Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdrhej a začni chodit někam k psychologovi. I tak bude trvat dlouho, než se z toho vyhrabeš. Pokud v tom zůstaneš, tak se možná opravdu zhroutíš.
Zbav se ho, co jiného
. Je to zmetek a dělal z tebe x let pitomce.
7 let tě s ni podváděl, ceká s ni dítě a ty nevíš, co dělat?
proboha, Seber ty zbytky sebeúcty a odejdi. Ona není problém, ale ON!! Vždyť ti tak dlouho lhal. Co víc ti musí udělat, abys procitla? ![]()
@JustWoman0 píše: Více
ne, nepodváděl tebe, podváděl svou manželku s tebou,
najdi si nezadaného muže, tohle byla parodie na vztah
Jasně, sedm let z tebe dělá bůůů a teď když s ní bude mít dítě, tak to ukončí. To určitě.
Co dělat snad není potřeba psát. Jestli bydlíš u něj, odejdi, jestli on u tebe, tak s nim vyraz dveře.
Vyhodila bych ho. A příště si našla chlapa s vyřešenou minulostí.
To je mi líto, že jsi narazila na takového zmetka. Ale pokud bych zjistila, že mě někdo 7 let podvádí a ještě s ní čeká dítě, tak bych neměla co řešit a poslala ho plnit své rodičovské povinnosti. I za cenu toho, že by mi mělo puknout srdce.
Raději bych si s pomocí psychoterapie vybudovala nový život, než se dál trápit s takovým charakterem.
Tak to je hodně silná káva. Ty sis jako vdaná začala se ženatým. Ty ses rozvedla, on teda nakonec taky, ale celou dobu to dál s manželkou táhl. Upřímně, pokud jsi ho do rozvodu dotlačila, není se co divit. Nechtěl, udělal, abys zůstala pořád v záloze a dál s ní žil. On tě měl pořád za milenku, od manželky sice formálně odešel, ale ona zůstala i tak prioritou a ty stále jako v pozici té druhé. On nepodváděl tebe s ní, ale ji s tebou. A ona o tom asi nevěděla. Ona možná celou tu dobu měla pocit, že i když se rozvedli, že to zvládnou. I proto je teď těhotná. On je ultra blb a ty jsi ultra naivní. Jediný, koho je mi líto, je vlastně jeho (ex) manželka, která teď těhotná zjišťuje, že on je opravdu ultra blb bez špetky morálky.
Nech ho být. A doufám, že to samé udělá i ona. Nakopejte mu zadek svorně.
No co asi tak dělat?
Přece si nemyslíš, že teď když spolu čekají dítě a celou tu dobu byli v kontaktu, že jí najednou z ničeho nic odstřihne. To by byla hodně naivní úvaha, ne?
Nech ho jít tam, kam ho srdce táhne a když si už udělal dítě, tak ať se o něj taky stará…
A ty se netrap, buď ráda, že pravda nakonec vyšla najevo. Takovej zmetek ti za to opravdu nestojí. ![]()
Upřímně, když s ní pořád spal a čekají další dítě… Jsi si jistá, že je fakt rozvedený? Navíc matku jeho dítěte (dětí?) opravdu jen tak odstřihnout nemůže. Naopak. Měl by dítě vídat, platit alimenty…
7 let. Uf. Už ani den navíc, holka!
Poslala bych ho, at se stará o svoje dítě, copak jiného chceš dělat?
Oni budou potřebovat peníze, tak at si to užije, přece nebudeš za blbku a dál s ním pokračovat…
Co bys z toho měla? Čí je bydlení?
@TRG píše: Více
Tak poměr se svojí bývalou manželkou může mít i po rozvodu. Proč by ne?
Jsou i tací, že to spolu táhnou i nadále. ![]()
Zřejmě si zakladatelka s tímto bezcharakterním chlápkem docela dost naběhla… ![]()
Ve lži jste začali, se lží končíte. Už jednou lhal a podváděl, s tebou.. jak bylo asi jeho bývalé manželce tehdy. Teď se ti jen vše vrací jako bumerang.
Dobrý den, vím že asi nenajdu odpověď co dělat, že to záleží na mě, ale asi se z toho musím vypovídat. Už nevím kudy kam… Měla jsem nebo možná ještě mám vztah, trval 7 let, prošli jsme si mým rozvodem, později i jeho rozvodem. Nějak jsme fungovali, ale úplně nejhorší to nebylo. Já Teda nic nevěděla… Pak se stal úraz, kdy zůstal ležet a nemohl chodit. Přiznal se mi že čeká dítě se svou bývalou manželkou. Později jsem Teda přišla i na to že celých 7 let mě s ní podváděl… Žil dva životy, jak to zvládal netuším. A mě se zboril svět. Termín porodu se blíží a já nevím co dělat. On teď slibuje, že to s ní skončil. Ale jak věřit… Bydlíme spolu. Mám pocit že se psychicky zhroutím. Do toho ji pořád potkávám, volá mu… Mám pocit že vše co jsme prožili byla lež, cokoli řekne je lež. Říkal že chce být se mnou a nechce odejít ale ona tady bude pořád, pořád ji budu mít v životě a nikdy už se jí nezbavím. Co dělat?