Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janez už se moc tesim, az to bude vše za mnou…a budu vedet na čem konečně jsem… ![]()
@lentilka 1 neboj to zvládneš!!
Bude to dobré, neboj
Hlavne se ted nenervuj zbytečně
Snadno se ti řekne hůř děla, já vím…
@Janez no radši počítám s horším a trošku doufat v lepší…
a děkuji za podporu všem…
:
![]()
Pregnyl lze aplikovat jak do kozni rasy ( speku) tak do svalu - pichali mi ho 1× do ramene a 1 x do zadni casti ☺. @lentilka 1 to dopadne dobre uvidis!
Takze pregnyl se picha jak do svalu tak pod kuzi takze zalezi na kazdem institutu jak to dava ![]()
Tak jsem holky doma
sestřičky o me vedela hned mi to pichla a valila jsem domu, tak a ted at pěkně vajíčko dozraje, pokud tam tedy je…
![]()
@lentilka 1 Jasně, že tam je. Nejde o počet, četla jsem, že čím menší počet folikulů, tím kvalitnějsí vajíčka, vůbec to není o tom hnát se za počtem folíků.
Já jedu dneska na 2.UTZ před punkcí, vůbec nevím, jestli je všechno v pohodě nebo není. Minule mi doktor řekl, že vše roste jak má, moc moudrá jsem z toho nebyla a nejsem, tak třeba mi dneska řekne víc. Doufám. ![]()
@Prostějov určité,to bude v poho, pak písní kolik mas folíků…
budu držet palce… ![]()
Tak jsem prave dojela domu po odberu bricho mam jak v 4 mesici ale jinak v pohode to bylo vzali pry 18 vajicek ted cekat do zitra a mam si volat rano jak to vypada a domluvit se na ET ale pry z 90% to bude v utery tak snad tam nejake kvalitni bude
@izinka-s
ty jo tak je teda urada. Preju at je hodne jednickovych. Ja se dozvim zitra co tam mam ja.
@izinka-s z tokového množství určitě. To máš slušnou úrodu. Možná hloupá otázka ale to oplodňují všechny i když jich je tolik?
@Janiikaa @mirahej holky díky doufám že jich pár bude použitelných na uz puvodně viděli jen 14 ale odebrali 18 a ano všechny budou oplodnovat tou ICSI a zítra dopo mam volat kolik se chytlo a kdy bude transfer. jedno dítko doma už mám tak doufam aspon v jedno použitelné které se chytí a udrží ale je to fakt furt o modlení at tam něco je at se to oplodní at se to udrží furt něco
tak držte pěsti a zítra dam vědět jak to s nimi vypadá
@lentilka 1 Ahojky, tak jsem z toho ultrazvuku docela zdrblá, doktor mi řekl, že to vypadá na 5folíku na každém vaječníku, ale největší z nich má 16mm, o těch dalším mi nic neříkal, tak nevím. Dostala jsem ještě dvě dávky gonalu a orgalutran na 3 dny, taky pregnyl a v pondělí nás čeká punkce. Strašně se bojím, že nebude zralé ani jedno. Má tady některá z vás podobnou zkušenost? Vím, hážu flintu do žita možná předčasně, ale potřebovala bych nějak podpořit. Děkuji všem. ![]()
@Prostějov holka neplaš, do pondělí daleko!!bude to krasne akorát al dente