Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@verusek85 no první injekci, si nechám radsi namíchat moji sestrou, která dělá na gynde… ![]()
Ahojky, ráda bych se přidala. Mě čeká v únoru první IVF ve FN Olomouc… tak uvidíme, bojim, bojim
@Janiikaa
Ahoj, vitej. Kdy zacinas stimulaci? Ja tam jedu 5.2 ale jen se domluvit a pak s dalsi MS to zacne znova druhe IVF.
@Attila8
Nevim ale zda se mi ze imunologie se gela v Praze. Ja byla jen na genetice.
@mirahej měla bych 8 nebo 9. února uvidíme kdy začne MS, ještě mi měnili protokol, tak ani nevím jaký nakonec bude
@Attila8 já jsem před 1. ivf a imunologii ve FN nedělali ani když jsem se ptala tak že takto brzo ne. Možná když bude neúspěšné…to nevím. Máme za s sebou akorát genetiku na ni se čeká cca 2 měsíce a tam nám vyšla v pořádku. Akorát mě nabídli hnedka u prvního IVF ISCI (manžel má spermiogram ok) že kdyby byl náhodou nějaký imuno problém, tak se to tím obejde
@Attila8 píše:
@mirahej našla jsem nakonec že i ve fakultce, takže před ivf ani po jednom nezdařenýn vás nikdo na imunologii neposlal?
@Attila8 Ahoj, nedělají. Jen na vyžádání či doporučení doktora tě odešlou do Plzně nebo do Prahy. Ve většině případech se vyšetření provádí po více nevydařených IVF, ZT či SP. Domluvit se stejně musíš až s lékařem. Pokud jsi neměla problém s ničím co jsem vypsala, tak tě zřejmě na vyšetření imunity neodešlou. Ale možná, když si na tom budeš ze zásady trvat, tak jo.
@Attila8 me nabídli uz pred 1.ivf ale vzhledem k cekacce jsem odmítla. Jinak se nám povedly obě ivf ve fnol
@Attila8 tak když na tom budeš trvat, tak snad uspěješ. Já jsem už psychicky smířená že jdu na 1. IVF a prostě musím doufat a myslet pozitivně ![]()
@Attila8 tak toto znám i já ted 22.1. jsem po 3.IUI tak čekám co bude ale tentokrát už to vidím hned negativně
Ahoj holky včerejší test a v po jim brnknu jestli můžu na krev ale bude se mnou mamka a nechci aby to ještě věděli..minule je to sebrali skoro víc jak nás ![]()
@Janez jeeeee krásně sílí. Neboj všechno bude ok. držím palce:-) ![]()