Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janez
to je taková super věc, ale jak jsem byla těhotná i když to nedopadlo tak jsem měla trochu starach ten sex provozovat aby se něco neposmolilo
ty na něho nemáš chuť ![]()
Ty jo Veru verisbze jsem měla asi za celý půl rok sex asi 2krat? nejdřív po ET zákaz, pak jsem spinila tak jsem se bála, pak revize a šestinedělí pak jsem zas furt krvacela pak KET a teď jsem zas těhotná…
ale řekli jsme si že po Utz ak bude OK na to vlitnem ![]()
Holky tak doufam, ze se k vam zitra pridam a zacnu stimulaci. Nevim jestli se stihlo schvaleni na pojistivne, v patek jeste nebylo.
Holky ja kdyz byla tehotna chtela jsem furt a ted to taky neresime dnes picham posledni a jedu na uz nic me nebolelo takze tak
. A snad uz mi to ve stredu odeberou ![]()
@Janez Tý jo tak to tě chápu. Neboj určitě bude vse ok
a konečně si sex užijete.
. Budeš to mít jak poprvé
![]()
@lentilka 1 a bereš ten prednison s jídlem? To hodně pomáhá, že po něm není ta zle. Koukám, že jsem tu jedna z mála s dlouhým protokolem, vám trochu závidím, že to budete mít rychleji za s sebou
Tak jsi asi na něj citlivá… já kortikoidy brala kdysi ale mnohem větší dávky a bylo mi zle, když jsem to zapomněla vzít s jídlem
Verusek85/ ještě že jsou ty Utz teď spodem jinak jsem zas panna
Zítra si tedy po dlouhé době uziju
dneska musím oholit nohy i zbytek ať nemá doktor kulturní sok ![]()
No vůbec nijak tehotně krom trochy té rýmy
jen večer v klidu, třeba včera mě dost bolelo břicho
jako když mám dostat MS
a po obědě teda chodim spát, úplně to na mě spadne ![]()
@Janiikaa píše:
@lentilka 1 a bereš ten prednison s jídlem? To hodně pomáhá, že po něm není ta zle. Koukám, že jsem tu jedna z mála s dlouhým protokolem, vám trochu závidím, že to budete mít rychleji za s sebou
Já mám taky dlouhý protokol. Dnes jsem 6. den s Dipherelinem a mám pocit, že mám snad všechny nežádoucí účinky.
Mám depku, bolí mě hlava, klouby, cítím se nemocně a pořád lehce krvácím. Kvůli krvácení jsem si pro jistotu volala jestli je to v pořádku a je. Vypadá to, že takle budu cvrndat až do stimulace.
. Mám s ní začít 25.2. No táhne se mi to jak sopel.
a už bych to taky chtěla mít za sebou. Musíme holt vydržet. ![]()
@monat neboj to uteče ani se nenadejes
Já jsem to v tom létě ani nevnimala, ale v práci ty kecy…
jen člověk neměl náladu tak hned no jo ty ses v tom přechodu… Příště nic nereknu, o KET teď taky nevěděli ![]()