Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
Je tady nekdo kdo se chysta na IVF v Olomouci? Ja jdu na druhe v unoru.
Ahoj já jdu snad to konce ledna na 1.KET z 1.IVF. Chodim do Clinic, ty taky?
Ahoj, ja chodim do FN v Olomouci. Byla jsem na 1 IVF v listopadu ale bohuzel vsechna embrya fragmentovala takze se nic nedalo pouzit pro KET. Vubec jsem to necekala, po 4 neuspesnych IUI jsem si rikala z IVF urcite klapne. Jak dlouho se snazite?
Pěkně dlouho
já byla v září na IVF klaplo to, ale něco se pak pokazilo, no děs
Tak to je mi lito, to muselo byt hodne tezky. Budu drzet pesti at to tentokrat dobre dopadne.
My mame jit 5.unora do poradny domluvit se na dalsim postupu. Ted cekam na MS uz je tyden zpozdena ale testy negativni. Zitra asi zajdu na vyvolavacku nebo se nedockam. Ale minule jsem taky sla do IVF po vyvolavacceca nedopadlo to tak jsem tentokrat chtela prirodni cyklus. Tak dej zitra vedet jak jsi dopadla
Ahojky holky, můžu se k Vám přidat? Chodíme do Reprofitu a v únoru/březnu by jsme měli podstoupit 4 ivf a snad poslední ![]()
Ahoj Léno jasné že můžeš☺jak dlouho se snažíte? Jsou to pěkný nervy, co?
@lenncaa
Ahoj, vitej do diskuse. Taky toho mas hodne za sebou, preju hodne stesti at se to povede.
@mirahej já začínala diphereline 2.DC.Měla jsem dlouhý protokol. Pichala jsem si skoro měsíc, desny to bylo. jakej máš ty? Já už mám holky v sobě od včera pregnyl ![]()
@Janez
Jee tak o je parada, kdy bude Ket v pondeli? Ja taky zacinala 1.dc dipherelline ale nedosla m prirozne MS ale mesela s vyvolavat. To me zajima, doktori sice rekli ze to neva ale jelikoz se nezadarilo tak cloveku hloda v hlave jestli treba prave ta vyvolavaci injekce nemohl byt duvodem.
Ja jsem pichala asi 14 dni, mela jsem jen 3 foliky ale nakonec jich nasli 7 pri OPU, 4 se oplidnla ale bohuzel fragmentovala
Ahojky, taky chodím do FN, čekám teď za týden MS a jedu na UZ a měla by se zahájit stimulaci injekcí Diphereline, problém je, že mám endometr. cystu, byla jedna, v týdnu jsem se nechala vyšetřit svým gynekologem a už jsou dvě, tak se trochu bojím, že se stimulace nezahájí, ale vadit by to prý nemělo a začít můžeme, tak jsem zvědavá. Jinak chodím tady spíše na diskusi FN Olomouc ![]()
Já mám KET až v pátek, máme 6 denní tak proto tak dlouho..jinak já po 14 dnech diphereline dostala MS a pak se pokračovalo s fostimonem dalších 14 dni..