Ivf Olomouc 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.2.16 23:13

Ahoj holky, měla bych prosím dotaz a asi hloupej, tak se prosím moc nesmějte. Před zahájením stimulace se dělá 1.,2. den menstruace opravdu vaginální ultrazvuk? A tampon bych asi neměla mít, že? tak to nebude moc příjemný :-(
děkuju za odpověď

• Citovat
  • Upravit
449
20.2.16 07:30

@izinka-s Nene,nic takového nemám, jen utros a prednison, a listovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
20.2.16 07:33

Janez- Ahojky, no dneska mi budou volat, jestli se vůbec oplodnilo, a chtěli mi ho zítra když tak zavést zpět, ale já chci to nariznuti, tak to by bylo prý v pondělí, tak já nevím co je lepší…:-( ještě se zeptam jak mi budou volat…no a posledne říkali ze ma přítel spermiogram nadprůměrný, a včera mi řekli ze ma spermiogram nějaký horší, ale máme to ICSI tak prý vyberou nějakou dobrou…jsem tak nervózní, jal to dopadne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
20.2.16 08:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky, měla bych prosím dotaz a asi hloupej, tak se prosím moc nesmějte. Před zahájením stimulace se dělá 1.,2. den menstruace opravdu vaginální ultrazvuk? A tampon bych asi neměla mít, že? tak to nebude moc příjemný :-(
děkuju za odpověď

ahojky, ano, ultrazvuk se dělá při menstruaci, a to 1. nebo 2. DC. Vytáhneš tampon, rychle na kozu, ultrazvuk je rychlovka a jdeš hned dolů. Vem si s sebou na lehátko kapesníky, aby sis to hned mohla přiložit :). Není to žádná hrůza, jde to vydržet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
20.2.16 08:44

@lentilka 1 myslím na Tebe, jak se tvému vajuchu daří :), určitě dobře a už je oplodněné. Hned nám tady dej vědět. Pěkný den holky všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
20.2.16 08:49

@lentilka 1 ahoj, taky moc držím palecky ať se embryjko pěkně vyvíjí :hug: však uvidis co ti poradí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
20.2.16 09:22

Holky, mam trochu problem, nemuzu si vzit manzela s sebou na dlasi kontrolu ale mela se brat ta krev na testy na pohlavni nemoci. Myslite, ze me to projde, ze se to udela az v den punkce? Sice mi to nikdo nerekl v ordinaci, ale emryolozka mi to pripomnela. Dnes jsem tam volala jak o zavod ale nedovolala se. Mam jit hned v pondeli rano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
20.2.16 10:14

@sofka34 @Janez tak volala embryolozka, vajíčko se oplodnilo a embryjko se zatím vyvíjí dobre, zítra opět budou volat a pokud bude vše OK, tak se ještě udělá to naiznuti obalu a v pondělí transfer, jsem strašně nervózní, je to nejdelší víkend v životě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
20.2.16 10:42

@mirahej ahooj nám krev na pohl. choroby berou až v den Opu.Tak teoreticky by to neměl být takový problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
20.2.16 10:44

@lentilka 1 tak supeer :P prcek je bojovník, neboj to dá. Bylo by super když by to vyšlo na pondělí :palec: čím starší tím lepší :palec: tak tak pořad držíme palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
20.2.16 10:56

@Janez dekujiiiii… :* snad to klapne… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
20.2.16 11:10

@lentilka 1
Tak to je parada, uvidis jeden bojovnik bude zcela stacit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
20.2.16 11:25

@lentilka 1 super, to už vybojujete, neboj :). @mirahej v pondělí tam taky fičím opět po dvou dnech znovu :), jaké dávky prosím pícháš a čeho? Děkuji - vím, máš krátký, já mám dlouhý, ale jen tak pro představu. A kolikátý den pícháš - já dnes 11. den. Napiš mi prosím jak probíhá krátký prot. ve FN, mám již podruhé dlouhý, ale opět špatně reaguji, nechápu, proč byl zase zvolen dlouhý, píchám už 225 Gonalu a 75 Fostimonu, koňské dávky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
20.2.16 11:44

@sofka34
Ahoj, u kratkeho se zacina stimulovat 2dc, ja dostala 175 Perugon pen na 4 dny a ted ma 150 na 3 dny. dnes si picham 6 den. po tech prvnich 4 dnech narostlo 8 foliku 10-11mm. uvidime co bude v pondeli. Na kdy jdes? ja na 8.30
Ja mela taky jednou dlouhy a taky jsem spatane reagovala, pichala jsem gonal myslim 14 dni taky konsky davky a byly 3 vajicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
20.2.16 11:59

@mirahej mám to až na 10 hod., ale přijíždím kolem 8.45 hod., možná se tam uvidíme :). Mě právě udivilo, že po 3 letech od 1. IVF se znovu nedělal hormon. profil - bylo mi řečeno, že to pro ně bylo úspěšné IVF, neboť jsem otěhotněla, tak není důvod měnit, ale už tehdy jsem píchala 20 dní no a teď zase dlouhý, tak nevím, docela mě to štve, že se tak mučím, tělo nereaguje, když vidím, že u krátkého je to taková rychlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí