Ivf Olomouc 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
500
13.2.16 12:57

@mirahej taky myslim ze v poho no nase uroda dle uz 14 uvidim kolik ve stredu odebrou.tak at se taky dari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
14.2.16 07:58

@izinka-s @lentilka 1 Holky, zítra jedu na první UTZ a uvidí se, jestli folíci rostou. Docela se tam těším, jenom se bojím toho, že bude zas něco špatně, že tam třeba nic nebude nebo budou malý. Poslední rok se mi to všechno nějak se… pardon, že jsem sprostá, ale nic se prostě nedaří, jak má. Snad se nám to miminko všem povede a budem spolu probírat těhotenské nevolnosti a podobně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
14.2.16 09:05

@Prostějov taky jsem mela strach pred prvnim UZ jak cosi uz jen proto ze jak stimuluju nic necitim nic me neboli nafoukla vubec nejsem ni. Mela jsem strach aby tam neco bylo no pry 14 a rostou dobre tak nevim.ale taky furt cekam kdy se co po… Me se ted nevede tak rok vubec nic :/ no zitra jedu na 2.uz tak jsem sama zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
14.2.16 10:10

@izinka-s @Prostějov já jedu na první ultrazvuk v úterý…no taky se bojím ze nic nebude, nic me neboli, akorát trochu levy vaječník, jnze tam mám tu ovarialni cystu, tak mám strach aby nerostla jen ta…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
14.2.16 10:16

@izinka-s @lentilka 1 Holky to se musí jet na UTZ dvakrát? To jsem nevěděla. Nebo aspoň to nemám napsané v protokolu. Dr. mi řekla, že 7 nebo 8DC mám přijet na UTZ, zítra mám 7DC, 12 nebo 13DC prý bude punkce. Akorát nevím co budou dělat protože 12 a 13DC je sobota a neděle. Nevím, jestli zrovna v Olomouci dělají punkci o víkendu, vím, že IUI mi o víkendu neudělali, dr mi tehdy řekl, že ovulace vychází na víkend, tím pádem IUI neudělá. Jsem fakt zvědavá, co mi zítra řekne, jak na vajíčka, tak na punkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.16 11:33

Pěkné dopoledne holky, můžu mít během stimulace pohl. styk?

• Citovat
  • Upravit
4581
14.2.16 11:36

Ahoj my jsme teda sex neprovozovali se přiznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
14.2.16 11:38

Jinak holky vystrachala jsem svůj protokol a ten diphereline jsem přes léto pichala fakt přes měsíc :zed: na bednu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
14.2.16 11:40

My jo, doktor řekl, že je třeba být bez sexu až před punkcí, asi 3 dny, jak se doporučuje před spermiogramem. Myslím si, že během stimulace nemůžeš ničemu ublížit, až později, až jsou velké folíky. Záleží na tom, ale v jaké fázi stimulace jsi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.16 11:44

@Prostějov děkuji za odpovědi holky, zapomněla jsem se zeptat doktorky a nerada bych něco zanedbala, teda co se mého zdraví týče :D Jsem v prvním týdnu stimulace.

• Citovat
  • Upravit
500
14.2.16 12:01

@Prostějov v protokolu jsem mela zakrizkovany jen jeden UZ ale jedu ted i na druhy asi aby vedeli jestli odber bude ve ctredu nebo ctvrtek. Jinak odbery vajicek v IVFClinic delaji i o vikendu ale IUI o vikendu nedelaji…jinak my behem stimulace sex mame normalne i dr rikal ze muzeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.2.16 13:59

@Prostějov přesně mi jsme taky měli sex a skončili jsme tři dny před odběrem spermii, já v tom nevidím problém. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
14.2.16 15:35

No mi ne, ani na to nemám pomyšlení, začínáji mě pěkně bolet vaječníky…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.2.16 17:27

@lentilka 1 já jsem taky cítila tlaky na vaječnících ale dalo se to. Nesnáším jediné sex když už potom musíš zavádět utrogestan je to pěkný hnus. Může se to prý i polykat ale bolí s toho žaludek ale to já nechci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
14.2.16 17:57

Ty jo holky co je sex?? :mrgreen: My ho neprovozovali ani nepamatuju..navic jsem těhotná a ani sex jsme nepotřebovali? není to skvěle ze na to máme lidi?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí