Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Radu mám přimo prvotřídní. Chodit se zdravotními problémy k doktorovi a ne na diskusi. ![]()
První pomoc kalciová mast, nebo Dermazulen („modrá mastička“ - obojí v lekárně bez receptu). Když nepomůže, tak asi doktor. ![]()
@Hlaholice píše:
Radu mám přimo prvotřídní. Chodit se zdravotními problémy k doktorovi a ne na diskusi.
Byla to pouze otázka, myslím, že i na takové otázky je zde web určený, u lékaře je celkem dlouha čekací doba, co se týče urologickych problémů, takže to není otázka 10ti minut
jak píší víš, problémy ho trápí týden, samozřejmě, že s tím v plánu zajít má, ale byla tohle první tzv. Pomoc, myslím si, že tohle není nic hrozného a zkušenosti s tím může mít některá maminka či muž tady na webu, takže dám menší radu i Vám, pro příště si své srdeční projevy nějaký zaujaty ženy nechte doma, mockrát Vám děkuji… nebo odpovidejte k tématu
![]()
Dobrý den, máme s přítelem jeden větší problém, nevíme si rady a tak se obracime alespoň na webové stránky, přítel má problém a už asi týden, se zuzujici se predkozkou, při močení ho to pry dosť štipe, zřejmě mu praskají okolo i tkáně, při stažení ho to bolí a takmer nemožné stáhnout až za zalud. Nemáte s tím náhodou někdo nějaký zkušenosti, či co by mohlo pomoct? Nějaká mást? Nebo babska rada? Děkuji.
chtělo by to častější soulož, případně to doplnit masturbací. ![]()
Byla to pouze otázka, myslím, že i na takové otázky je zde web určený, u lékaře je celkem dlouha čekací doba, co se týče urologickych problémů, takže to není otázka 10ti minutjak píší víš, problémy ho trápí týden, samozřejmě, že s tím v plánu zajít má, ale byla tohle první tzv. Pomoc, myslím si, že tohle není nic hrozného a zkušenosti s tím může mít některá maminka či muž tady na webu, takže dám menší radu i Vám, pro příště si své srdeční projevy nějaký zaujaty ženy nechte doma, mockrát Vám děkuji… nebo odpovidejte k tématu
![]()
A uvedomujes si, že dost nemoci ma podobné příznaky? Uvedomujes si, že to můžete jít léčit na radu diskutujících něčím, co vůbec nepomůže (nebo to ještě zhorší?) a ten stav se může mezi tím ještě zhoršit. A týden je podle mě dost dlouhá doba. Uvedomujes si i to, že to může být přenosné a že jsi to mohla také chytit, i kdyz (zatím) nemáš žádné příznaky? Já to chapu, že by bylo jednodušší získat odpověď ohledně zdravotního problému někde na diskusi. Ale obvykle je to jen mrhání časem a někdy i zbytečně riskování. Zažila jsem v reálu pár lidí, co dali na rady v diskusi nebo od kamarádů a většinou to nekončilo úplně nejlíp.
Bych počkal až upadne
Ono je tohle dost individuální a každýmu nepomůže to co zrovna tomu druhýmu. Taky jsem měl podobnej problém a vyzkoušel x mastí, rad a stejně jsem skončil u doktora
Takže asi tak.
@Hlaholice já mám gynekologicke vyšetření již za sebou, a přítele obvodní lékař poslal na urologii, kde musí čekat ještě měsíc na vyšetření a jelikož je podnikatel takže jednoduše nestíhá, byl to pouze dotaz ![]()
@Hlaholice já mám gynekologicke vyšetření již za sebou, a přítele obvodní lékař poslal na urologii, kde musí čekat ještě měsíc na vyšetření a jelikož je podnikatel takže jednoduše nestíhá, byl to pouze dotaz
jak bylo řečeno, hloupý dotaz.
To je stejné, jako by se někdo zeptal, čím to je, že mu nejede auto. ![]()
Teď nepřetahovat, koupat v heřmánku, do předkožkového vaku Framykoin. ![]()
Raději anonymně. Neznám chlapa, který by tohle nezažil. K doktorovi jsem s tím nikdy nešel, po pár dnech klidu to vždycky odezní. Mě to dělalo vždycky po větší sexuální aktivitě. Třeba několikahodinovém milování, kdy už je ta pokožka na penisu jakoby podrážděná a trochu popraskaná. Předkožka se jak zúžená, nejde přetáhnout. Bolí to pak i při pouhé erekci. Občas se mi udělá i trhlinka.. i když teď po 30ce už s tím problém nemám, málo aktivity.. ![]()
@Doctus píše:
Teď nepřetahovat, koupat v heřmánku, do předkožkového vaku Framykoin.
A pokud má čistě náhodou mykózu, tak mu to ten framykoin pěkně rozjede
. Framykoin je jen na předpis a má to svůj důvod.
@Janli
Když je na předpis, tak když lékař uzná indikaci, tak jej předepíše. V opačném případě antimykotikum.
Dobrý den, máme s přítelem jeden větší problém, nevíme si rady a tak se obracime alespoň na webové stránky, přítel má problém a už asi týden, se zuzujici se predkozkou, při močení ho to pry dosť štipe, zřejmě mu praskají okolo i tkáně, při stažení ho to bolí a takmer nemožné stáhnout až za zalud. Nemáte s tím náhodou někdo nějaký zkušenosti, či co by mohlo pomoct? Nějaká mást? Nebo babska rada? Děkuji.