Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janez Ano chodím do IVF clinic k Dr. Machačovi, no snad jsem v dobrých rukou.
A teď tedy normálně odmenstruuji a za 14 dní znovu? Momentálně je MS docela silná. A jak bylo silné a dlouhé to další krvácení? Bojím se, aby pak nezačalo nějaké další, když bude třeba ET. V příbaláku psali o častém krvácení mimo cyklus. No jsem z toho trochu vyplašená. Po druhé operaci jsem užívala Visanne a neustále jsem s ním krvácela a špinila a zastavila to až abraze dělohy. Tak snad to nebude podobné. Také jsem se dočetla, že depotní Diphereline snižuje i LH a ten 1,0 mg ne, tak možná proto. Dnes mám 2 DC a píchla jsem si 1. injekci a za 17 dní přidáme Puregon. Injekcí mě ještě čeká hodně, ale pořád je to proti diabetikům minimum.
Ahoj Monat:) Ja si to hned myslela ze jsi z IVF
Vidis, ja zrovna k nemu taky chodim a ted jsem byla i u jeho ženy na ORL
Ja myslim ze jsi v nejlepsich rukach, i kdyz je pravda, že ja jsem ho v lete u toho myho IVF videla jen 1.Sama dovolena nebo tam nebyl. ALE nemela ani u ET ani u KETU. A ted jsem se k nemu chtela nacpat na utz a ma plno a od pondeli zase dovolena
Jinak po tech 14 dnech to krvaceni nebylo hrozny, jen tak 3 max. 4 dny a takove slabsi..Rikala jsem si pomalu, co ma krvacet ![]()
Holky jaktože 99% procent dostane dlouhý protokol a já mám krátky?
@izinka-s IZI tak to taky nevim, cekala bych u tebe taky dlouhý ![]()
Holky ja bych tak sla nejradsi na tu kontrolu uz tento tyden…Bojim jestli tam neco je, ale nevim, jak se tam vetrit
Machač už má stejně plno:(
@Janez já čekám že v tom bude nějaký podrb…furt mě to vrtá v hlavě. Aby jsem tam na UZ v patek něco měla…hele a co jít ke svemu gynekologovi na UZ???
@Janez Tak tam zavolej a zeptej se třeba tě tam někam nacpou, ale myslím si, že tě to asi stejně moc neuklidní. A za jak dlouho tu kontrolu máš mít?
A ještě jsem se chtěla zeptat, jak dlouho jsi píchala Diphereline. Já ho mám až do OPU, tj 27 dní.
@monat Ja myslím, že jsem to taky tak nejak mela, fakt po celou dobu az do pregnylu ![]()
@Janez A pak po pregnylu OPU a po něm jsi kromě Utroše nebo Duphastonu užívala ještě něco?
Po opu se bere utros 4-0-4, coz je fakt moc, neustale neco z tebe tece
bez intimky ani rana, pomalu 2 /den cisty gatky a ten kus bilyho co vzdycky vypadl byl neco
o sexu si s timhle clovek muze nechat zdat:)a k tomu jsem brala estrofem 1-0-1. Ted po ketu pohoda jen 2 utrose na noc
Nevim proc to tak je, asi aby to prehormonovany telo udrzelo to mimi, nevim
A kdy tam jdes na kontrolu ted? ![]()
@Janez Já asi poprosím o Duphaston místo Utroše, snad mi ho dají, Utroš mi nedělá úplně dobře. Mám jít až 23 DC na UTZ, což znamená 3.2., akorát si říkám jestli to není pozdě.
Na některých stránkách píšou, že se má jít před stimulací na kontrolní odběr krve a na UTZ kontrolu.
No tak nejdřív nám navodí umělý přechod, do toho nastimulují vaječníky a pak se snaží, abychom fazolku udrželi. No pro tělo je to určitě slušný záhul.
@monat já taky tak šla, pak mi to ještě o 4 dny protahovali stimulku ptz mi pomalu rostli folici.na odběry krve se tady nechodí. No je to zahul všeobecně ![]()
No budeš chodit na utz jak ti rostou folik. já asi byla na 4 Utz? musela bych vyhrabat papíry
@Janez Ta moje MS se nějak zmírňuje, že by za to mohl ten Diphereline?
Právě, že na UTZ jdu až 23 DC, to budu 7 dní píchat Puregon. Mám 300j, což je dost, tak se trochu bojím. Nemám sice dobrý HP, ale na stimulaci (clost, femara) jsem většinou reagovala slušně. Je otázkou jestli vajíčka byla kvalitní, ale to se po OPU pozná.