfunkční rodiné zázemí s následkem disharmonickým vývojem osobnosti, sebepoškozovaní,
sex. agrese, konflikty v práci pro nezvladnutelné afekti zlosti. V popředí osobnostní problematika,
výrazná impulsivnost, disscosialní rysy, agresivita, chudé racionální a emoční zdroje, narušené sebehodnocení, sklon k socialní izolaci.
Méně konvenční uvažování, v zátěži až horší diferenciace fantazie od reality.
Bydlení má pěkné je spokojený. S dcerou má poroblémy, chce po něm jen peníze,.Ještě po 20 letech skončil jeden v stach blízký s osobou který měl.
Ex. Lucka na něj vyvijí tlak. Když půjde do práce, tak mu exekutoři vše seberou.
Obj. klidný, lucidní, orientovaný, normophorický, a psychtonický, spánek komplikovaný, smíšená porucha osobnosti.
Pacient má velmi nízkou frustrační toleranci, osobnostní rysy impulsivity, dissocialní anamnéza, sebepoškozování, sexualní agrese, zvýšená irritabilita.
Zařazení do běžného pracovního provozu je problematické. To to mě napsal psychiatr na OSSZ. Jaká je šance, že už zůstane na furt?
@Jinram
Moc tě lituju. Doporučuju se obrátit na odbor sociální péče s žádostí o pomoc.
Chraněné bydlení by prostě tebe bylo fajn.
@Vada píše: Více
Bydlení ma, chce jen ten duchod. Kdyby musel do prace, chteli by po nem, at splaci dluhy.
Proč sem dáváš celou svoji anamnézu? Tady ti nikdo neřekne, jak dopadneš. To se dozvíš od posudkoveho lékaře. Tohle je fakt úchylné, dávat na veřejný web.
Odstavec začínající slivy „bydlení má pěkné…“ sis vymyslel proč?
@vokishka píše: Více
Dluhy se mají platit. To vám ještě nikdo nikdy neřekl? Jít do insolvence a něco si přivydělávat a splácet alespoň něco. Jak můžete takhle žít?
@Jinram píše: Více
To záleží na konkrétním posudkáři, tady ti to nikdo neřekne. I když jsi měl jen 2 hospitalizace a smíšenou poruchu osobnosti má pomalu téměř každý. Nevím, jaký máš stupeň ID. Znám dost lidí s daleko „těžšími“ stavy a přesto jim ID berou. Kamarádka bipolární porucha, pořád se jí střídají nálady, časté hospitalizace a po jedné z nich jí snížili trojku na jedničku. Další kamarádka, paranoidní schizofrenie chronická, snížen taky stupeň letos. A trochu mě udivuje důvod - když půjde do práce, tak mu exekutoři vše seberou. A vůbec ta zpráva je psaná dost divně… třeba „děctví“ se píše dětství. Pokud ti to takhle opravdu napsal psychiatr, tak se tedy vyjadřuje dost podivně a má tam chyby.
Takže těžký dětství (ok, to je smutný, ale není to nemoc), dluhy a směs nehezkých osobnostních rysů… Diagnóza prakticky žádná, odpracováno zřejmě nic.
Na tohle vážně stát dává invalidní důchody z peněz daňových poplatníků? ![]()
@uběhaná máma píše: Více
Taky se divím, viz můj příspěvek výše a ještě by ho na tohle chtěl ID na trvalo. A opravdu mě udivuje, že psychiatr píše, že do práce nemůže kvůli tomu, že mu peníze seberou exekutoři. Já navíc myslela, že exekuce se strhávají i z ID.