Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mohly by to byt uzliny. Je to posunlive? V kazdem pripade je to duvod navstivit lekare v rezimu zitra nebo maximalne pristi tyden.
To mi teda nepřipadá jako příznak těhotenství. Kde přesně to máš, nejsou to spíš zvětšené uzliny
?
Kdyz polozite dlan prsty k podpazi tak presne v urovni te dlane nad prsem.. Posunlive to neni, objevilo se to tak jako najednou a oboustranne. Kdyz se postavim bez podprsenky je to videt i v zrcadle, ze to mam vetsi mezi podpazim a prsem a je to jakoby bolestivy, ale ne nejak extra..
Mne to pripada jako nejaka hloupost, zrejme si to nedovedu predstavit. Pokud je to oboustranne, tak to nejspis nebude nic vazneho. Uylinz bych cekala v podpazi, nebo v zevni casti prsu, ne nad.
No mne to prave taky prijde divne a nastesti je to oboustranne.. Opravdu se to objevilo najednou, tak jakoby to palilo celou noc a pritel rikal ze mam i mnohem vuc videt zily na hrudniku..
@Anonymní píše:
No mne to prave taky prijde divne a nastesti je to oboustranne.. Opravdu se to objevilo najednou, tak jakoby to palilo celou noc a pritel rikal ze mam i mnohem vuc videt zily na hrudniku..
A jak to dopadlo-muzu-li se zeptat? Dneska mam to stejne, jen ne vystouple ale proste to oboustranne citim. A jsem ve stejne situaci.
Ahoj holky, s pritelem se snazime o miminko, nemam zadne priznaky tehotenstvi, akorat jsem si ted vsimla (i pritel), ze mam nad obema prsy v urovni podpazi zvetsene „boule“. Prsa jsou stale stejna, ale tohle je ponerne znatelne.. Mela jste to nektera? Dekuji..