Ivf Olomouc 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
14.2.16 19:52

@Janez :mrgreen: to je taková super věc, ale jak jsem byla těhotná i když to nedopadlo tak jsem měla trochu starach ten sex provozovat aby se něco neposmolilo :mrgreen: :mrgreen: ty na něho nemáš chuť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
14.2.16 20:17

Ty jo Veru verisbze jsem měla asi za celý půl rok sex asi 2krat? nejdřív po ET zákaz, pak jsem spinila tak jsem se bála, pak revize a šestinedělí pak jsem zas furt krvacela pak KET a teď jsem zas těhotná… :mrgreen: ale řekli jsme si že po Utz ak bude OK na to vlitnem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
14.2.16 20:25

Holky tak doufam, ze se k vam zitra pridam a zacnu stimulaci. Nevim jestli se stihlo schvaleni na pojistivne, v patek jeste nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
14.2.16 20:28

Tak se zítra budeme těšit na dobré zprávy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
15.2.16 09:12

Holky ja kdyz byla tehotna chtela jsem furt a ted to taky neresime dnes picham posledni a jedu na uz nic me nebolelo takze tak :D. A snad uz mi to ve stredu odeberou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.2.16 10:27

@Janez Tý jo tak to tě chápu. Neboj určitě bude vse ok :palec: a konečně si sex užijete. :D. Budeš to mít jak poprvé :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.2.16 10:29

@lentilka 1 a bereš ten prednison s jídlem? To hodně pomáhá, že po něm není ta zle. Koukám, že jsem tu jedna z mála s dlouhým protokolem, vám trochu závidím, že to budete mít rychleji za s sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
15.2.16 10:36

@Janiikaa jj,po jídle… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.2.16 10:38

Tak jsi asi na něj citlivá… já kortikoidy brala kdysi ale mnohem větší dávky a bylo mi zle, když jsem to zapomněla vzít s jídlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
15.2.16 11:00

Verusek85/ ještě že jsou ty Utz teď spodem jinak jsem zas panna :mrgreen: Zítra si tedy po dlouhé době uziju :lol: dneska musím oholit nohy i zbytek ať nemá doktor kulturní sok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
15.2.16 11:03

Lentilko v kolik jdeš zítra na Utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.2.16 12:08

@Janez :D :D :D :D tak teď jsem se od srdce zasmála. Jinak jak se cítíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
15.2.16 12:26

No vůbec nijak tehotně krom trochy té rýmy :think: jen večer v klidu, třeba včera mě dost bolelo břicho 8o jako když mám dostat MS :( a po obědě teda chodim spát, úplně to na mě spadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
15.2.16 12:40
@Janiikaa píše:
@lentilka 1 a bereš ten prednison s jídlem? To hodně pomáhá, že po něm není ta zle. Koukám, že jsem tu jedna z mála s dlouhým protokolem, vám trochu závidím, že to budete mít rychleji za s sebou

Já mám taky dlouhý protokol. Dnes jsem 6. den s Dipherelinem a mám pocit, že mám snad všechny nežádoucí účinky. :jazyk: Mám depku, bolí mě hlava, klouby, cítím se nemocně a pořád lehce krvácím. Kvůli krvácení jsem si pro jistotu volala jestli je to v pořádku a je. Vypadá to, že takle budu cvrndat až do stimulace. :cert:. Mám s ní začít 25.2. No táhne se mi to jak sopel. :) a už bych to taky chtěla mít za sebou. Musíme holt vydržet. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
15.2.16 12:50

@monat neboj to uteče ani se nenadejes :hug: Já jsem to v tom létě ani nevnimala, ale v práci ty kecy… 8o jen člověk neměl náladu tak hned no jo ty ses v tom přechodu… Příště nic nereknu, o KET teď taky nevěděli :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí