Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janez ta to je paráda, gratuluji, jen nás tady pěkně informuj, ať máme správnou motivaci - a já se chci taky opičiiiiiiit
![]()
@lenncaa píše:
@Janiikaa Začínám v neděli, takže přede mnou dlouhá doba. Už abych to měla za sebou
A v jaké fázi jsi ty?
já budu začínat v úterý, tak to budem na tom podobně ![]()
Holky, nemůžu se dovolat do fn, nikdo to tam nebere, nemáte prosím telefon třeba na sestřičky, v tom laboratorním traktu??? Děkuji…
Mám si píchnout pregnyl, jenže si nejsem jista kolik, protože mi sestricka asi omylem vzala tu zprávu kde to bylo napsané a nechala to v kartě ![]()
@lentilka 1 v práci bohužel nemám svou složku, jestli tam je nějaké číslo, na stránkách mají ještě: 585 414 975 to jsi zkoušela? Já myslím, že budou akorát na obědě…jo amyslím, že ten pregnyl se píchá o půl deváté večer ale je lepší se zeptat, ať máš jistotu
@Janiikaa jj už jsem se tam dovolala a to bylo velké štěstí, protože mi nikdo neřekl ze se to Pícha do svalu a ne do břicha…nechapu, proč mi to nikdo neřekl…o pul 9 tam jedu aby mi to pichli, kdybych mela tu zprávu mohli mi to píchnout tady v Přerově…
@lentilka 1
Tak to slysim poprve, pregnyl jsem pichala uz 6× a vzdy do mekkeho sadla na bocich.
@mirahej no taky mi to přijde divné, ale tak mi to řekla primo sestricka z car…
Pregnyl jsem vždy píchala nebo mi spíš byl aplikován do hýždí. Mohla jsem si maximálně vybrat stranu. ![]()
Ahoj holky hepčíík..
tak to by bylo abyste se nenarazily, když už to chytil můj muz
začal nějak víc jíst a jen se mi kulatí ![]()
Mmch já pregnyl pichala normalka do břicha
mě nerikali abych do svalů, navíc o půl 9 večer v carech nikdo není a nemůžou po laikovi chtít, aby si to pichala do svalu!..jsem zdravotník tak to vím ![]()
Sice je v pribalovem letaku do svalu, ale u nás nám všem říkají do speku ![]()
@Janez jsem domluvena, ze mi to píchnout sestřičky před car, na recepci…taky mi to prijde docela divný… ![]()
@lentilka 1 tyjo to slyším poprvé…
no hlavně když bude v tobě
tak ty už dnes pichas? juuu super, holky vám to taky pěkně utíká ![]()